לכל התומכים

Jason2

New member
נו די כבר

מפרק לפרק כולם נהיים יותר אכזריים, זו מהות המשחק.

תעוף אתה מהפורום!

למה אתה לא אומר שרמי ורונן דפקו את שרון ומאיה?? הם לא דפקו אותם!! זה בעיה שלהם שהם לא הצליחו במשימת המכוניות! אז תרגיע ומהר, כי נמאס לי שיורדים על מיקי ויהודית, אבל זה כבר מוגזם!

ללוש, את באמת ממוש

הי מיכל, תודה רבה על המגננה! את משהו! למען האמת, לא ראו אתמול כלום (!!), בVOD רואים קצת יותר (תשתכלי על הקטע של יהודית ושלי) רואים שעזרנו להם. וסקופ שאף אחד לא יודע, כי זה לא מופיע בVOD וגם לא הראו את זה בערוץ 2, זה שיהודית ואני אחרי שסיימנו את המשימה עם הרכבים ואמרנו לשרון ומיה כמה מילים, נכנסנו חזרה לרכב, ואח"כ חזרנו (!!!) לעזור להם! היינו שם איתם עוד כמה דקות אבל לא הצלחנו לפתור להם את המשימה (בגלל זה מיה התעצבנה), ורק אז המשכנו הלאה. אני לא יודע למה לא הראו את זה!! זה ממש עיצבן שבקושי הראו אותנו וכשהראו, לא הראו את הכל. חבל! אבל בכל אופן, תודה רבה על התמיכה, את באמת משהו!

MTV100

New member
היא ממוש כי היא בעדכם .. אם היא לא

הייתה בעדכם היא לא הייתה ממוש לדעתך .. כמה נדוש ופתטי ...

Jason2

New member
מה כואב לך?

אם אין לך משהו טוב להגיד אז עדיף שלא תגיד כלום. אתה נכנס לכאן רק בשביל להשמיץ, אתה יודע לא אוהבים אנשים כאלה בדרך כלל, אז למה אתה מנסה בכוח להשניא את עצמך? אם לא תיזהר, בסוף זה יצליח לך.

ל-MTV100

כל שנותר לומר על הודעה שכזו הוא שצר לנו על שכך אתה חש. עם זאת, אם תראה בVOD תגלה שדווקא כן ניסינו לעזור לשרון ומיה (ובגלל זה דרך אגב... טוב אתה תראה בפרק הבא)... ופרט לכך, כשרואים ריאליטי, תמיד יש להבין שלא מראים את הכל אלא את מה שנראה לאנשי ההקה מהסיבות שלהם... בשביל הדרמה! כך למשל לא הראו (גם לא בVOD) שחזרנו (!!) לעזור לשרון ומיה (למרות שלא הצלחנו בסוף לפתור להם את המשימה והמשכנו). בכל אופן, נסיים כפי שפתחנו... צר שכך אתה חש, ושיהיה לך יום קסום. יהודית ומיקי

זה נורא מעצבן שתמיד מראים את מה

שאמור 'לעניין' את הצופה, ולא את מה שקורה באמת, זה קורה בהמון תוכניות ריאליטי.

טתם יודעים למה לא רואים אותם??

כי רוצים להראות רק זוגות רבים ומעליבים ומיקי ויהודית תמיד מסתדרים ואף פעם לא רבים...
ככה מראים רק את מאיה ושרון והכל נשמע כמו מלחמת העלבות של ילדים בגן ו...וחבל

Jason2

New member
אתם לא צריכים להתנצל כל כך הרבה

יש כאלה שלא מבינים כל כך ואין מה לעשות. ראיתי אתכם ב-VOD ובפאפרזה על ההודעה של MTV100, מפרק לפרק אתם נהיים יותר מקסימים (באופן אישי אני הייתי מתעלף כבר במעלית).

../images/Emo13.gif תודה! המעלית באמת...

הייתה מלחיצה, אבל לא רק זה, הרי שכשהגענו למעלה, לא ידענו שעוצרים את הקפיצה אחרי כמה מטרים... אמרו לנו שה-TR400 (המתקן עם הגלגלת) עוצר את הנפילה רק כשמגיעים למטה... אחרי כ-30 קומות! זה מה שהחליץ באמת. אם היינו רואים מלמטה זוג אחר עושה זאת, אז היינו קולטים את הגימיק ולא נלחצים כל כך... אבל שם גיליתי שממש יש לי פחד גבהים. זו הייתה חוויה נהדרת! ובעניין ההתנצלויות, אתה צודק, לפעמים צריך פשוט לא להגיב ולהימנע ממתן הסברים והתנצלויות. ד"ש, יהודית ומיקי

raz 2003

Well-known member
מיקי ויהודית לא אכזריים..דיי כבר!!!

הם עושים בשכל שהלכו והמשכו הלאה,גם אני הייתי עושה אותו דבר!!! זה לא תחרות על חברים אלא תחרות על דירה,מתי תבינו את זה? אבל יהודית ומיקי, אתם לא צריכים לעזור יותר מדי כי לדעתי זה רק יעשה לכם בעיות(גם אני הייתי עוזר אך לא יותר מדי
). אבל שיהיה לכם ב

איזה מתוקים אתם!!

אתם פשוט כל כך חמודיםםם!! מהתחלה אהבתי אתכם!! =] שיהיה לכם מלא מלא בהצלחה! מחזיקה לכם אצבעות!

raz 2003

Well-known member
יש לי כמה שאלות...

והפעם אני מבקש שתענו אליי בלשון זכר(לא ידעתי שמתרגילים שרז זה בת חחח) עכשיו השאלה שלי היא: -איך הגבתם ששמעתם שרוני וענת היו בחקירה משטרה?הבנתם משהו או מה? -האם אתם שמים רדיו בכלל באוטו?או שאסור? -האם אתם מדברים עם הצלמים שיושבים אצלכם באוטו?

הי רז הגבר ../images/Emo13.gif

מתנצלים על הטעות בזהות המינית... לא יקרה בשנית
בעניין שאלותיך, אז היינו די בשוק כששמענו על עניין החקירה המשטרתית, ועוד יותר כשגילינו לפני כמה ימים בעניין מה הייתה החקירה. בקשר לרדיו, אז לא, אנחנו לא שמים רדיו שכן יש מקרופונים עלינו כל הזמן והרדיו מפריע לשמוע מה אנחנו אומרים. ולשאלתך האחרונה, לא, אנחנו לא מדברים עם הצלמים, אנחנו כמעט ולא מכירים אותם שכן כל יום מתחלף צלם. אבל כמובן שכמה מילות חולין כן מועברות לפעמים. שיהיה לך אחלה יום, יהודית ומיקי

למעלה