לכל התומכים

הלווואיייייייייייייי

גם אני אוהבת אותכם, הלוואי שתנצחו!!!! אתם זוג יפה ומקסים בהצלחה בהמשך!!!!!!

ללוש המאמוש

ת ו ד ה ר ב ה ! ! ! שם מאוד מיוחד, מה שמך? אני חייב לזוז כעת, אז את התשובה (שמך האמיתי) אני אראה כשאחזור... עד אז אשאר במתח (-: יהודית ומיקי

איזה חמודים אתם

טוב, זה ברור שכל אחד היה רץ לנקודת הסיום אם הוא היה שומע שהמשימה היא משימת סיום, אבל לא כל אחד היה עוזר לזוג אחר להחליף גלגל באוטו כשהמשחק תלוי בזמן. אז כל-הכבוד לכם. ושאלה ליהודית, את מכירה את השיר הנורווגי המעלף VIL HA DEG של הזמרת TINE?

לבלון הליום

תודה על כל התמיכה! זה ממש כיף! שאלתי את יהודית, ואם זה השיר שהיא חושבת אז היא מכירה אותו, אבל היא אומרת שנראה לה שזה שיר שבדי ולא נורבגי... השפות שבדית ונורבגית מאוד דומות אחת לשנייה, אדם שבדי יכול באופן כללי לדבר עם אדם נורבגי ולפתח שיחה בסיסית כשכל אחד מדבר בשפתו הוא - זה בערך כמו ההבדל בין מרוקאית לערבית (-: זה מאוד דומה בכל אופן. דרך אגב, אני מגיב בשם יהודית כי קשה לה לכתוב בעברית... שיהיה ערב טוב, יהודית ומיקי

לאלה

כן. אנחנו בקשר עם גיא ואירה, רואי ואפרת, רמי ורונן, אסנת ומייקל ועוד כל מיני זוגות שבדרך כלל אחרי התכנית מדברים האחד עם השני... כולם מקסימים. אבל אין לשכוח שכל אחד בא מרקע שונה, סביבה שונה, חתך גילאים שונה ובדרך כלל גם מאיזור גיאוגרפי שונה... אז לא קל להיפגש לעתים תכופות, לכן, הקשר הוא בעיקר טלפוני.

יהודית ומיקי הזוג הכי מגניב וחמוד

בתוכנית....מלא בהצלחה בהמשך אני מקווה לראות אותכם בגמר וזוכים בדירה אבל עד אז מלא בהצלחה...

flori1

New member
יו איזה כיף שנכנסתם לפורום! ../images/Emo13.gif

אתם ממש חמודים ואתם הפייבוריטים שלי..הלוואי שתנצחו!!!

בר2י

New member
מיקי ויהודית ,יש לי עוד שאלה

היא לא קשורה לתוכנית חח אבל סתם מעניין אותי- איזה תוכניות אתם הכי אוהבים לראות בטלויזיה? וגם ,מה המאכל האהוב על מיקי? ומה המאכל האהוב על יהודית? סופ"ש נעיםם ומלא מלא בהצלחה בתוכנית ובכלל בחייםם אתם מדהימיםםם

למיכל

הי, התוכנית האהובה על יהודית זה idul (כוכב נולד אמריקאי) וחברים, והמאכל האהוב עליה... סושי. לי אין תכנית אהובה במיוחד, והמאכל האהוב עלי... כל מה שיהודית מכינה (היא מבשלת מדהים!!!). כמובן שבעניין התכנית האהובה - זה לא כולל את "רצים לדירה", שברור שזו התכנית האהובה עלינו מכל. שבת שלום

דייייי

גםם התוכניות האהובות עלי זה idul וחברים
יאאא אני חולה על זה
איזה כיף שגם יהודית אוהבת אותם
אתם זוג מאודדדדד חמוד
מאוד אהבתי אותכם בתוכנית
אור

אני חולה על חברים!

זה הדבר הכי מצחיק בעולם!!! וגם הכוכב נולד אמריקאי (אני לא זוכרת איך קוראים לזה אבל אני מכירה) זה נחמד...

טל גבסו

New member
ליהודית ומיקי!!

אתם הזוג הכי אהוב עליי!!!!! איזה חמודים אתם ביחדדדדדדדדדדדד יהודית עלתה מנורבגיה??? ואיך הולך השיר שהיא שרה??? תנסו לכתוב פה את המילים כי פשוט התאהבתי

למעלה