לכל התומכים

לטל

קודם כל תודה רבה על התמיכה! לשאלותיך... כן, יהודית עלתה מנורבגיה, והשיר שהיא שרה הוא שיר לילה נורבגי (שהראו רק את הסוף שלו), אבל איני זוכר את המילים ויהודית לא כאן עכשיו, אז בהזדמנות נעלה זאת. שבת שלום, יהודית ומיקי

Danielle102

New member
יהודית ומיקי!!!!

יהודית!! מיקי!!!!! יואו כמה שאני אוהבת אותכםםם!!!
אתם צריכים לנצח!!!! אני ראיתי את כול הפרק מלא פעמים בהוט VOD אתם כאלה חמודיםם!! ויהודית כזאת יפהה
חח... "או אה יה יה יה בוף!או אה יה יה יה בוף!או אה יה יה יה בוף-בוף!או אה יה יה בוף"..חחח
וזהו בעקרון, רק רציתי להגיד לכם שאתם זוג מנצח!

לדניאל החמודה

תודה רבה! ותודה רבה גם על כל התמיכה שהפגנת גם טרם כניסתנו לפורום, אני זוכר את השם...
שבת שלום ואחלה סופ"ש! בואי נראה מה יהיה מחר...

טלמ

New member
שלום יהודית ומיקי!

אני רוצה להביע את תמיכתי בכם ומאחל לכם בהצלחה לאורך כל המירוץ!ורציתי להגיד לכם שהזוגיות שלכם והסיפור שלכם נותנים תקווה להמון זוגות אחרים ומראים שלאהבה באמת גוברת על דת ומקום.היה לי סיפור דומה במשפחה וזה רק מחזק את האמונה שלי שאהבה גוברת על הכל. בהצלחה בהמשך המירוץ טל מוסקוביץ' נ.ב: אשמח אם תעיינו בבלוג שלי (במיוחד במאמרים על ההתנתקות ועל אופטימיות ופסימיות...) http://blog.tapuz.co.il/talstories/

liorinka

New member
פייבוריטים שכמותכםם!

אז רק רציתי להגיד לכם שאתם הזוג המועדף עליי מכוולם.. אתם ממש חמודים ביחד! שיהיה לכם המון המון בהצלחה ואני ממש מקווה שתגיעו לגמרר.. נמשיך לעקוב במסירות לתוכנית ונקווה לטובב.. בהיי בנתייםם

הנה משהו שמישהו פה כתב: (מאוד נכון)

אני רואה את התגובות בפורום כבר כמה ימים, על כל המקרה של מיקי ויהודית עם קרן ואורן.. אני חייב להגיב על זה אני חייב לפני זה, לעשות לכם הדמייה: אתם עם בן/בת הזוג שלכם/ן, אתה לא כל כך יודעים את דרכי ישראל, וזוג אחר, שבמקרה גם להם קוראים קרן ואורן () עוזרים לכם בדרכים.. לאן לפנות, איך להגיע וכ'ו. אך למרות כל זאת, הגיע משימה אחרונה.. משימה לפני סיום, משימה בה רק אתם והזוג השני נשארתם. קבעתם, שני הזוגות, לחכות אחד לשני בכל משימה.. אך מה תעשו, תחכו לאורן וקרן, ואחרי זה שתגיעו לסיום יום המירוץ, תעשו "אבן נייר מספריים" (כמו שהיא מישהי אמרה) איתם, או שאולי תאלצו עם כל הכאב להמשיך במירוץ.. ולהמשיך את הסיכוי שחלומכם יתגשם- והדירה תהיה שלכם. לכל היפי נפגש, ולכל אלה שמשחקים אותה ה"גוד פיפול", בתוך תוככם, למרות שאתה אומרים "לא יפה", "מניאקים".. אתם גם הייתם מתנהגים ככה.. ב=ד=ו=ק גם אם אתם האנשים הכי טובים והכי נחמדים בעולם. חוץ מזה, שלמרות מה שמיקי ויהודית "עשו", הם אחרי זה הצטערו על זה, והרגישו לא בנוח. לא בסדר אם תשפטו אותם ע"פ דבר שכל אחד מאיתנו היה עושה. במיוחד שהם בין הזוג היחיד בתוכנית שבמ'ת מראה אהבה.. תודו שהם כל כך חמודים יחד, הם לא רבים.. כל היום רק מילות אהבה, נשיקות, חיבוקים.. תודו שראיתם אותם, אמרתם, הלוואי עליי יחסים בין בני זוג ככה חוץ מזה, שזה יפה בעיניי שלמרות כל הקשיים, הם מצליחים להסתדר. אני מאוד בעדם עצם האהבה, והתחרותיות למרות הקשיים.. זה הדבר הכי יפה והכי נכון בעיניי תומך בהם מ=א=ו=ד.

תשובה מקוצרת

כוסון גמד, איני יודע את שמך ולכן אקרא לך בכינוי הרשום. בכל אופן, כדי שלא אצטרך להסביר שוב ושוב (למרות שזה לא כ"כ מפריע לי) אני אפנה אותך לתשובה שכתבתי ל"קושקושית המקשקשת" שנמצאת מספר הודעות מעל הודעה זו (כנס/י ועיין/י בה). שם דנתי באריכות בעניין הפרק שהיה, הסברתי את עמדתנו ואת המצב כפי שהיה. בכל אופן, דבר אחד כן ראוי שאחזור ואומר שוב ושוב, וזה שזה מאוד לגיטימי להתאכזב, לאהוב, לסלוד, להסכים או לא להסכים עם זוג מסוים או עם התנהגות של זוג מסוים. זה מקובל על כולם וכך גם עלינו. אז עתה, משהסדרנו עניין זה ניפרד כידידים כדי לצפות בפרק השלישי שכולנו מחכים לו בקוצר רוח
תהנה/י מהפרק

Jason2

New member
למה לא מראים אתכם יותר?

נראה לי שהראו אתכם אולי 2 דקות מכל הפרק. טוב לא נורא נראה ב-VOD. מקום חמישי מקום טוב (בינתיים).

Jason2

New member
זו רק דעתי

אבל הם כנראה מעדיפים להראות סצינות זולות ("תשתוק...לא, את תשתקי...תרגע...תרגעי" וכו') ולא משהו אמיתי.

כבר הסברנו 1000 פעם!

אם אתה היית באותו מצב מה אתה היית עושה?? קודם כל מיקיויהודית גם כן עזרו לאורן וקרן במשימת הפירמידה, ודבר שני- הם היו אחרונים, וכל אחד היה עושה את זה, וא משנה כה הם נחמדים.

למעלה