משהו שמישהו פה כתב-תקרא
אני רואה את התגובות בפורום כבר כמה ימים, על כל המקרה של מיקי ויהודית עם קרן ואורן.. אני חייב להגיב על זה אני חייב לפני זה, לעשות לכם הדמייה: אתם עם בן/בת הזוג שלכם/ן, אתה לא כל כך יודעים את דרכי ישראל, וזוג אחר, שבמקרה גם להם קוראים קרן ואורן () עוזרים לכם בדרכים.. לאן לפנות, איך להגיע וכ'ו. אך למרות כל זאת, הגיע משימה אחרונה.. משימה לפני סיום, משימה בה רק אתם והזוג השני נשארתם. קבעתם, שני הזוגות, לחכות אחד לשני בכל משימה.. אך מה תעשו, תחכו לאורן וקרן, ואחרי זה שתגיעו לסיום יום המירוץ, תעשו "אבן נייר מספריים" (כמו שהיא מישהי אמרה) איתם, או שאולי תאלצו עם כל הכאב להמשיך במירוץ.. ולהמשיך את הסיכוי שחלומכם יתגשם- והדירה תהיה שלכם. לכל היפי נפגש, ולכל אלה שמשחקים אותה ה"גוד פיפול", בתוך תוככם, למרות שאתה אומרים "לא יפה", "מניאקים".. אתם גם הייתם מתנהגים ככה.. ב=ד=ו=ק גם אם אתם האנשים הכי טובים והכי נחמדים בעולם. חוץ מזה, שלמרות מה שמיקי ויהודית "עשו", הם אחרי זה הצטערו על זה, והרגישו לא בנוח. לא בסדר אם תשפטו אותם ע"פ דבר שכל אחד מאיתנו היה עושה. במיוחד שהם בין הזוג היחיד בתוכנית שבמ'ת מראה אהבה.. תודו שהם כל כך חמודים יחד, הם לא רבים.. כל היום רק מילות אהבה, נשיקות, חיבוקים.. תודו שראיתם אותם, אמרתם, הלוואי עליי יחסים בין בני זוג ככה חוץ מזה, שזה יפה בעיניי שלמרות כל הקשיים, הם מצליחים להסתדר. אני מאוד בעדם עצם האהבה, והתחרותיות למרות הקשיים.. זה הדבר הכי יפה והכי נכון בעיניי תומך בהם מ=א=ו=ד.