לכל התומכים

MTV100

New member
בתחילת התוכנית הייתם הזוג המועדף

עלי ... הייתם בשבילי אלה שאני רוצה שינצחו ... וכ"כ עזרתם לאוסנת ומייקל ואורן וקרן ... אבל מה שעשיתם לאורן קרן לא היה יפה בכלל כי בלעדיהם ההיתם מגיעים אתם אחרונים, הם לקחו אתכם למקום שהייתם צריכים ובסוף דפקתם אותם ... אם קרן ואורן עפים היום (זה יהיה בגללכם) אני עובר להעריץ את אוסנת ומייקל ... בכול מקרה תדעו שאתם זוג אחלה
רק חבל מה שעשיתם לקרן ואורן ...

טלמ

New member
לפעמים צריך לנקוט בצעדים...

לבסוף כל הזוגות באו בשביל הדירה, כמובן שדעת הקהל מהוה חלק מהמירוץ אבל לבסוף אם מגיעים למצב של לעזור למישהו ולהפסיד או להמשיך בדרך ולהישאר מאוד הגיוני לבחור בלהמשיך.

ומי אמר שאורן וקרן לא היו עושים את

אותו הדבר אם היו במקומם. להגיד "הייתי" עושה אחרת, זאת צביעות.

משהו שמישהו פה כתב-תקרא

אני רואה את התגובות בפורום כבר כמה ימים, על כל המקרה של מיקי ויהודית עם קרן ואורן.. אני חייב להגיב על זה אני חייב לפני זה, לעשות לכם הדמייה: אתם עם בן/בת הזוג שלכם/ן, אתה לא כל כך יודעים את דרכי ישראל, וזוג אחר, שבמקרה גם להם קוראים קרן ואורן () עוזרים לכם בדרכים.. לאן לפנות, איך להגיע וכ'ו. אך למרות כל זאת, הגיע משימה אחרונה.. משימה לפני סיום, משימה בה רק אתם והזוג השני נשארתם. קבעתם, שני הזוגות, לחכות אחד לשני בכל משימה.. אך מה תעשו, תחכו לאורן וקרן, ואחרי זה שתגיעו לסיום יום המירוץ, תעשו "אבן נייר מספריים" (כמו שהיא מישהי אמרה) איתם, או שאולי תאלצו עם כל הכאב להמשיך במירוץ.. ולהמשיך את הסיכוי שחלומכם יתגשם- והדירה תהיה שלכם. לכל היפי נפגש, ולכל אלה שמשחקים אותה ה"גוד פיפול", בתוך תוככם, למרות שאתה אומרים "לא יפה", "מניאקים".. אתם גם הייתם מתנהגים ככה.. ב=ד=ו=ק גם אם אתם האנשים הכי טובים והכי נחמדים בעולם. חוץ מזה, שלמרות מה שמיקי ויהודית "עשו", הם אחרי זה הצטערו על זה, והרגישו לא בנוח. לא בסדר אם תשפטו אותם ע"פ דבר שכל אחד מאיתנו היה עושה. במיוחד שהם בין הזוג היחיד בתוכנית שבמ'ת מראה אהבה.. תודו שהם כל כך חמודים יחד, הם לא רבים.. כל היום רק מילות אהבה, נשיקות, חיבוקים.. תודו שראיתם אותם, אמרתם, הלוואי עליי יחסים בין בני זוג ככה חוץ מזה, שזה יפה בעיניי שלמרות כל הקשיים, הם מצליחים להסתדר. אני מאוד בעדם עצם האהבה, והתחרותיות למרות הקשיים.. זה הדבר הכי יפה והכי נכון בעיניי תומך בהם מ=א=ו=ד.

eual14

New member
לא נראה לי שיש לכם הרבה תומכים

אתם ממש מניאקים קרן ואורן הובילו אותכם עד למשימה אחרונה ואתם דפקתם אותם וברחתם חרות מקווה שלא תזכו הדירה ממש לא מגיעה לכם!

ליהודית ומיקי,

הרבה אבל הרבבבבההה הצלחה בדרך לדירה!! אתם אחלה זוג לא רבים ומשתפים פעולה באופן יוצא מין הכלל! שיהיה
מחזיקה אצבעות!! אוהבת המון!

ליהודית ומיקי

קודם כל יש.... טוב שאתם עונים על שאלות יש לי הרבה.. מה אתם אומרים, מייקל ואסנת או שרון ומאיה, את מי רציתם שיעופו?

jos20

New member
תותחים המיקי ויהודית האלה.

פשוט מקסימים, אי אפשר שלא להתאהב בזוג הזה.

טל גבסו

New member
ליהודית ומיקי!!

יש לכם תמונות שאתם יכולים להעלות לפה אבל שלא הראו אותן?? אני מאוד אשמח...

MTV100

New member
יהודית ומיקי ...

אתם ממש דפקנים ... היום כמעט עפו בגללכם שרון ומאיה, עפו בגללכם אורן וקרן, עוזרים לכם ואתם דופקים תמיד ... בלי שרון ומאיה שעזור לכם אתם הייתם בין האחרונים, כנ"ל לאורן וקרן, יאללה תעפו כבר פרק הבא ... אוישש מפרק לפרק אתם נהיים יותר אכזריים ...

למעלה