לכל הפורום...

תודה ../images/Emo13.gif

תודה!!!
גם אתה!

הוא לא שונא דתיים

זה שיש לו שיר אחד אין קשר... הוא גר בשכונה מלאה דתיים ! והוא לא שונא ... תאמיני לי אני יודעת שהוא לא !

who is this

New member
תכל'ס...

אני מבין את הבנאדם... אבל הוא בניגדו אליהם מעביר ביקורת בצורה תרבותית.. הם זורקים אבנים.. יש לו כעס כלפיהם והוא פשוט מוציא אותו. זו זכותו!

נכון! אבל זאת לא צורה תרבותית!

תרבותי?! זה לא תרבותי בכלל! ואתה צודק בקשר לאבנים! אתה יודע איך אני כועסת על החרדים?! על איך שהם מתנהגים?! זה מרתיח אותי אבל אני לא אגיד דברים כאלה באמצע הופעה על במה בצורה כזאת בוטה!

who is this

New member
זה מאד תרבותי...

הוא לא קילל אותם... הוא סך הכל כתב שיר! מה שאמרת שהוא אמר בחיים לא שמעתי את זה יוצא מהפה שלו.... הוא אומר שהוא שונא אותם.. אבל הוא לא הולך לשכונות שלהם ומתחיל לזרוק אבנים כי הם עושים דברים שלא מוצאים חן בעיניו.. ובקשר לזה שהוא עשה/לא עשה צבא.. הוא עשה צבא והוא גם כתב על זה בטור שלו וגם הוא אמר באחד הראיונות שהוא "פקיד אפרורי", כהגדרתו.. יום טוב שיהיה לך!

ללא נושא

יופי שהוא לא זורק אבנים! לא אמרתי שהחרדים יותר טובים ממנו!! הוא אומר שהוא שונא אותם וזה בסדר מצידך? טוב...סבבה כל אחד והדעה שלו לא אמרתי שהוא לא עשה צבא מישו אחר אמר את זה אבל אם אתה אומר שהוא כן עשה אז אחלה, סליחה אתה צודק... תודה! יום מקסים גם לך!

GuglyBu

New member
את יכולה גם

לשמוע את השיר "חייל של מאה שערים" ויש שם הרבה סיבות...

Breaking Wave

New member
זה לא המקום לגולל את הרגשות שלי

כלפי העם הדתי\חרדי. אבל אם את מתעקשת... שונאת את הלבוש שלכם שונאת את התפילות מהבוקר עד ערב שונאת את התורה שונאת את מה שאתם מייצגים שונאת מה שאתם נותנים שונאת שלרוב האנשים\ילדים שנולדים בבית דתי אין אפשרות בחירה(והדת נכפת עליהם ע"י ההורים שלהם!) שונאת שאתם מנדים את מה שלא מתאים לכם אפילו כשזה גובל במשפחה שלכם(אם חלילה ילד למשפחה דתית יחזור בשאלה ינדו אותו) שונאת שאתם לא מקבלים את השונה ממכם(הומואים\לסביות) שונאת שיש כפיה דתית שונאת את מה שאתם עושים לחגים שונאת את החוקים שלכם שונאת שאתם עושים הפרדות בין כיורים שונאת שאתם לא נותנים חופש שונאת את הדרך חשיבה שלכם שונאת את הדרך חיים שלכם שונאת את הדת שונאת שיש לי חברה "דתיה" שכשאני שואלת אותה למה היא לא כותבת בשבת היא לא יודעת מה לענות לי ואומרת לי "כי ככה בתורה כתוב\זה מה שכולם(הדתיים) עושים" שונאת את עצמי שפעם כן האמנתי כי זה "הנורמל" שונאת שלקח לי הרבה זמן להודות בזה כי החברה לא קיבלה את זה. ויש עוד הרבה שונאת שלא ציינתי שמישהו כאן מעליי ציין(חיים על כספים של המדינה, לא עובדים, משתמטים וכו') ויש גם כמה שמחה שמחה שלא נולדתי בבית דתי שמחה שהייתה לי אפשרות בחירה שמחה שאבא שלי לא מאמין ואימא שלי מאמינה(חילונית)וניתנה לי אפשרות ללכת בדרך שלי שמחה שמצאתי את הדרך שלי שמחה שהבנתי מהי הדת. לא באתי לפגוע באף אחד בהודעה הנ"ל. רוב הסיכויים גם שאף אחד לא יבין אותה יש לציין שזה היה מאוד משחרר..חחח

זה לא המקום אבל אפחד לא מונע מאיתנו

גם אני לא באתי לגולל את הרגשות שלי אבל כמה הערות: ח ר ד י ם ו ד ת י י ם ז ה ל-א- א ו ת ו ד ב ר ! דבר שני לא לקבל את מה שכתבתי בתור תקיפה אם זה נשמע ככה שונאת את הלבוש?! מה את שונאת?! את החצאית שלי? את הנעליי ואנס שלי? את המכנסיים מתחת לחצאית? את החולצות שיש להן שרוול? את הסנדלים שאני ואת קונות באותה חנות?! שונאת את החורים באוזן?! שונאת את הצמידים על היד?! מה? מה יש לשנוא ?? למה?! באתי אלייך פעם והכרחתי אותך ללכת כמוני?! אפחד לא הכריח אותך להתפלל! שונאת את מה שאנחנו נותנים? את התנועת נוער? שיש לה טיולים (לדוגמא מחר טיול של 7 ימים) וחברים ופעולות כמו שלכם?! את הבצפר שהוא בדיוק כמו שלך רק עם בגרויות בתנ"ך שונות?! שונאת את כל ההתנדבויות שאנחנו עושים לקו לחיים? או שאת שונאת את כל המועדוניות בהתנדבות שאנחנו פותחים לילדים עם קשיי למידה? או שאת שונאת שאנחנו נהנים בערביי שישי בדיוק כמוך רק בלי מוזיקה וקניות?! כופים עלינו?! אפחד לא כופה... הרבה מהחברים שלי חזרו בתשובה... וההורים שלי לא נידו את אחיות שלי כשהן חזרו בשאלה! וזה לא רק אצלי ככה , זה כמעט אצל כל דתי! אנחנו לא מקבלים הומואים ולסביות??????!!!!!!!!! המ.....זה מעניין... תאמיני לי אין לי בעיה עם החברה הלסבית שלי וחוץ מזה שאני גם ממש אוהבת את עברי לידר וכל פעם שאומרים לי- "אבל הוא הומו!!" אז אני אומרת- "אז מה?! מה רע בזה?" נכון שיש בעיה הלכתית עם הומואים ולסביות אבל אנחנו לא שונאים אותם! שונאת את מה שאנחנו עושים לחגים? אנחנו לא עושים להם כלום! ככה אמור להיות החג זה אתם שמשנים אותו זאת בעיה שלכם לא אמרנו לכם- לא! אל תעשו ככה! ההורים שלי עובדים וגם אני אנחנו משלמים מס הכנסה שכר לימור וחשמל בדיוק כמוך ולא לקחנו כסף מאפחד! אנחנו משרתים בצבא! וזה שהחברה הדתיה שלך קצת מבולבלת לא אומרת כלום על הדת עם הזמן היא תדע למה ,כל אחד והזמן שלו! ואם את שונאת את ההפרדה בין הכיורים זה הדבר הכי טיפשי שכתבת! כי זה שנאת חינם! בלי סיבה אפילו!!!

Breaking Wave

New member
פפפ בחרת להתייחס למה שנוח לך

ומה זה הדוגמאות המטומטמות האלה על קו לחיים והשיט הזה? מה את רוצה פרס שאת מתנדבת? למה חילוניים לא מתנדבים? לא שונאים הומואים ולסביות? תסבירי את זה שבגלל הדת שלך 2 מהחברים שלי זרוקים עכשיו באיזה הוסטל כי ההורים הדתיים שלהם החליטו לנדות ולהעיף אותם מהבית רק בגלל שהם אוהבים מבני מינם.. אין לי כוח להתייחס בכלל לכל מה שכתבת למה זה לא יגמר תחיי ת'חיים שלך אני את החיים שלי רק תשמרי מרחק והכל יהיה בסדר

just me2

New member
את שמה לב מה את כותבת בכלל?

"פפפ בחרת להתייחס למה שנוח לך" וואלה היא התייחסה לרוב וגם אם לא היא התיחסה לחלק גדול(אם לא לכל) מהשטויות שכתבת..

faery crossing

New member
אני לא כותבת בפורום,

אבל מוכרחה להגיב על משהו. תגידי, כל ההורים החיולנים מקבלים בזרועות פתוחות את הילדים ההומו-לסביים שלהם? אין אף הורה חילוני שזרק את הילד שלו מהבית בגלל ההעדפה המינית שלו?? זו סטיגמה לומר שרק דתיים עושים את זה. חוץ מזה, את כותבת על איך שנמאס לך שהם מבקרים את דרך החיים של החיולנים. רק שימי לב שחוץ מזה שהם מחלקים פלאיירים לפעולות שלהם ונוסעים במכונית עם מוזיקה חסידית רועשת הם לא עושים כלום. הקטע הזה של הכפייה בבית בו נולדת- גם את נכפית להיות חילונית! ככה חינכו אותך! זו כזאת שטות! כל אחד מחנך ת'ילדים לו בדרכו! זה כמו להגיד שנולדתי למשפחה שכופה עליי לאהוב את נעמי שמר! איזה בולשיט! ואחר כך אנשים כמוך הולכים עם סמל השלום מצויר על החולצה!

Breaking Wave

New member
את לא מדברת לעיניין

דתיים\חרדים לא מקבלים את הילדים ההומו-לסביים שלהם שלפי הדת זה לא בסדר וזה אסור וזה עונש מוות..לחילונים שלא מקבלים זה נובע בגלל פרימטיביות ודעות קדומות. וזה רק בנושא הזה. שאני לא אפתח עכשיו תנך ואראה לך כמה הדת סותרת את עצמה ומנוגדת למה שהיא כביכול מאמינה בו זה רק מוסיף לשנאה ולחוסר הבנה ולקשיים להתקיים ביחד לשנאה שבאה מהצד הדתי ומהצד החילוני ומה הקשר הפלאיירים והמוזיקה החסידית שהם שומעים? לא הבנתי למה קישרת את זה.. אני להבדיל מרוב הדתיים לא נכפתי להיות חילונית הייתה לי אפשרות בחירה, לדתיים לא... בתור נערה שגודלת בבית דתי, את לא יכולה לצאת בשישי גם אם את נורא רוצה, אז נכון זאת הכללה גורפת.. אבל זה הרוב.. כשיהיה בשביל מה ללכת עם פיס נלך עם פיס

המ........

מה זה קשור?! נכון שיש עם זה בעיה הלכתית אבל יש כאלה שלמרות הבעיה עדיין בקשר עם הילדים שלהם! וזה לא משנה אם חילונים מנדים את הילדים שלהם בגלל פרימיטביות כל עוד גם הם עושים את זה! לצאת ביום שישי, לאן? למועדונים?... אז דבר ראשון מי שירצה להיות חילוני יהיה ולא משנה מה! ודבר שני יש דבר כזה כבוד ההורים! והילדי מכבדים את ההורים שלהם כל עוד הם נמצאים בבית לפחות כבוד מינימלי ולכן הרוב לא יצאו למועדונים! ודבר שלישי , את חושבת שכולם רוצים לצאת ביום שישי למועדונים? והם פשוט לא יכולים? זה לא ככה...זה פשוט שהם עצמם לא רוצים חוץ מזה שגם אנחנו יוצאים בערביי שישי אבל כמו שכתבתי...בלי לחלל שבת... וזה אפשרי, יש עוד דברים חוץ ממה שאתם עושים או איך שלא תקראי לזה ללכת עם פיס? בגלל שאת לא רוצה להיות דתיה אז צריכים להיות ב-"מלחמה?" נו באמת..

just me2

New member
וואי

כמה בורות והכללות בהודעה אחת.. פשוט לא להאמין.. "שונאת את הלבוש שלכם" כמה טיפשות זה לא להאמין

למעלה