התכוונתי שהייתי בשוק כששמעתי את זה ואוטומטית זה העלה אסוציאציה של מה שאמרו על היהודים בשואה! לא! אני לא שונאת אותו! לא! אין לו מכנה משותף עם הנאצים חס וחלילה! ולא אני בחיים לא אגיד על יהודי שהוא מתנהג כמו נאצי בגלל דבר כזה!
כי הוא הומו והוא בנאדם מסכן שחושב שהוא מצחיק ומאאגניב ושלא נדבר על הלהקה הדפוקה הזאת בכלל יא מושפלים איך אתם אוהבים ת'מוזיקה הזאת?? זאת לא מוזיקה אפילו אל לא צריך לריב הכל ברוח טובה
אני לא אהיה כאן עד שבוע הבא אז רציתי לבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו או בדעות שלו וגם לך: עמית, שלא הבנת אותי נכון (או שלא רצית להבין..אני לא יודעת כבר את זה) ואני לא שונאת את שייגעצ בטח כמו שרובכם חושבים....רק רציתי להבין למה הוא שונא ומאיפה זה בכלל נובע... וראיתי שחלק מכם גם שונאים דתיים ואפילו בלי סיבה (כמו שני הכיורים במטבח שזה באמת בלי לפגוע לא סיבה מוצדקת) אז לילה טוב שבוע טוב ושוב סליחה
אני שונא אותם גם בגלל איך שהם מתלבשים! זונות! מי מרשה להם בכלל להתלבש צנוע?? ועוד יותר, התפילות שלהם מהבוקר עד הערב
ובכלל כל הדברים שהם עושים!! למה אתם שואלים? כי הם דתיים! את שמה לב איך את מתנהגת? את מתנהגת הרבה יותר גרוע מרוב הפאנתים שמנדלסון מדבר עליהם. את נשמעת כמו נאצית. כן. בכוונה אני לוקח השוואה קיצונית ומוגזמת שתביני. תקראי את ההודעה שרשמת למה ואחרי זה תחזרי עם התנצלות
אני יכולה להתייחס להכל... אם אתה רוצה נתתי כמה דוגמאות לא רוצה פרס רק מנסה להראות שאנחנו עושים הרבה דברים כמוכם! ולא כאלה נוראיים ושכל הסיבות שהיא נתנה לא כאלה מוצדקות! ואין לי איך להסביר!!!!! אני לא שולטת על כל הדתיים!!!! מה אתה נותן לי דוגמא ורוצה שאני אפתור אותה? מה?! בגלל 2 דתיים אז כולם נוראיים וכאלה? נו באמת!!!.. אין לך כח כי בכלל לא אכפת לך וגם אתה מתייחס למה שאתהרוצה לשמור מרחק? פשששש..תודה על האהדה! אם אתה לא רוצה לדון בזה אפחד לא הכריח אותך אתה יכול להפסיק להגיב פה מתי שנח לך! לילה טוב