לכל הפורום...

Breaking Wave

New member
לא ציפיתי ממך או מאף אחד אחר להבין

את ההודעה. היא באה ממקום אחר.. ובכל זאת שלחתי אותה, בשביל עצמי.. לא בשביל להבהיר לה משו, או לנסות להראות לה את ההסתכלות שלי עליהם.. אז את הערות שלך את מוזמנת לשמור לעצמך

just me2

New member
אני בן

ומה יש בדיוק להבין בהודעה? מאיזה מקום עוד היא יכולה לבוא? סה"כ אמרת שאת שונאת כל דבר שקשור בדת, מהלבוש ועד המנהגים

בואו נעשה הפרדה.... הוא שונא חרדים.

אין לו בעיה עם דתיים שעושים צבא ותורמים למדינה. הוא שונא חרדים יש הבדל. חרדים הם אלא שלא מתגייסים והכל. גם לי יש כעס על החרדים וזה לגיטימי לחלוטין. חחח מעניין מה יקרה אם יובי יגלה שאני דתייה (נורמאלית אהמ מישהו אמר צבא? יש לי פרופיל 97!) מעניין איך הוא יגיב.

אני רוצה שניה להגיד לך

אממ אולי זה נכון אבל לגלות לך סוד ?? יובל לא עשה בכלל צבא לפחות ככה שמעתי מחברים שלו

כי גם תחשבי על זה

היום הוא בן 21 ושייגעצ התפרסמו משהו כמו לפני שנתיים ככה .. הוא היה בן 19 ... שזה זמן שצריך לשרת בצבא ... ולא נראה לי הוא גם היה בצבא וגם הייתה לו להקה זה לא הגיוני

Crazy Girl2000

New member
הוא עשה צבא.. ../images/Emo85.gif

לפני כמה חודשים הוא השתחרר...הוא כתב על זה גם בטור שלו בוואלה... ובטור שלו השבוע הוא כתב כמה דברים על החרדים.. שמתי קישור למטה

Danihell1

New member
תלמדי לקרוא.

אחרי ההודעה בה מישהו כתב שיובל לא שירת, אחרים טענו שהוא כן ואפילו הביאו הוכחה לזה. את קוראת רק מה שאת רוצה לקרוא...

אני יודעת מצויין

נכון....לא אמרתי שלא כמה אמרו שהוא לא שירת...אז מן הסתם אנשים לא יגידו סתם ואז תיקנו אותי ואמרו שהוא כן שירת.... העיקר לתקוף..

לא בטוח...

גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל אז שמענו מה הוא צעק על הבמה והוא אמר דתיים! וגם בראיון הוא אמר דתיים!

L i l A L o

New member
אם אני לא טועה..

לפני כמה זמן היה בוואלה וידיאוצ'אט איתם, ושאלו את יובל על זה אז הוא אמר שאין לו שום בעיה עם דתיים או עם דת. אני גם לא חושבת שהוא *שונא* את החרדים, הוא אולי כועס עליהם (ויש לו סיבות..) או לא מחבב אותם ב מיוחד, אבל זה גם בגלל דברים שהם עושים (או לא עושים
) ולא מעצם היותם חרדים.

נ י ל ק י

New member
תראי...

לא משנה עם הבן אד עשה צבא או לא.. מה שמשנה הוא שיש לו את הזכות המלאה להגיד את מה שהוא חושב ומרגיש וא הוא לא היה צועק את המפשט הזה אלא דוחף אותו לתוך שיר, לדעתי הייתה לך הרבה פחות בעיה עם זה... רק בגלל שהוא ככה צעק את זה מול כל כך הרבה אנשי זה לא אומר שאסור לו להגיד את זה. בניגוד לחלק מהחרדים/דתיים/דוסים לא משנה איך תקראי להם שזורקים עלייך אבנים כשאת מסתובבת ב"רחובות שלהם" בירושלים... אני מדברת כרגע מנסיוני האישי לא מזמן הלכתי עם אחי ואשתו בירושלים ובגלל שאחי ואשתו הלכו יד ביד (ולא מעבר לזה) אז זרקו עליהם אבנים ולאחי היה פצע בכתף, ככה שלפני שאת באה ומאשימה את יובל תחשבי על מה שהצד השני עושה ואת תראי שאולי יובל לא כזה נורא! נ.ב אני מצטערת אם זה נשמע כאילו אני צועקת ועצבנית אבל אני בדיוק להפך אני מנסה לגרום לך את הצד השני ולקבל דברים קצת יותר בפרופורציה

לא אמרתי שהוא נורא! רק אמרתי:

אני ממש מסכימה איתך! נכון שהחרדים לא בסדר בהתנהגות!!! במאה אחוז! וזה לא קשור אם זה בשיר או סתם צעקות בהופעה... אני לא ממש אוהבת את התוכן של- "חיל של מאה שערים" והנקודה שלי שזה סתם מפיץ שנאה!!!!! בשביל מה?! וזה לא שהוא צועק על ככה שהחרדים לדעתו הם ככה וככה הוא צועק שהדתיים מסריחים ושיש להם כינים בפאות! לאן הגענו? וחוץ מזה שלמה באמצע ההופעה של ניצנים הוא- לצאת מהשטחים או משו כזה? אדם שבא לראות הופעה והוא בעד ההתנחלויות (סתם דוגמא) לא רוצה לבוא ולשמוע את זה! הוא בא לשמוע ה-ו-פ-ע-ה נטו! הוא לא בא לשמוע דעות פוליטיות את זה יש בשפע גם בלי ההופעה של שייגעצ! (סליחה גם אני אני נשמעת עצבנית...)

נ י ל ק י

New member
אני לא חושבת שזה נקרא להפיץ שנאה

מי שמאמין במשהו, לא משנה מה, אם מישהו יבוא ויגיד לו "מה שאתה מאמין בו אני חושב שהוא שטויות ואני ממש חושב שהאמונה שלך דפוקה" אותו בן אד שמאמין ימשיך להאמין אף על פי שיש מישהו שחושב בדיוק ההפך ממנו. אני בעד עונש מוות אוקיי? עכשיו אני מודעת שיש פלוסים ומינוסים לדבר הזה ותמיד יהיה מישהו שיבוא וינסה להסביר למה הוא מאמין שזה לא נחוץ, לא משנה מה הוא יגיד אני אמשיך להאמין בזה אפילו שאני מודעת לכך שיש לזה חסרונות, ככה שא יובל צעק משהו לקהל אני לא חושבת שזה מתוך עניין של הסטה

למעלה