לכל הפורום...

לכל הפורום...

יש לי שאלה....או יותר נכון נקודה למחשבה: רק רציתי להבין מה הקטע של שייגעצ (יותר נכון הסולן) לשנוא דתיים?! למה? הוא יותר טוב מהם?! הוא סתם מפיץ שנאה...כאילו לא מספיק לנו שיש לנו את הערבים גם צריך בעיות ומלחמות בתוך המדינה?! באחת הראיונות שאלו אותו: "למה אתה כ"כ שונא דתיים?" והתשובה הייתה: "לא יודע! אני פשוט כ"כ שונא אותם!!!" המממממממ....זאת תשובה ממש עמוקה!!! עכשיו אני באמת מסכימה איתו... נו באמת?! מה הקטע בשנאה הזאתי?! ואני בטוחה שרובכם שמעו מה הוא צעק ב-"רוק עצמאות".... לא באתי לתקוף אפחד רק רציתי לדעת מה דעתכם...

Y M C A

New member
תזכירי לי

מה הוא צעק, הייתי שם ואני לא זוכרת

אני אזכיר....

בהופעה של רוק עצמאות הוא צעק- "הדתיים המסריחים האלה ויש לחרדים כינים בפאות!" מה הוא שפוי???!!! הוא נשמע כמו ההאשמות שהאשימו את היהודים בשואה!!!!!! ככה אמרו עלינו! שאנחנו מסריחים ושיש לנו כינים בפאות!

who is this

New member
רגע רגע..

הוא לא צעק את זה ברוק עצמאות שאני הייתי ברשאון. אולי בחיפה הוא צעק את זה... אני שמעתי אותו אומר שלא טוב לחזור בתשובה, מספיק לשמוע שייגעצ. זה מה שזכור לי שהוא אמר לא זכור לי על כינים דתיים חרדים שום דבר..

זה גם לא כזה טוב!

אז עזוב את זה גם לצעוק שלא טוב לחזור בתשובה זה גם לא טוב! מאשימים את הדתיים והחרדים בכפייה דתית אבל זה שהוא אומר- אל תחזרו בתשובה זאת גם דרך של כפייה ואמירה כלשהיא!

GuglyBu

New member
תגידי, איפה היית בשיעורי הסטוריה?

ישנת טוב? ככה זה נראה... איך את יכולה להשוות אותו לנאצי?? את בסדר? הוא זמר, נאציזם זה צורת משטר והשקפת עולם האשימו את היהודים בגלל סיבות אחרות שלא נדבר על העובדה שיהודי לא יכול להיות אנטישמי/נאצי לפני שאת מדברת, תבדקי מה את אומרת. יש משפט יפה שממש מתאים עכשיו: "עדיף שתסתום תפה ויחשבו שאת אידיוט מאשר שתפתח תפה ותוכיח את זה" אבל מאוחר מידי, כבר פתחת too late

סליחה

דבר ראשון סליחה סליחה ושוב סליחה!!!! באמת באמת שלא התכוונתי להגיד דבר כזה!!!!!!! אני לא משווה אותו חס וחלילה!!!!! בכוונה כתבתי שזה דומה ולא כתבתי שאני ממש משווה אותו לנאצים! ובכוונה לא כתבתי נאצים! כתבתי שזה הזכיר את מה שקרה בשואה!! לא כתבתי שהוא התנהג כמו נאצי!!!! אני ממש מתנצלת אם זה נשמע ככה! יש משפט ממש יפה שמתאים עכשיו אבל אני לא אגיד אותו כי לא באתי לתקוף אפחד ואני מצטערת שלקחת את הכל בפרופורציות כאלה!

GuglyBu

New member
ואיך זה דומהלמה שקרה בשואה?

לא ידוע לי שהאושם איזה יהודי בגלל כינים בפאות

אז עכשיו אתה יודע

הם כן... יש על זה סרטי תעודה וכל זה בהתחלה הייתה תעמולה נגד היהודים אמרו שהם מלוכלכים ויש להם כינים ומחלות

GuglyBu

New member
את בכלל יודעת למה

תורת הגזע שנאה את הגזע היהודי? הם חשבו שבני האדם מחולקים לגזעים. גזעים "טובים", מועילים, עבדים וכו'. העם היהודי לא היה בפירמידה ונחשב לחצי אדם. הם חשבו שאנחנו מקלקלים להם את הגזע הארי שלהם. בלי קשר לכינים, קרציות או משהו בסגנון

GuglyBu

New member
יש לו מכנה משותף איתם

כלפי היהודים (זה מה שאת אמרת)

papapa

New member
אני יסביר לך מה קטע

* הם לא עושים צבא * הם לא עובדים * הם שואבים כסף מהמדינה * הם רק מעיקים * הם כופים את דעתם על אחרים גם אני לא מאוד מחבב אותם (הכוונה היא לחרדים)

צודק....אבל!....

אני דתיה ואנחנו כן הולכים לצבא אנחנו כן עובדים!!!!! אנחנו לא שואבים כלום! אני לא מעיקה על אפחד! ואני לא כופה את דעתי על שום אדם! חצי מהחברים שלי חילוניים ולאפחד מאיתנו אפעם לא הייתה בעיה אחד עם השני... בקשר לחרדים זה סיפור אחר וגם אם שונאים אותם זה לא סיבה להפיץ כזאת שנאה בעם, כאילו לא חסר לנו צרות מספיק ובגלל איזה קבוצה כפייתית של חרדים זה לא אומר שכולם ככה! כשאנחנו יוצאים מהבית ביום שישי תמיד נטפלים חבורה של חילונים ומציקים לנו כי אנחנו דתיים! אז? אז בגלל זה אני אשנא את כל החילונים?

תות15

New member
תקשיבי..

את אולי בנאדם פחות קיצוני.. יותר שקול.. יובל מנדלסון שונא חרדים, ויש לו כוח, יש לו השפעה על הנוער ועל הקהל שלו, והוא משתמש בזה. את לא יכולה להגיד "אם חילוניים מציקים לי אני אשנא אותם" כי זה לא אותו מצב, מה לעשות שיש אנשים שמתמשים בכוח שלהם, וכל הזמן מנסים להשפיע, בדיוק כמו יובל מנדלסון. אני באופן אישי לא אוהב את האנשים בשייגעצ ואת יובל מנדלסון כבנאדם, אני אוהב ת'שירים, ואני מפתח שמיעה סלקטיבית לגביי השטויות שהוא פולט.. אני חושב שרוב האנשים שאוהבים את שייגעצ ככה..

למעלה