לכל המחוננים

לכל המחוננים

טוב אז ככה ברצוני ללמוד מדע מדויק על העולם מישהו יוכל להפנות אותי למקורות??? (אפילו אם זה לא קשור כל-כך לפורום) אתם מחוננים לא?!

neko

New member
נסי בפורום "חוכמת הקבלה" או

בפורום "מאגיה וכישוף".

מדע

מה האם קבלה זה אכן המדע המדוייק??? העולם שלנו בנוי באופן מוזר ולכל אחד יש דעה מי שלו השאלה היא איפה אפשר למצוא פרטים מדוייקים על העולם???ובעצם מי מה הוא בנוי???והאם יש באמת כח עליון כמו שאומרים מישהו יכול להפנות???????????????????????????.

Moridin

New member
תראי,

מבחינה מדעית, אין אלוהים. המדע מתייחס לכל מה שלא נצפה או שמהווה חלק מתאוריה יסודית כאילו הוא לא קיים (קיומו פלוטו "חושב" לפני שהוא בעצם נצפה, בגלל הפרעות שנתגלו במסלול התנועה של נפטון). מכיוון שאף אחד עדיין לא ראה צורך באלוהים כדי להגדיר את העולם, ומכיוון שקיומו של אלוהים יסתור פחות או יותר את כל התאוריות הפיזיקליות שאי פעם נצפו, בפרט האלוהים של היהודים שברא את העולם בשבעה ימים לפני כ-5500 שנה, אף מדען לא כלל את אלוהים באחת התאוריות שלו.

s u p e r mind

New member
שתי אפשרויות

1. התכוונת לאסטרונומיה וגיאולוגיה - במקרה כזה אני מזמין לקרוא שתי רשומות שלי בנושאים הללו. 2. התכוונת למשהו אחר, שאולי לא הבהרת כראוי בהודעתך, במקרה כזה אבקשך לבאר בקשתך.

neko

New member
בהגדרה, כל המדעים המדוייקים

עוסקים בעולם, והמחקר הכי מתקדם בנושא נעשה באוניברסיטאות. אבל בערוץ 8 ובעיתונים כמו "גלילאו" ו-"מדע פופולרי" (יש גם פורום "מדע פופולרי") סוקרים חידושים מעניינים. אין קשר בין מחוננות לידע. אדם יכול להיות מחונן ולהשקיע את חייו רק בלשחק כדורסל.

תראי

המדעים מתחלקים גס לשלושה תחומים: פיזיקה, כימיה וביולוגיה. המתמטיקה נחשבת לכלי בחקר המדעים הנ"ל.

למעלה