לכל הי"בניקים!

כחילה

New member
היית מת בועז זה בעבועבוע עם ו'

תסתכל בקישורים איך כותבים בועז ואחרי זה תגיד לי איך כותבים בועז..

כחילה

New member
אוף לא עובד...

בקיצור תסתכל כאן: www.mandelinstitute.org.il/ hebrew/fellows/current_2003/boaz.htm - 4k www.mp3music.co.il/tabs/e1e5f2e6_f9f8f2e1e9.html - 24k www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1823388,00.html - 25k אה וסליחה שאני מציף פשוט הייתי חייב להעביר את הרעיון שבועז זה עם ו'

נ ו ם

New member
אני מצטרפת לעמותת הללא ו'!!!

הוא לא אנאלפבת ככה כותבים את זה. (לדעתי זה גם ככה כתוב בתנך אבל אני לא סגורה על זה).

S a l i t

New member
אני גם ישמח לעזור

אגב אני מניחה של90% מהפורום אין מושג מי אני אז ככה אני סלעית כתבתי פה מלא פעם הייתי מש"צית שנה שעברה ולא הלכתי לגרעין

S a l i t

New member
אני מתפרפרת לי אי שם ../images/Emo3.gif

אני לומדת כמו עבד ונשבר לי מזה אבל בקטנה :) אבל אני עכשיו בבית!!! איזה כיף!!! כלכך התגעגעתי לערבה!!!

tomugly

New member
הודעה דחופה לסלעית!

עם כל הכבוד, כותבים אני "אשמח" ולא "ישמח". אל תגידי שכבר עשית את הבגרות בלשון ובלה בלה בלה, זה לא תירוץ! לדעת את השפה שלך זה הרבה יותר מלעשות בגרות. תודה מראש, תום, היה גרעינר לפני שנה בלב השרון-הדסים.

S a l i t

New member
וואלה

מזל שאמרת לי, אחרת לא הייתי יודעת והבגרות בלשון על הזין שלי כשאני כותבת במקום לא פורמלי אני שומרת לעצמי את הזכות לרשום על פי צורת הדיבור לי ולא לפי דיקדוקי הלשון העברית. כך שבנימה אופטימית זו תודה על התיקון לקחתי לתשומת ליבי. תסמוך עליי שכשהמסרים/ ההודעות שאני כותבת יהיו מיועדים למקורות רישמיים השפה שלי תהיה תקנית לכל דבר אני מקווה שבזאת ניסגור את הויכוח הנ"ל.

ה טמבל

New member
פוסטמה קטנה

איך בצבא? לא שומעים ממך יותר, תבואי לבקר קצת במעלה יוסף!

THE sky angel

New member
כן כן תבואי יפליצה!!

למה את לא מתקשרת יותר?? למה את לא מדברת איתי יותר?? זהו יש צבא אז שוכחים מכולם!?!? לא נעים בכלל!!!!!!!!

ויצמן j

New member
דחוף לגרעינרים אחראים למיניהם

מכיוון שהתרבלתי לש"ש בקונטיקט יש לי מפגש של זה על המתעניינים... השאלה שלי היא עם אני יול להגיע ישר למיונים מבלי המתעניינים או שהמתעניינים הוא שלב בלתי נפרד מתהליך הקבלה... תודה ויצמן

נ ו ם

New member
אתה בהחלט יכול להגיע רק למיונים!

המתעניינים אינו שלב חובה בתהליך הקבלה לגרעין עודד.

מטפונה

New member
אפשר אבל ממש לא מומלץ...

אתה ממש מתלבט בזמן האחרון (אפילו כאן איתנו...) ואין מקום טוב יותר להתלבט בו מסמינר מתעניינים.כשהדרכתי בסמינר (יצא לי...) תמיד אמרתי שהמטרה שלי היא שלמי שמטלבט יהיו את כל הכלים להחליט לא משנה מה הוא יחליט בסוף.

מטפונה

New member
מתלבט כמובן... לא מטלבט...../images/Emo5.gif

כשמנסים ללמוד הקלדה עיוורת לפעמים מפספסים אותיות... אבל כמו שאמא שלי אומרת : " מי שלא שוטף לא שובר..."

למעלה