בקיצור תסתכל כאן: www.mandelinstitute.org.il/ hebrew/fellows/current_2003/boaz.htm - 4k www.mp3music.co.il/tabs/e1e5f2e6_f9f8f2e1e9.html - 24k www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1823388,00.html - 25k אה וסליחה שאני מציף פשוט הייתי חייב להעביר את הרעיון שבועז זה עם ו'
עם כל הכבוד, כותבים אני "אשמח" ולא "ישמח". אל תגידי שכבר עשית את הבגרות בלשון ובלה בלה בלה, זה לא תירוץ! לדעת את השפה שלך זה הרבה יותר מלעשות בגרות. תודה מראש, תום, היה גרעינר לפני שנה בלב השרון-הדסים.
מזל שאמרת לי, אחרת לא הייתי יודעת והבגרות בלשון על הזין שלי כשאני כותבת במקום לא פורמלי אני שומרת לעצמי את הזכות לרשום על פי צורת הדיבור לי ולא לפי דיקדוקי הלשון העברית. כך שבנימה אופטימית זו תודה על התיקון לקחתי לתשומת ליבי. תסמוך עליי שכשהמסרים/ ההודעות שאני כותבת יהיו מיועדים למקורות רישמיים השפה שלי תהיה תקנית לכל דבר אני מקווה שבזאת ניסגור את הויכוח הנ"ל.
מכיוון שהתרבלתי לש"ש בקונטיקט יש לי מפגש של זה על המתעניינים... השאלה שלי היא עם אני יול להגיע ישר למיונים מבלי המתעניינים או שהמתעניינים הוא שלב בלתי נפרד מתהליך הקבלה... תודה ויצמן
אתה ממש מתלבט בזמן האחרון (אפילו כאן איתנו...) ואין מקום טוב יותר להתלבט בו מסמינר מתעניינים.כשהדרכתי בסמינר (יצא לי...) תמיד אמרתי שהמטרה שלי היא שלמי שמטלבט יהיו את כל הכלים להחליט לא משנה מה הוא יחליט בסוף.