לכל הי"בניקים!

הזמנה לכנס מתעניינים..

קיבלתי בדואר את ההזמנה, ומשהו מאוד מטריד אותי... מה הפתרון של התשבץ? מישהו יכול לעזור...?

tuty fruty

New member
תאמת שאין לי מושג

בהתחלה חשבתי מתעניינים אבל אין מספיק אותיות וגם חשבתי ככה כי השתי הגדרות הראשונות מתאימות לכך... אבל זה היה ממש קשה לפתור את הכל..

fate spinner

New member
אני יודע אני יודע אני יודע

פתרתי את של אח שלי 1)הגשמה 2)ראש פתוח 3)עשייה 4)תנועה 5)חיי שיתוף 6)נחל 7) את זה ניסינו אבל אנחנו לא יודעים 8) דרך חיים ובאמצע זה יוצא מתעניינים

איזה תשבץ??...

מישהו יכול באמת לעלות אותו? כי לא קיבלתי שום דבר ואני כן באה למתעניינים...

../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

איזה כיף שבאמת השתדלתם ולא זרקתם את זה לפח!! יעלי שלחתי גם לך כמובן... דואר את יודעת... רמז ל 7 ב 1+1=2 הכוונה היא לפעול החיבור אם לא תצליחו תקבלו רמזים נוספים..

פתרתי!...

נחמד... כל הכבוד על ההשקעה!

gl12345

New member
נועה

את גם תהיי במתעניינים?יש לי דיבורון איתך:) כאילו..לא נראה לי עוד שאת יודעת מי אני..בעצם אולי..טוב לא משנה.. פשוט תגידי!

בטח פעמיים...

בטח שאני אהיה במתעניינים. ובטח שאני זוכרת מי את..:)מיכל הג'ינג'ית מרמת הגולן... ובטח שלישי- אני אשמח להעביר איתך "דיבור"...:)

אופס..

הייתי בטוחה שאני מגיבה למיכל.. בכל מקרה אני לא יודעת אם אנחנו מכירים כי אני לא יודעת מה מסתתר מאחורי הכינוי, ובכל זאת אני אהיה במתעניינים ואשמח לדבר, גם לפני אפשר לתפוס אותי בטלפון. יום טוב.

t h e windman

New member
שאלה לגרעינרים!!!

שמעתם כבר על מבצע איסוף בקבוקים?, במושבים שלכם כבר אוספים בקבוקים?, כתובת אינטרנט נלווית בנושא מחזור בקבוקים (ללא קשר למבצע בתנועה)

מטפונה

New member
למה ללכת או לא לגרעין עודד../images/Emo77.gif

למה ללכת? כי זה שונה מכל דבר שתעשה אי-פעם ולא תשכח את זה אף פעם. כי זו שנה שבה גם את הרגעים הכי קשים אתה תנצור לתמיד. כי זו ההזדמנות שלך לחיות עם אנשים שאף פעם לא אהבת ולגלות שאין לך מושג מה אתה אוהב באמת. כי אם לא תלך לא תסלח, ואם תלך לא תשכח. וכמו שאלתרמן אמר: "מי שיגיע עד הסוף ירצה לבכות מרוב תוחלת..."

Tha ©reep

New member
אני מעוניין לענות לך...

כיום אני גרעינר במעלה יוסף וכן אנחנו אוספים בקבוקים! ודיי בכמויות אמנם זה רק החבר'ה של הגרעין אוספים אבל כבר הגענו לכמות נדיבה.. אז הצעתי אליך היא: בואו לקחת את הבקבוקים המזויינים האלה כבר הם תופסים יותר מידי מקום בחצר.. (סתם אני צוחק) (..ואם מישהו שאל למה גרעינר נמצא ליד מחשב ב1:13 בלילה, אז התשובה היא שאני בבית חולה בשפעת, ומפסיד את פעילויות הט"ו בשבט במועצה שלי:(... )

כחילה

New member
אהלן בועז מה קורה?

זה מוטי מצוריאל, לא נמאס לך להיות חולה כבר? אתה כל הזמן חולה.. סתם, תרגיש טוב ותשתה הרבה תה עם נענע...

למעלה