לכל החכמים

oAviaDo

New member
לכל החכמים

שאומרים שמאריה קארי לא שרה יפה... כנסו לפה ותראו את הוידאו שלה משנות ה90. ואני מבקש להאזין עד הסוף. השיר מתחיל יחסית שקט עד לסוף. ואחר כך, תרשמו דגובות כאן.

dilan angel

New member
../images/Emo42.gifכנסו באמת../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

כאילו אם לא מראיה שרה יפה,אז מי כן? מה הדרישות שלכם אנשים?!
~ומה אתה עושה ער בשעה כזאת?
~

FreakOfNature

New member
אני לא אוהב את מאריה, אבל

יש לה קול יפה. הבעיה היא שהקול שלה מתחלק ל-2:
לחישות מעצבנות שגורמות לך לשנוא שירים יפים.
שירה עוצמתית ויפה. היא צריכה להיפטר מהחלק הראשון.

oAviaDo

New member
עם כל הכבוד לאנסטסיה

ויש כבוד! לה יש גוון קול לא הכי נעים לאוזן. ובכל זאת היא תותחית. אפחד לא מושלם.

FreakOfNature

New member
תראה, אני לא תקפתי אותך אישית,

אלא הבעתי את דעתי לגבי מאריה. אם יש לך משהו להגיד לגבי אנסטסיה, אתה יכול כתוב את זה כתגובה משלך, ולא כ"החזר" על זה שהעלבתי את מאריה.

oAviaDo

New member
חס!

חח לא ניסיתי "להחזיר לך" סתם הבעתי את דעתי מצטער בכל מקרה

oAviaDo

New member
שמעי קטע קורע בטירוף!

נרדמתי ב12 והתעוררתי ו5 וחצי בבוקר! קורע הא?

dilan angel

New member
קורעעע ../images/Emo70.gif חחח../images/Emo110.gif

הלוואי שאני הייתי יכולה לקום בשעות כאלה..

eranmc

New member
דגובה ../images/Emo3.gif

איזה שיר שמת?
אביעדי רוצה לסדר לי את הסלון? מחר המסיבה...

itay is back

New member
דווקא נחמד....

בסדר אני מודה שהיא לא שרה שם זוועה, אבל עדין, אתה צריך לשמוע את כריטינה אגילרה בלייב או את טוני ברקסטון, יש להם קול יותר יפה, ונכון, למראיה פעם היה קול יפה, אבל זהו נגמר, הקול שלה כיום זוועתי, היא רק לוחשת, וכיום לג'ניפר יש קול יותר יפה ממנה וגם לבריטני ספירס ובכלל, כל אומן, כי לפחות שאר האומנים שרים ולא לוחשים, מראיה אפילו לא שרה, היא לוחשת.... ונ.ב מה עבר על הסטייליטיסם שלה שם? היא נראית כמו איזה פרוצה פשוטה שמוצאים ברחוב....

ballerinaboyn

New member
ג'ניפר חמודה ויפה אבל

קול מיוחד אין לה. גם עם שנים של פיתוח קול, היא לא תגיע לברכיים של מראיה. אינף סייד

itay is back

New member
אהה ועוד משהו....

תראה, קודם כל, לפני כל הקול של הזמר ולפני היופי שלו, צריך שהוא יהיה בן אדם, ואיך אפשר להעריץ את האישה הרעה הזאת
היא סתם ירדה על מדונה וסתם ירדה על ג'ניפר, והדבר שהכי זיעזע אותי זה שאבא שלה מת, אז במקום לחשוב על זה וליהיות באבל היא המשיכה להלקיט את האלבום, ואם עד אז שנאתי אותה מבחינה מוזיקלית, אז גם התחלתי לשנוא אותה מבחינה אישית, אני לא רוצה לחושב מה היה קורה אם חס וחלילה אבא שלי היה מת, אני הייתי באבל ולא הייתי מקליט אלבום, אבל מרוב שהיא הייתה לחוצה לכסף והיא הייתה בטוחה שהיא תחזור היא נכשלה קשות, וזה היה עונש על חילול הזכרון של אבא שלה... היא פשוט בן אדם חרא כמו רוב המעריצים שלה... גם אם תסתכל בפורמים בחול המעריצים הזבלים שלה תמיד מתפרצים לפורמים ומתחילים להלל את מראיה סקארי...

ערן1987

New member
זכותה לעשות מה שהיא רוצה בתקופת

אבל.. אף אחד לא יגיד לה מה לעשות(רק לא לרצוח אנשים
מה הקשר?!?)

itay is back

New member
אבל עדין....

סבא שלי ז"ל נפטר לפני שנה בערך ואני הייתי ממוטט איזה שבוע וחצי ככה, ורק לחשוב על זה שהיא בזמן שמשהו שיקר לה מת והיא ממשיכה להקליט אלבום, זה מזעזע
וזה ממוסחר...

ReD AnGeL 89

New member
אולי זו הדרך שלה להתמודד עם האובדן.

אתה לא יודע מה עבר עליה בדיוק.. אתה שומע מוזיקה לפי החיים הפרטיים של אותו אדם?

itay is back

New member
לא...

רק ציינתי שזה זעזע אותי, ועזבי את הטע הזה
... היא ירדה בלי סיבה בכלל על ג'ניפר ועל מדונה, וזה מרגזי אותי שאומן רוצה להתפרסם הוא יורד על אומן אחר, זה מאוד מוריד מהכבוד שלי אליו...

MCS ONLY LOVER

New member
כנס שוב

1.זעזע אותך ?????????? מה איכפת לך ????????. מי אתה שתכתיב לה איך להתמודד עם החיים ? היא יכולה להיות אימא שלך ..... 2. ירדה על מדונה ??? גיילו ????? וווווו???????? גבר הייתה שמועה שקמרון דיאז אמרה באיזה ראיון בעיתון מפורסם : " אם מישהו רוצה לגרום לי סבל וכאב , שיקשור אותי בכיסא וישמיע לי מאריה קארי "..... חושב שזה נכון ???? לא .... הוכחה : בטקס של הרוגיי 11 בספטמבר בו הופיעו דייות הקולנוע ודיוות המוזיקה ראיתי במו עיניי ששניהן התחבקו והחזיקו ידיים ... 3. להזכיר לך גיילו גנבה סימפול לשיר של מאריה .... פתאום שמאריה הייתה צריכה להוציא שיר תותחי עם הראפר גה רול ...גניפר לופז יחד עם בעלה לשעבר של מאריה החליטו להוציא שיר בדיוק עם אותו המוזיקה ..... כן אני מתכוון למוזיקה לשיר IM REAL REMIX.... אז לדעתי אם מאריה לכלכה על גניפר המאמי מגיע לה ..... שלא תבינו אני חולה על התחת העגלגל של גיילו .....ואני מת על הקצב שלה ...פשוט מעצבן אותי שאנשים ממציעים דברים כמו על מקרה " קאמרון-מאריה . 4. גבר בגלל אנשים כמוך שלא מעריכים דבר היא חוותה את כל הבעיות האלו בשנת 2001-2002 ..... 5. עכשיו תגיד משהו על האלבום גליטר ... חחחחחחחחח שמעת אותו בכלל????אם לא אני ממליץ לך בחום וגם כן לכולם ..... GLITTER. אם תירצו לשמוע שירים שאני ממליץ עליהם תרשו ואני אשלח לכם רשימה ...כדי להוכיח שהדיסק בכלל לא גרוע.......

למעלה