לכל החכמים

itay is back

New member
אהםם.. לא אני לא הומו....

אבל אין לי שום בעיה עם הומויים... למרות שפעם בפורום מראיה קארי קיללתי כמה הומויים שהיו שם אבל בתנצלתי כי זה היה מתוך עצבים אחרי שהם השפילו אותי, במיוחד "קוב" הדפוק הזה שגם נגדו אני מגיש תביעה משפטית, כי הוא עבר כל גבול... ודווקא לא אמרתי כלום על זה שמראיה מתלבשת חושפני, אני אוהב שזמרת חושפת אבל יש גבול בין סקסיות לזנות...

itay is back

New member
וזה היה מדהים../images/Emo99.gif

אבל יש הבדל, את ג'ניפר זה כיף לראות ככה, את מראיה ממש לא, כי היא עושה בהגזמה, תראה למשל את loverboy,מראיה סתם מתפשטת שם, ואם אתה מדבר ככה סימן שלא הבנת את הרעיון של הקליפ של ג'ניפר... היא לא התפשטתה שם סתם, זה כדי להעביר מסר, וגם, היא לבשה שם חולצה כזאת בצבע גוף, וזה כבר יצא מהעריכה מצונזר...

קוֹבּ

New member
אם אתה צריך פרטים

כמו כתובת לשליחת התביעה או משהו כזה - תגיד לי, אשלח לך במסר אישי
אוהב אותך בנאדם מקסים שכמותך

DAN1EL

New member
אוקיי:

מי אתה שתגיד לה איך להתמודד עם מות אביה? מי אתה שתשפוט אותה? מי אתה שתקבע איזה בן אדם היא? ממתי אתה בכלל מכיר אותה? זה שאתה בוחר להפגין בורות ואינפנטיליות ולצטט צהובונים כמו מהתנ"ך זה לא אומר שאתה יודע משהו עליה בתור בן אדם. אתה לא מכיר אתה ולעולם לא תכיר. יכול להיות שהיא חרא של בן אדם, יכול להיות שלא. מה שבטוח - אתה לא תדע את זה דרך צהובונים. אם אנשים היו שופטים את ג'ניפר שלך לפי הצהובונים אז היא הייתה בן אדם הרבההה יותר דוחה! סנובית מגעילה בפוזה של דיווה עם דרישות מפה ועד אלסקה. אז מה אתה בכלל מעז לשפוט אנשים לפי מה שצהובונים אומרים, דווקא אתה - מעריץ של זמרת שטוב שהצהובונים לא עשו לה רצח אופי? אז תעשה טובה ותפסיק לדבר שטויות. ואל תזיינו לי בשכל עכשיו על אובייקטיביות או סובייקטיביות, כי אני רחוק מלהיות מעריץ של מאריה קארי, פשוט מרגיז אותי שאנשים לא מודעים לשטויות שיוצאות להם מהפה, או במקרה הזה מהמקלדת.

Xtina2

New member
נכון!

ודרך אגב לא רק הוא כזה כל מעריצי ג'ניפר לפחות בארץ חושבים שהיא שיא השלמות ואני לא סתם אומרת! במיוחד ילדה אחת מהפורום שלה שאני לא ייזכיר את שמה=)

Xtina2

New member
מה הקשר!?

הזכרתי את שמה לא=/ וכמו שאומרים המבין יבין=)

DAN1EL

New member
נו, נכון!

אם לא הזכרת את שמה אז בשביל מה בכלל להעלות את זה? תתבגרו כבר אנשים.

itay is back

New member
ומה שהבאתי לא היה מצהובונים...

יש את זה בקטע וידאו שאפילו מנהל פורום מראיה קארי שם בעצמו...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifמריה קארי../images/Emo26.gif

פעם הקול שלה היה מהמם
.. כנ"ל השיר הזה
. פשוט דיוה. אבל עכשיו היא יותר לוחשת לפי דעתי ונשמעת די צרודה..

CrAzY MuSiC

New member
למאריה יש קול מדהים, אין ויכוח בכלל

היא רק לא מנצלת אותו לטובה.

Xtina2

New member
זהו נכון!!אמרת את הדבר הכי נכון

היא לא מנצלת אותו וזה מעצבן!

חחח איזה ויכוח מטופש!

שהמעריצים של מריה יחשבו מה שבא להם! בא להם להתלהב ממנה?! סבבה! ואני לא מתכוונת לומר את דעתי האישית על מאריה.... כי היא לא ממש תמצא חן בעיני המעריץ הזה שלה..

CrAzY MuSiC

New member
אממ תירגע

אני רחוק מאוד מלשנוא את מאריה. ולא התכוונתי רק לבלדות.. היא יכולה גם לנצל את הקול שלה לשירים רועשים, תראה את החדש של סלין דיון לדוגמא, הוא מדהים
זה דוגמא טובה לשיר קצבי שבו היא יכולה להבליט את הקול המדהים שלה.. ואתה חייב להודות שהיא ממש מעצבנת כשהיא עושה קליפים עם ראפרים מגעילים. אני לא יודע למה היא עושה את זה, היפ הופ זה בכלל לא הקטע שלה. זה ממש לא מתאים לה.

למעלה