לכל החכמים

oAviaDo

New member
../images/Emo2.gif

מזל טוב כפרע
בלון|

CrAzY MuSiC

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

ושתמשיך לאהוב את ג'ניפר לנצח

jt fan

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

MCS ONLY LOVER

New member
איתי כנס וקרא וגם כולם

1. בקשר להתמודדות עם מות אבא של מאריה , מאריה רק התחילה את הקשר איתו כשהוא גסס, להזכיר לכם הוא עזב אותה כשהיא הייתה בת 3 , כך שהיא לא ממש יכלה " להתאבל " אליו . וחס וחלילה שאבא שלך ימות ,יא קוקו . מאריה בכלל לא הכירה כימעט את אביה חוץ מהתקופה של הגסיסה שלו . 2.לחוצה לכסף????????????????????? גבר מאריה היא אחת הזמרות והנשים העשירות בעולם ( השלישית אחרי גון לנון , ומייקל גקסון.) ניכשלה מבחינה מוסיקלית באלבום האחרון ????? אומנם לא הצליח כמו האלבום מיוזיק בוקס שלה שמכר כ-26 מיליון עותקים , אבל הוא הצליח. וכנ"ל על מסע ההופעות " צארמברייסלט" שהצליח מאוד. 3 . חילול זיכרון האב ?????? גבר אם כבר חילול כבוד הילד .... זה הוא הבן זונה שעזב את הבת שלו בגיל 3 וניתק את הקשר , לא היא איתו . 4 . היא בן אדם חרא כמו המעריצים שלה ????? גבר שמע משהו : א. אתה לא מכיר אותה אישית , ארשה לי לומר לך שהיא אחד האנשים הכי רגישים , מתחשבים ואכפתיים , כך לדוגמא : לאחר שידור הבית של מאריה באם טי וי הראו את החדר שהיא קוראת לו בטרפליי רום ואמרה בצחוק שהוא חדר המעריצים שלה .... מעריצים מספרד שחשבו שבאמת החדר של מעריצים שבאים אליה התייצבו בניו יורק מתחת לדירת 3 הקומות שלה .... אתה חושב שמאריה החזירה אותם מבואסים בחזרה לספרד ??? לא ..... היא שלחה אותם על חשבונה לסוף שבועה של 4 ימים במלון הכי מפואר בניו יורק....( אבל לא משנה עזוב )..... ב. אני בן אדם חרא ?????? יא חתיכת אפס. אתה בכלל מכיר אותתי ??? אתה יודע מי אני ??? אז יאללה טוס לי ממסך המחשב . 5. מתפרצים לפורומים ???? אדוני הנכבד בן ה- 17 או משהו פורומים של המוזיקה בתפוז הוקמו כדי לתת הזדמנות לגולשים לחוות את דעותם על מוזיקה , סרטים , תוכניות , מצבים בחיים וכאלה .... אם אנחנו המעריצים " הסתומים " של מאריה רושמים אלייה ומהללים אותה אתה לא עושה ההיפך כי גם אתה רושם על גיילו , וכמו שאביעד רושם על כריסטינה ושאר החברה בפורומים רושמים על מושא הערצתם ....... אז בפעם האלף שאנחנו אומרים : אנחנו מעריצים את מאריה קארי , בגלל המוזיקה שלה , ולא בגלל האישיות שלה שלדעתך לא משהו , דבר שלא נכון ... אז אם תועילו בטובכם לא להעיר הערות לגבי כל הודעה שאנשים רושמים על מי שהם מעריצים ..... סבבות???????? יאללה ביי ....... ואיתי כל מילות הגנאי שרשמתי לך בהודעה הזו ...קבל ביטול מאמי .....

itay is back

New member
אתה רואה../images/Emo35.gif

לזה אני מתכוון... ועוד הוא יחסית לא מערב פסים אישיים... אבל יש מעריצים ממש גורעים, שאני אומר לך, תעשה ניסוי פעם ותלך לפורום ותשאל שאלות על מראיה שלא יימצאו חן בעינייך ותראה איזה לינצ' הם יעשו לך שם, במקום לענות לך הם יתחילו לקלל אותך, ולהשפיל אותך...

ReD AnGeL 89

New member
אני בתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!

ארג'.. בכלל לא חבל..
, חחחחחחח, ועכשיו שמתי לב שגם חילקת את זה לסעיפי 1 ו-2 וגם תתי נושאים לא', וב'! תשמע.. גם פוליטקאי וגם מורה לספרות..
.

itay is back

New member
תראה את ההודעה שרשמתי ואז תגיב...

התכוונתי שרוב המעריצים שיצא לי לדבר איתם.. אתה שונה... אתה דווקא בסדר... אתה המעריץ היחיד שענה לי תשובות עניניות במקום לרדת לפסים אישיים

MCS ONLY LOVER

New member
מה יש לסטייליס שלה ????

אולי תישאל מה קורא לגניפר ????? שכל פעם אומרת שהבחור שהיא נימצאת איתו בקשר היא מרגישה שהוא האחד... 1. הבעל הרשון שלה המלצר הזה..... 2. פי דידי ... 3. בעל שני - כריס גאד. 4. בן אפלק- הארוס שלה , שהמתוקה אמרה שהההההההההההוא האחד בשבילה ... 5. שוב פעם פ. דידי שלפי השמועות היא אמרה שהיא הבינה שאותו היא אוהבת... 6. ווואי פתאום הזמר הלא מוכשר והוונאבי ריקי מרטין ואנריקה, מארק אנטוני הוא בעלה השלישי ....... וווווואי אולי גם אתה תיהיה בסוף האחד בשבילה , ואולי אני , ואולי ערן , ואולי חצי פורום אם טי וי ..... ******* יודע מה ???? מה איכפת לך מה מאריה לובשת , למי איכפת עם מי גיילו התחתנה , למי איכפת אחרי כמה זמן הריטני התגרשה , למי איכפת מה עבר על פינק בצעירותה , למי איכפת כמה קילו מריחואנה וויטני הסניפה ...... חאלס לדחוף תאף לתחת של המפורסמים ......... ואולי מפריע לך צורת הליבוש החושפנית של מאריה ואתה לא נימשך לה בגלל שאתה הומו ? איתי אתה הומו ????( לא שזה מפריע לי ) . בייייי

למעלה