לכל החכמים

ערן1987

New member
והקשר לזה שהן החזיקו ידיים הוא..?

יכול להיות שהן באמת לא שונאות אחת את השנייה,אבל אם כן הן שמו את זה בצד בשביל האירוע הזה של ה-11/9/01 אתה יודע,ככה זה הוליווד

MCS ONLY LOVER

New member
גבר שמע

נגיד שאני אותה שונאים אחד תשני כמו האוייבים הכי גדולים ..... אנחנו ניתחבק ונחזיק ידיים ????????? אם זה כך אצלך סבבה .... כי אם אני הייתי שונא אותך והיית ליידי והיית אומר לי דבר כזה הייתי מ*יין לך תפרצוף ... לוב יו אול .

ערן1987

New member
אוקיי,סתם ככה זה יכול לקרות אם

היינו "האויבים הכי גדולים".. אבל לאירוע כזה,גם בגלל הגודל ובטח ובטח בגלל המטרה,הייתי "מחזיק" את עצמי

MCS ONLY LOVER

New member
אם שנינו היינו חס ושלום

באירוע הזה ןאני הייתי קאמרון ואתה מאריה אני בכלל לא הייתי אפילו מתוך נימוס לא הייתי אומר לך שלום אפילו אם באמת אמרתי עלייך את מה שאמרתי

ערן1987

New member
אתה לא,אני כן

אז כל אחד מאיתנו היה מחזיק ידיים עם מישהו אחר.. אבל בהוליווד אם לא תעשה כזה דבר(כלומר,ההחזקת ידיים הזאת)אחרי שביקשו ממך,יעשו ממך קציצות

itay is back

New member
קודם כל....

אני שמח שמצאתי עוד מעריץ של מראיה שלפחות עושה דיון בצורה נורמלית... ולא יורד לפסים אישיים, אם כל המעריצים שלה היו כמוך וכמו אביעד תאמין לי שלא הייתה שנאה כזאת בין המעריצים שלה... ועכשיו... לדעתי ג'ניפר לא גנבה את הסימפול, זה סתם הייתה המצאה של מראיה, אם זה כל כך נכון למה מראיה לא תבעה את ג'ניפר? ולמה היא נזכרה רק שהשיר הצליח רצח ושהיא נכשלה... והעניין עם מדונה זאת עובדה, יש קטע וידאו של זה, תכנס לפורום מדונה ותראה... ושוב, אני מקווה שהדיון הזה לא ייהפוך לקללות כמו שרוב חברי פורום שלך תמיד עושים..

MCS ONLY LOVER

New member
לא ולא ולא ....

מאריה גילתה את הסימפול כשהיא עוד הייתה חתומה בסוני ...כאשר היא שמעה ממקור בחברה על מה שעושים גניפר וטומי מוטולה בעלה לשעבר של מאריה ...

MCS ONLY LOVER

New member
הודעה לכולם ... בבקשה תקראו ....

נסגור את זה בכמה דברים ..... מאריה קארי שרה? לוחשת ???צווחת ??? מהממת בקול ?? לדעתי יש לה קול מהמם ........ לדעתכם באלבומים האחרונים שלה היא לא מאריה של פעם ????? אתם טועים ועוד איך טועים ..... באלבום אחד מאריה או כל אמן אחר לא יכול להקליט אות אותו סוג של מוזיקה ... לכן מאריה באלבומים שלה משלבת סגנונות שהיא אוהבת .... בלאדות , אר אנד בי וכדומה ..... לדוגמא באלבום האחרון שלה צארמברייסלט ( אלבום שאישית מאוד אהבתי ) היא שרה כמה סגנונות של מוזיקה : אר אנד בי , מעיין גאז שחור , בלאדות ... באלבום הזה היו טעות אחת גדולה : בבחירת הסינגלים שהיא הוציאה , טוב לפחות באחד : BOY I NEED YOU שלא ממש אהבתי למרות שהוא מזיז לי תתחת שאני שומע אותו .... היא יכלה להוציא שירים אחרים שממש היו מצליחים לו הייתה מוציאה אותם ... לכן כדי להוכיח לכם שהיא עדיין עושה מוזיקה טובה אני ממליץ לכם על שניים מתוך שירים אחרונים שהיא הוציאה : I ONLY WANTED, MY SAVING GRACE, בבקשה תשמעו ואח"כ תגיבו ....

ReD AnGeL 89

New member
אתה ממש לא חייב לשכנע אותנו לאהוב

אותה.. ובטח שלא להוכיח לנו כלום. יש כאלה שלא חושבים כמוך - תתמודד עם זה! אני אישית אהבתי שיר או שניים שלה.. לא אוהבת את השירים שלה בכלל $:

oAviaDo

New member
רק שתדעו הכל בגלל יניב!

חח הוא שלח אותי לק**ה להוריד שיר של מאריה (גם אני חשבתי שעבר זמנה) ולא להאמין איך דעתי השתנתה עליה. אז נכון, היא פחות טובה מפעם. אבל יש לה קול מדהים. וגם אני שונא שהיא לוחשת. אבל נקווה שבאלבום הבא. ותזהרו להרגיז את יניב

ערן1987

New member
אולי ככה היא מתמודדת עם האבל

שכן שלי,בן 20 וקצת,כשאבא שלו נפטר מאיזשהי מחלה,הוא נסע בארץ במשך יומיים ואפילו איחר קצת להלוויה.. ככה הוא התמודד עם זה

oAviaDo

New member
איתי

מה אכפת לי איך היא כבנאדם, וההופעה ששמתי לך היא שליש דוגמית מהיכולות שלה. הבאתי לך את המסנגר שלי... אם בא לך דבר איתי שם..

itay is back

New member
אני בערב אתה בערך תיהיה פה../images/Emo35.gif

כי פשוט היום יש לי יום הולדת אז כמה חברים באו אלי, אז אני אדבר איתך בערב ככה... ביי בינתיים אחי..

למעלה