לכל הגברים...

Le Fay

New member
פתיחת חנות ונגיעה באברו במקום הומה

אדם, מול קהל שלא בא לשם לצפות באברו, כמובן. ואילו המכות שהפליאו בו הנשים הן תקיפה. חוששתני שהגבר בסיפור לא יתלונן על תקיפה בגלל מעשיו שקדמו לה, לא כי גברים לא תובעים על תקיפה. כששניצר חטף אגרוף הוא תבע.

מעשיו שקדמו לה

זה נסיון מצד האישה לחטוף (אשה שישבה לפניו התנפלה עליו וניסתה להוציא ממנו בכוח את המצלמה) לו את המצלמה. ומה שקדם לזה זה שהן עלו על הבמה, הצביעו עליו והתחילו ללכלך, וכל מה שהוא עשה בתגובה היה לצלם אותן. שגם על זה הוא יכול להתלונן. ואם הוא היה אשה יש מצב שהוא היה עושה את זה. אבל את יודעת מה, בואי ניתן לזה צ'אנס. מה את היית עושה אם היו מנסים לחטוף לך את המצלמה? ושניצר זה שניצר.

ואם אישה בקהל היתה

חושפת שדיים. מה השופט היה עושה לה-לעומת מה שעושים לגבר. נכון שזה לא אותו דבר אבל היו עושים לאישה פחות גם במקרה שהיא היתה עושה בדיוק אותו דבר (רק במקום תמצצי- תלקק). וזה, עם כל הכבוד, ברור כשמש. הכל כאן משחק.

Le Fay

New member
אילו אישה היתה פותחת את מכנסיה

ואומרת "לא תמצוץ לי?" היא היתה מועמדת לאותו יחס. אבקש להשוות בין דברים דומים.

היא היתה מועמדת לאותו יחס?!

(ליחס של השפלה בפומבי..) נו במת. חבל שאת לא שופטת. תתחברי קצת למציאות.

בתצ1

New member
תאמין לי שהגברים היו מתעללים בה

הרבה יותר גרוע מהשפלה בפומבי.

למה את כ``כ קיצונית?

למה את חושבת שרוב הגברים חרמנים רצח ואנסים ורוצחים כל האנשים הנ``ל הם שוליי המין הגברי גברים עם בעיות נפשיות..א``א לשפוט את כולם בגלל כמה אחוזים!

Le Fay

New member
לא, לאותו יחס מבחינת החוק. להצביע

על פוגע זו 'השפלה פומבית' בלתי מוצדקת בעיניך? בעיני זה מוצדק לגמרי. אם הוא הרשה לעצמו לחשוף את אברו (ורק את אברו) בפומבי כפרובוקציה אגרסיבית, לגיטימי לגמרי בעיני שהצופות יצביעו עליו בפומבי. מה לא בסדר בזה?

mad city

New member
א.כיום יש התקדמות רבה

בעניין טיפול בהטרדות. ב.היחס לגבר הוא גרוע(למעט בציבור הדתי-חרדי)במיוחד בישראל,שכנראה לא באמת מסתדרת עם כללי המערב. הלא תסכמו איתי על משפט רמון,שעד לפני עשוריים שלושה פשוט לא היה מתרחש. זו דוגמא לדבר טוב שיצא מקידום מעמד האישה אבל ניתן לראות בירור כי מה שמותר לאישה לכתוב (נאמר בעיתון על גברים=בהמות)אסור לגברים וכן בדיבור.

uty76

New member
הטרדה מסוג אחר

א. יש הטרדה של ילדים. נשים יכולות להיות מתוסכלות ולמצוא נחמה בילד "שעוד לא מבין" (כמובן ברמות שונות של גועל) ב. אסור לשכוח שסחיטה על רקע מיני קוראת יותר ע"י נשים שסוחטות גברים. ג. קצת קשור - גניבת זרע. בקיצור, ההטרדה או הפגיעה היא מסוג אחר לגמרי וקשה לדמות בין הטרדה של גבר להטרדה של אישה.

justchip

New member
אני קצת מתחילה לרחם על גברים

אם הדיעה הרווחת היא כפי שאת מציגה היא שגבר שהוא לא ילד תמיד ישאף למין וכל עוד לא גזלו את זרעו אין מצב שהוא מתנגד לשכב אם אישה או מוטרד על ידה מינית.

uty76

New member
אני מקווה שלא הובנתי נכון

גבר בהחלט יכול להרגיש לא נוח מרמיזות מיניות של אישה. אופי האינוס או ההטרדות המיניות של גברים נושאות אופי אחר בדרך כלל. אני משתדל שלא ליצור השטחה או דיכוטומיה נוסח "אופי גברי" העומד בניגוד כביוכול ל"אופי נשי" . בדיוק כמוך אני מסתייג מההבדלה המאולצת הזאת. בכל זאת אני מרגיש שרוב ההטרדות מצד נשים הן בדרך פסיביות אגרסיבית.

אבזץ

New member
אמנם איני בחורה, אולי בחור רע,

אך בכ"ז נראה לי שאת מעט מגזימה. את מתארת מציאות שאני (כגבר מוכה שחין) לחלוטין לא מכיר. ובתוך עמי אנוכי יושב... כל עניין הנגיעות בתחת, שאת מתארת כמציאות יומיומית, נראה מעט מופרך, אא"כ את עובדת במסעדת שוארמה... ומילים הן עניין מאוד אישי - מה שטוב לך, רע ופוגע בחברתך... ישנן נשים (וגברים) שאם לא תחמיאי להן על השמלה/על התסרוקת/הדיאטה, פגעת בהן קשות. או מזכירה שעברה השתלת חצי טון סיליקון בחזה, חייבים להחמיא לה. לפני שתפוצץ את עצמה במנה כפולה... ואם תשאלי אותי, תמיד עדיף לומר (להחמיא) מאשר לא לומר. ולא שזו ממש בחירה אלא יותר עניין אנושי, טבעי, הקשור למזג/אופי חם/קר/אפטי. מצד שני, למרות שגרבתי גרבי נילון של סבתא ז"ל, לא הייתי אישה מעולם (וגם לא הייתי עם אישה מעולם), כך שאת יכולה לצרף את נשמתי הפרטית ואת שם משפחתי לעצומה הקוראת להחמיר בטקס הברית מילה, לחתוך עד הסוף... לשבור את כל ה-ז'. בברכה, הבתול בשישים בתולות. אמן סלה.

בתצ1

New member
אני ממש אבל ממש לא מגזימה

אתה יכול לערוך סקר קטן מתוך כל הבנות בפורום ותיבדוק כמה פעמים כל אחת עברה הטרדה אי ,נעימות או כל דבר אחר בהקשר מיני..ותראה שמס פעמים לא בודדות.. יש להחמיא ויש להחמיא..וכל אחד יכול להבין את זה..ואל תוציא דברים מהקשרם..

דסדס

New member
אני בעד

סתם מתוך עיניין, כמה באמת עברו הטרדות פה? רצוי להגדיר גם מראש מה מחשיבים כהטרדה, האם כשעוברים ברחוב ומישהו שורק זה נחשב הטרדה?

אני חושב שאת פשוט

צודקת! פעם אנשים חששו להתנהג בצורה מגעילה בגלל שהם חששו ממוסכמות ולחץ חברתי. היום עושה רושם שכחלק מהתפרקות התא המשפחתי והחברתי בחברה המערבית, אנשים רבים איבדו כל בושה והם מתנהגים כמו קופים שירדו מהעץ...

פעם התנהגו בצורה מגעילה

באישור!!!! היום? מבינים שזה לא בסדר ואסור ולכן בכלל זה עולה לדיון.

למעלה