לכל הגברים...

בתצ1

New member
לכל הגברים...

אתם יכולים לדון שעות מה זה הטרדה מינית,האם זה נכון שפיטה כזו או אחרת,האם החוקים על הטרדה מינית הם צודקים או לא..האם לבוש פרובקטיבי הוא הילה להטרדה..וכו' אני יודעת רק דבר אחד..כל עוד לא חוויתם הטרדה ואתם לא נמנים על המין הנשי אתם לא תבינו.. לא תבינו,מהי ההרגשה לעבוד במלצרות וכל בוקר הבוס שלך מדבר עליך כמה את ניראה טוב ותוך כדי נוגע בך..עד כמה זה מעצבן בתור מלצרית שכל בחור שני מנסה "להיות נחמד איתה" ולהתחיל איתה.. כמה זה מטריד לעלות לאוטובוס ולגלות שאיזה יד של גבר נוגעת לך בתחת.. עד כמה זה מטריד שאתה נכנס לחנות והמוכר נועץ מבטים בחזה .. יש אין סוף דוגמאות להטרדה מינית..אין סוף תקריות על רקע מיני שבחורות עוברות..אין סוף אי נעימיות שבנות נתקלות..ולאו דוקא בנות פרובקטיביות.. זה מעצבן, זה מטריד זה פוגע..וכל חוק שימנע את זה ז עדיף!!!!

הסיבה האמיתית להטרדה

היא לבוש חושפני כל גבר נורמלי שיראה בחורה עם חזה חשוף וכו` ``ידלק`` עליה ונראה לי שגם המוטרדת אשמה בזה, אני לא אומר שהמטריד לא אבל הוא לא ככך השם בסיטואציה כזו כי זה טבע המין האנושי, מה לעשות?

Moon rise girl

New member
ממש ככה, לא להאמין.

מעניין אותי אם זה החינוך שקיבלת או שלמדת את זה לבד, כך או כך זה באמת עצוב.

אבזץ

New member
אין צורך להתייחס ברצינות תהומית

לכל אידיוט שמגיב. הטרדות מיניות קיימות בכל חברה, גם בחברה החרדית, שהרי אין, ולא יכולה להיות, הפרדה מוחלטת בין המינים. למרות שברור כשמש, כי אם יניחו את הגברים בקוטב אחד ואת הנשים בקוטב אחר, נפתור את בעיית ההטרדות המיניות. מצד שני, לחתוך ת'זין יותר זול...

אבזץ

New member
וכמובן שגם גברים מוטרדים מינית

למרות שהייתי מצפה להטרדות רבות יותר...

חייקה

New member
די תפסיקו לריב

נראה שאין אף אחד פה שמטריד מינית חייקה נהיה תמים

אין שום הסבר להטרדה.

מי שלא יכול להמנע מהטרדת נשים שייסתגר בביתו עד יומו האחרון. זכותה של אשה ללבוש בגדים סבירים זכותו של גבר להעיף מבט מכאן ועד להטרדה מינית הדרך רחוקה מאודדדדדדד וכל סיפור או מקרה הוא לגופו של ענין לכולנו ברור שאם אשה תלך ברחוב עם תחתונים וחזייה מבטים רבים יינעצו בה וגם אז אין שום הצדקה להטרדה, זוהי הדמוקרטיה בהתגלמותה ומי שלא מתאים לו יש טיסות סדירות לאירן כל יום מסוריה. לסיכומו של דבר: כל אשה תשתדל שלא ללכת בעירום מלא וכל גבר ישמור על ידיו רגליו ואיבר מינו ולא ישתמש בהם שלא בהסכמה.

זכותה ללכת בעירום מלא?

היא בכך מטרידה את איבר המין של הגבר.. שוב אין לי בעיה עם לבוש חשוף אבל שלא תבוא אח``כ בטענות והתבכנויות היא גם גרמה לעצמה ועובדה (שלא נעים לומר אותה..) בציבור החרדי יש פחות הטרדה מהציבור הכללי וזה בגלל שהן פחות מושכות שוב אני לא אומר שזה בעיה אני אומר שלא יבואו בטענות ולבוש חושפני אתה יודע טוב טוב מה זה אם אתה היית בדיזינגוף אל תיתמם יש כאלה שהולכות עם בערך תחתונים וחזיות..

צ'מע

כשהייתי קטנה אמרו לי - אסור לך לעשות עברות כי אלוהים מסתכל ומעניש. בסדר, שיהיה. אחר כך אמרו לי - תשימי את מלוא תשומת הלב לאיך שאת מתלבשת כי חוץ מאלוהים גם גברים מסתכלים (ועלול לעמוד להם, ואסור שיעמוד להם (כי אז הם אולי יאוננו) ואלוהים הרי מסתכל (גם עליהם) ומעניש...) פעם אחת, כשרבתי עם אמא שלי, שאלתי אותה תוך כדי ויכוח למה היא אינה אומרת לי שהיא אוהבת אותי, היא הייתה עדיין בעצבים שלה ולא הייתה מוכנה לתפנית שכזאת לויכוח, והיא אמרה לי שאני חצופה, שהיא בכלל לא צריכה להגיד לי שהיא אוהבת אותי וזאת האחריות שלי לדעת שהיא אוהבת אותי. בזה נגמר הויכוח. זה היה הקש ששבר את גב הגמל. בעקבות כך הגעתי למסקנה הפשוטה - אני ילדה ואני לא צריכה לשאת באחריות לא לי -אני לא צריכה לגרד סימנים מתחת לפני האדמה ולהשלוות את עצמי שאלה ממצאי אהבת אם. ואני בטח ובטח לא צריכה להטריח את עצמי בעשיית חייהם של גברים קלים יותר כנגד התמודדות עם יצרים ודחיית סיפוקים, בעיקר משום שהחיים קשים, ו'הקלה' שכזאת אינה מתאימה אפילו תחת המונח 'טעות אופטית'. מניסיוני האישי יכולה להגיד לך שאני מקבלת הערות ללא קשר מינימאלי לתצוגת טקסטיל שלי, אין לי ספק שגברים אוננו על זיכרוני לאורך כל השנים על כל עונותיהם. אם זה נוגד את מנהגיו, דתו או מוסריותו של מישו - זאת הבעייה שלו. וזאת השקפת עולם נפוצה ביותר אצל דתיים. זה כמו - יהוה. החוק אומר: אסור לומר את השם המפורש לשווא. על זה עשו סיוג: אסור לומר את השם המפורש, אפשר להשמתמש כינוים אלטרנטיבים ובשמות תואר. גם את זה סיגו: אדוני הפך אדושם, אלוהים הפך אלוקים ואפילו 'השם' (שמו הנפוץ ביותר, מתברר) הנכתב קיצור ה' הפך ל-ד'. [למי שלא ברור, אני חייבת להדגיש: כל אלה *אינם* שמות אלוהיים, אלא שמות תואר בלבד] ומכל החרטאבונה הזאת אנשים שכחו שמותר להגיד את השם המפורש, מותר, אפשר, כדאי ואף רצוי ומומלץ, רק שזה יהיה בכוונה מלאה (או שיהיה לשווא, כל עוד נושאים בתוצאות). וזה הקשר. שתיפת המוח שעשו לך יושבת בנוחות כזאת שאפילו אין לך מושג כמה המשפט הזה: 'היא בכך מטרידה את איבר המין של הגבר' מופרך מיסודו. (בהקשר הזה, כי באופן מעשי אפשר גם אפשר להטריד איבר מין גברי, אבל זה דורש מגע כלשהו). באופן כללי, יש הבדל מהותי בין אונס, לתקיפה מינית ולהטרדה מינית. בהייה בקליויג' בקושי מגדר את הקטגוריה האחרונה (אלא אם כן זה חוזר על עצמו, בטח ובטח בעבודה, בכפולות מרובעות אם הבוהה בדרג גבוהה). בכל חברה, בכל מגזר יש עברייני מין, אל תשלה את עצמך לגבי שום ציבור. >ספל חמאה בברכת לילה<

Le Fay

New member
../images/Emo45.gifרהוט, מאיר עיניים וישר כמו סרגל

תיסלם על הסבלנות!

חיים טובים

זה שאני אומר לך את האמת זה לא עושה אותי חרדי אני אמרתי שמצידי שישימו על עיני השור בד אדום אבל שלא תתפלא אם הוא ינגח אותך..

whitewidow

New member
"הסיבה האמיתית"

בתור חוקר מלומד שכנראה בדק את הנושא, ראיין מוטרדות ומחזיק בכיסו סטטיסטיקות, תוכל לחלוק איתנו את החומר הרב על פיו הסקת את מסקנותיך? ואולי המסקנות ה"אמיתיות" שלך נובעות מחינוך דתי המשליך על הבחורה את האשמה? ואולי הקשר שלך למציאות בשטח תלוש לחלוטין? ואולי תסביר לנו כיצד אחוזי הטרדה המינית לא יורדים גם בחורף, מתחת למעיל, צעיף וכובע?

את מדברת שטויות בריבוע

אין קשר בין זה לחינוך דתי אני רק אמרתי משהו שלא צריך להיות ``חוקר`` בשביל להסכים איתו שבחורה עם לבוש חושפני מושכת אליה גברים אם את לא מסכימה עם זה נראה שאת חיה בפלנטה אחרת..

בתצ1

New member
אתה מדבר שטויות בקצב..

מהי הגדרה לכל הרוחות של בחורה שלובשת חושפני? לבחור חרדי בחורה שלובשת שרוול קצר היא לגמרי חשופה לבחור דתי בחורה שהולכת עם גופיה היא פרוצה לבחור חליוני ממשפחה שמרנית בחורה שהולכת עם מיני היא חשופה לבחור חילוני במשפחה קצת יותר ליברלית בחורה שהולכת עם חזיית ספורט היא חשופה לבחור במשפחה מאד ליברלית כל הדוגמאות שאמרתי ממש לא חשופות לדעתו. אז מה שה חשוף? מזה פרוצה? אתה לא מבין שאין לזה הגדרה????

למעלה