לכל הגברים...

whitewidow

New member
ואחרי שהוא יצליח להגדיר לבוש חושפני

מהו, ועדיין ההטרדות יימשכו, הוא יתחיל להגדיר לנו צבעים: "אמנם לבשת חולצת גולף מכוסה אבל היא בצבע אדום, פלא שאתה מוטרדת?"

עדיין מותר לה. ואסור לך.

אם תלך ברחוב עם מכנסי טייץ מותר לה למשוך לך בביצים?

whitewidow

New member
שים לב לעצמך

שני אמירות מבית היוצר "יוצא בשאלה 1": "בחורה חושפנית זה חולצת בטן בטן ומחשופים עמוקים עמוקים בחזה אוקי?" "הסיבה האמיתית להטרדה היא לבוש חושפני". אם כך, כיצד יתכן שמוטרדות בחורות שלא לובשות "חולצת בטן ומחשופים עמוקים עמוקים בחזה"? כיצד יתכן שמוטרדים בחורים שגם הם לא לבושים כך? אולי זו לא הסיבה האמיתית? אולי ההגדרות שלך לחושפנות שונות משל שאר העולם?

לדעתי!

זה נכון שלכל אחד יש את ההגדרה מה היא בחורה חושפנית! אך כמו שכתבת לא תמיד מי שלובשת ביגוד מלא(בחורף..)אינה מוטרדת מה שיוצא שכל אחד והסטיות שלו אז שוב! לדעתי שקודם כל הגבר ישלוט בעצמו ובאיבריו..כמובן שעדיף שהבחורה לא תלך למשל בבקיני באוטובוס כי...(ההמשך ניראה לי מובן..)הגם שניראה לי שאחת שמתלבשת בצורה כמה שיותר חושפני מחפשת סקס אבל שוב זאת דעתי בלבד!

Moon rise girl

New member
ביישן יקר,

אני אשמח לדעת מהיכן אתה שואב את מסקנותיך המלומדות לגבי נשים בכלל וקודי התנהגות חברתיים בפרט. אגב, דעתך הפרטית בלבד, כפי שציינת (שאגב, מזמן לא התפללתי, והערב זה קורה - כולי תפילה שזו אכן רק דעתך), ואני אומרת את זה על סמך היותי אחת שמכירה הרבה אחתיות וחושבת בראש של אחת - נכונה אולי לגבי יצאניות או נשים מסויימות בלבד, וגם אז - אין לך או לאף גבר (או אישה) הזכות להטריד, להציק או להעיר הערות מיניות. להסתכל - כן. להימשך - גם כן. לא מעבר לזה. אני מקווה שתתבגר ותבין שנשים וגברים הם יצורים קצת יותר מורכבים ממה שאתה מצייר פה.

דווקא מכיוון אחר

יצא לי לשוחח לא מעט עם גברים שלא שומרים תורה .שרגילים להסתובב על שפת הים...ולא כל בקיני מזיז להם. לדבריהם,דווקא הלבוש הצנוע..כיסוי הראש הקרינו משהו תמים.טהור.מלאכי ומאוד מפתה. אז...לשיטתם,אלו המורגלים ב"שוק הבשר" דווקא הנסתר מהעין הנעלם הוא המסקרן המושך...זה שאפשר לפנטז עליו מסיר קליפותיו. כמובן שלא מדובר בכל גברבר...יש שעדיין יזילו ריר למראה חצאית קצרצרונת חושפת ושוב חזרנו לאותה נקודה.אין אמת אחת.אין ברור אחד. איש איש ודרכו.

boten d

New member
אני מקווה שהתגובה שלך באה בסעיף

הבדיחות של יום ראשון. "ונראה לי שגם המוטרדת אשמה בזה" מה לעזאזל?

boten d

New member
בטח תעדיף תצחק.

לא צריך להיות אישה כדי לא להסכים איתך

boten d

New member
צר לי ידידי

אם אתה לא שולט בידים שלך מקומך בטיפול או מאחורי סורגים. אדם כזה - מסוכן לציבור.

נראה שמעולם לא היית בצט

תיכנס לשם ותראה איך הם רודפים אחרי בנות ואגב לפי מה שכתבת אתה לא הבנת אותי נכון אמרתי שהיא לא יכולה להתלונן שהמוכר מסתכל לה בחזה כי אם היא חושפת את החזה אז זה כמו הפנים! תגיד שזה הטרדה להסתכל על הפנים שלה?

תגובה של מטריד קלאסי

אני מתפלצת כשאני קוראת תגובות כאלה. אתה יכול להידלק כמה שאתה רוצה - תלמד להתמודד עם זה. אל תטריד!!! אין לך שום זכות להטריד!!! לכשעצמי, כחרדית, אני חושבת שזה מאוד לא מכובד להתלבש חשוף - אבל זה לא מתיר לשום גבר בעולם, בשום דרך, להטריד בחורה!!!! גם אם הוא ראה אותה בביקיני, וגם אם היא שבדית שנחתה משום מה בחופי הארץ ובחרה להשתזף בעירום. אין, אין שום הצדקה בעולם להטרדה. אתה נמשך אליה? תלמד לשלוט בזה! אתה רוצה אותה? אולי אפילו היא תרצה אותך, אבל אל תטריד, יש דרכים נאותות ומקובלות להכיר בחורות.

justchip

New member
מסכימה איתך לחלוטין

אישה אם אינה מסתובבת בכיסוי מלא ורעלה במקרה ונאנסת הביא זאת על עצמה ואין להעניש את האנס, גם היא הסתובבה ברעלה יתכן ופותה על ידי עיניה היפות ולכן טוב תעשה עם תשב בביתה ולא תצא לרחוב כלל, אך גם אז יתכן שיפותה רק על ידי עצם הידיעה שבקיומה ולכן כדי לה שלא תתקיים כלל שמה תפתה חלילה גברים ותביא על עצמה בזאת הטרדה.

הערה קטנה!

כתבת שאנו כגברים לא נבין מה זאת הטרדה אז להזכירך יש גם גברים סוטים(הומואים)ולדעתי מה שכתב יוצא..(בחלק הראשון)צודק! אחת שמתלבשת בצורה מושכת טבעי שימשכו אליה!

בתצ1

New member
לכן הזכרתי "אלו שלא עברו הטרדה"

וזכותו של כל אדם להתלבש איך שהוא רוצה..וההגדרה "בתלבשת בצורה מושכת" ממש אבל ממש לא ברורה!!!

למעלה