לכל הבית"רים

CHEN106

New member
היי שרון

מה קורה? נעים להכיר אני חן מראשל"צ עוד לא סגור על מעו"ז...

who is this

New member
אהללן חן

קודם כל, אהלן אהלן אני עומר נורי ש"ש בבית"ר. תמיד כיף לקבל עוד בית"רים וחבר'ה שרוצים להצטרף לתנועה ואני אשמח לפגוש אותך ב16 לחודש. בנוגע למעו"ז אני מציע לך ללכת למעו"ז כמה שיותר חדש, אם נעשה אנלוגיה לכדורגל אתה צריך קבוצה שתקבל בה דקות משחק בקבוצה גדולה וותיקה שרצה כבר הרבה זמן לא תקבל הרבה דקות אבל בקבוצה צעירה שמתבססת עכשיו בליגת העל אתה תתאים בהחלט ותוכל לתרום לעצמך ולתנועה יותר מאשר לשבת על הספסל בקבוצה גדולה. לא ראיתי בן כמה אתה אבל אני מניח שאתה שביעיסט, נכון? אם כך אתה גם צריך להיות קל"ב משום שיש גם לימודים ולחלקנו הם חשובים (חלקנו, לי למשל ואני לא דוגמא הם לא היו) אתה עוד תכיר הרבה חבר'ה מהתנועה וממעוזים אחרים ותראה את ההיצע הגדול שיש לבית"ר להציע לך הן בפן האדאולגי והן בפאן החברתי ותדע שאם חזי הגיע לגדולה בבית"ר מהבחינה הזו כל אחד יכול. אה ובקשר לשידך שחזי ולאוניד מתכננים לך ולציפי, אתה יכול לדפדף אחורה בדפים לראות תמונות שלה ואם החלטת לעשות מעשה אף פעם אל תכתוב לה שיר עם אוקרוסטיכון. בנוגע לבנות זכור- אוקסטיכון=אסון. ואם אתה בעניין של כתיבה אולי תשמח לעזור לחזי שלא יסלקו אותו מהעתודה ותגיב לשיר שהוא פרסם. וחוץ מזה שיר כוח תל חי וצום קל חג שמח שבת שלום אני הייתי עומר נורי

CHEN106

New member
לעומרי

היי עומרי מה קורה? כן אני שביעיסט עכשיו כלומר..עולה לי"א... תרשה לי לחלוק עליך...אולי אני פחות אפעל בקבוצה גדולה וחזקה אבל...אני חושב שאני לא שחק חלש אלא שחקן חיזוק מחו"ל שכזה...אחד שישתלב כי הוא בא לתרום ואחרת הוא לא באמת היה עושה מעשה... אממ...לא, לא תיכננתי לכתוב שיר לציפי ו...בוא נסגורת'קטע של אני מתחיל עם בנות בפורום בית"ר...הייתה לי אחת כוסית יותר מחצי מדינה פה אם לא יותר היה מה שהיה ונגמר קיצר רק או כמעט ורק עליה כתבתי לא יותר מזה וכרגע אני לא בנוי למישהי אחרת... (סורי ציפי)

שחקן חיזוק?

לפי דעתי אתה שחקן ישראל... עוד לא הגעת וכבר מחפש את הבחורות.... כמו הנבחרת מול דנמרק... וזה עומר, לא עומרי...

CHEN106

New member
סורי אבל...אני שחקן דנמרק או ישראל?!

ורשמתי גם לעומרי...

who is this

New member
יש פה שתי בעיות..

1. זה עומר לא עומרי כמה פעמים צריך לומר לך דבר כזה??? 2. חזי המשיל אותך לשחקן ישראל בפרשת נערות הליווי שהוא עוד לא עשה כלום וכבר הלך לבחורות לפני המשחק של דנמרק לפיכך את שחקן ישראל. אני המשלתי לשחקן ליגה א' שמגיע לקבוצה מליגת העל ולכן אתה צריך דקות משחק בליגת העל ולא לשבת על התחת כל היום

CHEN106

New member
עומר-רשמית

סורי עומר על הקטע עם עומרי... ולי אין בעיה שתגיד שאני הולך לנערות ליווי אבל זה משפיל את נערות בית"ר השקסיות יותר ופחות או...בכללי את נערות בית"ר שאני מעריך כל אחת ואחת מהן... אז...חזי!! אל תקרא לנערות בית"ר נערות ליווי!!

who is this

New member
אני רגיש לשם שלי.. זה עומר בלי י' בסוף!!

ובוא אני אסביר לך משהו, אתה לא שחקן חיזוק מחו"ל אתה שחקן שצריך דקות משחק ובאת מליגה א' אתה תלך למקום תשקבל בו ניסיון ואתגר ולא תקשט את הספסל. אלא אם כן קוראים לך אוראל אדרי אבל קוראים לך חן זיסו לכן, אתה צריך מקום שיעזור לך להתפתח ואני מכיר את שני המעו"זים המדוברים ושניהם בכלל לא קורבים אליך לבית אז תקשיב לבעל ניסיון וכמו שטל בן חיים עבר כמה שלבים עד שהגיע לצ'לסי תעבור אתה שלבים עד תשגיע לפ"ת ואם אתה רוצה הסבר מפורט יותר על ההרכב הפותח ועל המאמן של שתי הקבוצות כנס 255926322

CHEN106

New member
עזוב אותך טל בן חיים

סתם אידיוט עם פרצוף של אוטיסט...אם כבר שחקנים בחו"ל? קח את בניון או בן סהר...דברים קצת יותר איכותיים מטל בן חיים...לגבי האיסיקיו אני אוסיף אבל אתחבר אליו יותר מאוחר אוקי?

who is this

New member
נתתי בכוונה טל בן חיים

כי הוא עבר תחנות בדך לדובדבן, הוא קודם היה הקרם ריבת חלב אחרי זה הוא השוקולד אחרי זה הוא היה הציפוי ואז הוא הגיע לקצפת ואז אחר כך לדובדבן וזה התהליך שאתה תעבור בניון וסהר דילגו הם ישר הלכו לקצפת. ואל תדאג אני במקרה מכיר את המדריך שלך בקורס ג'.. נדאג לך שם..

CHEN106

New member
שאלה

המדריכים בקורסים הם "מבוגרים" יענתו אחרי צבא/בשנת שירות בבית"ר/חניכים שסיימו קורס ב'?

who is this

New member
מחק את המיותר שכחת...

חלקם כם חלקם לא.. תלוי במפקד הקורס והצוות שהוא מקים סביבו.. בקורס ג' אני מבטיח לך יש לפחות מדריך אחד תותח על וכל מה שאפשר להגיד על מדריך בעצם..

למעלה