אהללן חן
קודם כל, אהלן אהלן אני עומר נורי ש"ש בבית"ר. תמיד כיף לקבל עוד בית"רים וחבר'ה שרוצים להצטרף לתנועה ואני אשמח לפגוש אותך ב16 לחודש. בנוגע למעו"ז אני מציע לך ללכת למעו"ז כמה שיותר חדש, אם נעשה אנלוגיה לכדורגל אתה צריך קבוצה שתקבל בה דקות משחק בקבוצה גדולה וותיקה שרצה כבר הרבה זמן לא תקבל הרבה דקות אבל בקבוצה צעירה שמתבססת עכשיו בליגת העל אתה תתאים בהחלט ותוכל לתרום לעצמך ולתנועה יותר מאשר לשבת על הספסל בקבוצה גדולה. לא ראיתי בן כמה אתה אבל אני מניח שאתה שביעיסט, נכון? אם כך אתה גם צריך להיות קל"ב משום שיש גם לימודים ולחלקנו הם חשובים (חלקנו, לי למשל ואני לא דוגמא הם לא היו) אתה עוד תכיר הרבה חבר'ה מהתנועה וממעוזים אחרים ותראה את ההיצע הגדול שיש לבית"ר להציע לך הן בפן האדאולגי והן בפאן החברתי ותדע שאם חזי הגיע לגדולה בבית"ר מהבחינה הזו כל אחד יכול. אה ובקשר לשידך שחזי ולאוניד מתכננים לך ולציפי, אתה יכול לדפדף אחורה בדפים לראות תמונות שלה ואם החלטת לעשות מעשה אף פעם אל תכתוב לה שיר עם אוקרוסטיכון. בנוגע לבנות זכור- אוקסטיכון=אסון. ואם אתה בעניין של כתיבה אולי תשמח לעזור לחזי שלא יסלקו אותו מהעתודה ותגיב לשיר שהוא פרסם. וחוץ מזה שיר כוח תל חי וצום קל חג שמח שבת שלום אני הייתי עומר נורי