לכל הבית"רים

CHEN106

New member
תודה =]

מאיזה מעו"ז אתה, בן כמה והאם אתה יוצא לקורס הדרכה כלשהו?

אני :

אינ מכיאל אביטן מעוז שקד.. אזור וואדי יערה ... ליד עפולה בדרך ל16 ויוצא לקורס ג'... מאיפה אתה דרך אגב?

תשאל את ציפי...

סתם הוא מראשון לציון... כל כך קשה לקרוא אנסין בעברית ?

CHEN106

New member
היי מיכאל

אממ דיברנו סוג של לפני שניה אבל... כן אני עוד לא יודע בדיוק לאיזה מעו"ז אני ישובץ מהסיבה הפשוטה שאין מעו"זים באזור מרכב...היחידי ששם הוא מעו"ז רחובות והוא יותר מעו"ז חברתי וחשבו שאני צריך לפרוח במקום יותר אקטיביסטי או משהו...משהו כמו פ"ת אז...עוד נראה. נ.ב מתנחלם רולס!! ^^

היי חן!=]

אני דיאנה ממעו"ז פ"ת=] גמאני יוצאת לקורס ג' בע"ה, האם אתה מתכוון להצטרף לפ"ת במידה ולא יפתחו בראשל"צ או שהנך מתכוון להצטרף לרחובות?=] שמור על קשר...

CHEN106

New member
היי דיאנה =]

מה קרה? האמת שחשבו שבאמת לצרף אותי לרחובות זה לא רעיון טוב במיוחד ואני אתפתח יותר טוב במעו"ז פ"ת...למען האמת אני עוד ממש ממש לא סגור מה יקרה איתי ואיפה אני אדריך אחרי קורס ג'. בכל אופן אני יוצא לקורס ג' ותוכלי לראות אותי שם =]. זה האיסיקיו שלי: 273489523 מסנג'ר: [email protected] ואני אשמח אם נדבר קצת לפני הקורס והכל ונכיר קצת =]

אישית אין טוב ממעו"ז פתח תקווה להתפתח בו....

במעו"ז רחובות אין יד מכוונת ואפשר בקלות להאבד שם. במקרה שאתה פייטר רציני- אז תבזבז הרבה כוחות ותגיע לתוצאות נמוכות ממה שציפית במקרה שאתה לא כזה פייטר- סביר שתעזור באמצע ותתייאש. חוץ מזה, יש לך אחלה צוות בפתח תקווה...

אההמ...

1. אל תנסה למשוך את חן אלייך! 2. למעו"ז פתח תקווה יש הרבה יותר כלים מרעננה....עם כל האהבה שלי לרעננה...

CHEN106

New member
XD

רוווולס!! אלו בין הפעמים היחידות שכל כך רבים עלי לאן לקחת אותי =] (חוץ מאולי כמה פעמים עם מטווח רחובות והמטווח האולימפי בהרצליה וכאלה...) בכל אופן תחשבו שאני גר בראשון ו...אני לא יודע בידיוק לאן ללכת כי הכל לא ממש קרוב אלי אז... למען האמת? המליצו לי בחום על פ"ת ובאמת חושבים שזה הכי מומלץ לי (סורי רעננה...) אבל מצד שני אולי אני אגיע לרחובות כי זה באמת ממש קרוב אלי (יחסית)... חוץ מזה? אני עוד לא יודע מה קורה לגבי שני מעו"זים חדשים: ת"א וראשל"צ (המשוחזר) מת"א הגיעו פול פניות לפתוח מעו"ז ובראשל"צ בודקים קרקע להקים מחדש את המעו"ז... בכל אופן אני בית"רי חדש וזה מה שחשוב =]

JaboGirl

New member
אי אפשר להשוות בכלל

מעו"ז פ"ת הוא מעו"ז ישן, מבוסס ומצליח. לי הוא באמת נראה רמה אחת מעל כולם בכל הנוגע לתפקודו המתמשך. מעו"ז רעננה הוא מעו"ז חדש הנמצא עוד בשלבי הקמתו, פעילות בו היא שונה לחלוטין, דורשת הרבה יותר מאמץ ומסירות מכל אחד ובטח שגם יותר מאתגרת.

כל מילה נכונה!=]

המעו"ז שלנו-פ"ת- הולך ומתפתח כרגע=] אנו נשמח אם תבוא ותהיה אצלנו... מי שבא ברוך הבא!=] אולי תבוא לבקר איזה פעם?! חזי, אני אומרת שהגמילה הזאת פקחה לי את העיניים.תודה.

Atex445

New member
מה פתאום!

תרא,חן נגיד אתה רוצה לפגוש את ציפי,אתה יודע להן אתה הולך? אתה הולך למעו"ז רעננה. נגיד אתה רוצה,להיות חברה אדיאולוגית + ערכית+ מוסרית + כיפית,אתה הולך למעו"ז רעננה! יש לנו שני מחשבים + חיבור לאינטרנט ADSL,נגן MP3 קורא צרובים,טלוויזיה צבעונית! והמון ממתקים!! ממש המון! - תגיד הייתה פעם בארומה? אני לא,אבל מספרים לי,שארומה זה המרכז הרוחני של בית"ר ושל מעוז רעננה בפרט... מעו"ז רעננה,הוא המעו"ז המפותח ביותר! הוא פנינת השרון,מספר אחד בשרון! מעו"ז זה המקום להיות! שם תוכל להגשים את עצמך! תוכל לפעול למען החברה,לחנך נוער צעיר למען רעות ואחווה! בקיצור,חן יש לי רק דבר אחד להגיד לך - מעו"ז רעננה!

אנה פת 15

New member
לאוניד אל תתחיל

אם אני אתחיל לפרט את כל מה שמעו"ז שפ"ת התברך בו אתה פשוט תמות ותרצה לעבור אלינו

שימו לב לפרטים המעניינים....

כמה מעוזי"ם מפותחים יש בתנועה ברמת ציוד ? כלומר, טלביזיות, חדרי מחשבים, פינג פונג, אינטרנט וכד'.... כמה מתוכם הם מעוזי"ם טובים ? מישהו זוכר את מעו"ז אופקים, מגדל העמק ורחובות ? הדגל של המעוזי"ם החברתיים הוכיחו שכל שהמעו"ז עשיר יותר בציוד, הוא דליל יותר בפעילות בית"רית נטו. מצד השני- המעוזי"ם "הפחות מפותחים" הם אלה שמובילים את העשייה בתנועה. (גם שיש בפתח תקווה "קדמה טכנולוגית" זה לא מתבטא בחדרי מחשבים, אלא במחשבים שמשרתים אך ורק את הפעולה). בפתח תקווה יש לך ניסיון עצום, ידע רב, מגוון של אנשים מקשתות שונות ויכולת להבין דברים. תשאלו את פיליפ איזה התקדמות גדולה הוא עשה השנה. אני בספק אם פיליפ היה עושה אותה התקדמות אם הוא היה מגיע למשל אליי למעו"ז רחובות....

Atex445

New member
תגובה לאנה ולחזי...

אני אומר בעצם שמעו"ז רעננה מבחינת איכות לא פחות גרוע ממעו" פתח תקווה, אצלנו יש מלא אנשים איכותיים,לדוגמא ציפי,אבישג... יש לו מעו"ז ממש גדול... וחזי,תעזוב את ה"אנליזה" שלך על "השפעת הטכנולוגיה על המעוזים",לנו יש ממתקים,אני שואל,את כל מעו"ז פתח תקווה,האם יש לכם ממתקים במעו"ז? אני לא חושב...אפילו עם יש לכם,לא בכומיות שיש לנו..אנחנו יכולים להתחיל לפתם חניכים,ככה שהם לא יכולו לעזוב את המעו"ז!!

שמחוץ ממך מציפי ומאבישג יש רק את אורי....

אלה שלוש נקודות שכל כולן אורי הרשקוביץ'

Atex445

New member
אני לא יודע מה אתה מדבר..

מעו"ז פעיל,איכותי,אנשים טובים,אחוה,רעות וכו'..

למעלה