לכל הבית"רים

בישי89

New member
אל תשאל מה המעו"ז יכול לעשות למענך,

אלא מה אתה יכול לעשות בשביל מעו"ז! זה נכון שבפ"ת יש יותר מה להציע לחניכים שלהם, השאלה היא ברמה האידיאלית איפה חן עומד. האם הוא מחפש מעו"ז שיכול להעניק לו כל מיני דברים או שהוא מחפש מעו"ז שבו הוא בעצמו יכול להעניק ולתת? מעו"ז רעננה זקוק בהרבה יותר לחניכים חדשים שיוכלים לתרום הן ברמה האידיאלית והן ברמה המעשית מאשר מעו"ז פ"ת. ואני אומרת את זה עם כל האהבה שלי למעו"ז פ"ת שהוא באמת אחלה של מעו"ז. באשר לציוד. המעו"ז שלנו לא עושה שימוש לא נכון בציוד. כל מה שאנחנו משתמשים בו נועד נטו לפעילות בית"רית.

CHEN106

New member
לבישי (אבישג נכון?)

שמעו...אני מאוד בעד לספוג ערכים עמוקים של התנועה מאישים גדולים ורעיונות שבחלקם פחות מוכרים לי. בנוסף אני חושב שאני יכול לתרום המון, אני לא בא רק כדי להכיר את ציפי XD (למרות שאני עדיין לא מבין למה סגרתם על זה שיש לי משהו לציפי XD ) אלא גם כדי לפעול ולהפגין דעות וכו' וכו'. כמו שציינתי אני גם יוצא לקורס ההדרכה כדי לקבל את אותם ערכים וללמוד להעביר אותם הלאה, לחנך נוער פעיל ויוזם, להוציא אנשים שיודעים להביע את עצמם לפעול למען האידיאלים שלהם וכו'. ממתקים זה סבבה וגם אינטרנט וטלוויזיות אבל...לא תמיד הם קשורים גם לאותן פעולות או אותם מסרים שאנחנו מעבירים בכל פגישה (סורי אני לא הכי מעודכן במושגי בית"ר...:S) הם אמצעי עזר מעוד חשובים ואני חושב שאפשר להעביר אחלה סרטים או למצוא איתם הרבה מידע אבל הם לאו דוקא הכרחיים. בכל אופן לכוווווווווווווולכם ממש כיף להכיר אכתם אתם שנמעים אחלה אנשים ואני מקווה לפגוש אתכם ב16.7 בהזכרה לז'בוטינסקי שאליה אני אגיע ואוכל לפגוש אתכם (אני משער שאני אהיה בין היחידים ללא חולצת בית"ר כך שלא יהיה ממש קשה לזהות אותי).

JaboGirl

New member
../images/Emo45.gif

חן, אם השאלה היא איפה יותר תשפיע ואיפה יותר זקוקים לך, ברור שהתשובה היא רעננה. זאת בדיוק הנקודה שלי ושל אבישג ולא הממתקים והאינטרנט. אני אשמח להכיר גם אותך בתקווה שאוכל להגיע לבקר קצת ביום שישי בקורסים.

Atex445

New member
מעו"ז רעננה,על איזה אינטרנט אתם מדברים?

תראו,כחבר במעו"ז בחיים לא ראיתי אינטרנט במחשבים שמה.. וגם לא ממתקים...

CHEN106

New member
לחזי

חזי אתה מפקד מעו"ז רחובות? וואי אז רציתי לשאול אותך כמה שאלות אם אפשר. יש לך איסיקיו/מסנג'ר משהו שאפשר לתקשר איתך?

[email protected]

זה המסן שלי... אני מפקד מעו"ז רחובות לשעבר.... האי.סי.קיו שלי קיים, אבל אני לא זוכר אותו. כל אחד שיש לו יביא לך את זה...

who is this

New member
אבל בנוגע למדריכים??

וטוב שאתם שוכחלים מעו"זים ותיקים גם.. לא רק פ"ת יש בבית"ר (למרות מה שרבים חושבים) ופ"ת הוא לא רמה מעל כולם.. הוא עובד בדרך אחרת.. ויש מעוזים מצונים וחדשים כמו ברקן אבל שני המעוזים רענה ופ"ת רחוקים.. ועדיף שהוא יעשה כמו שציפי עשתה ויקים מעו"ז ויבא עוד חברה ושימו רכז בראשון ולא נראה לי תהיה בעיה למצוא רכז לראשון..

CHEN106

New member
XD

ארומה המרכז הרוחני של בית"ר?! אם כך אני חייב להיות לפחות מפקד מעו"ז רעננה בקצב הזה!! אני וארומה חברים טובים אבל הפקרתי את ארומה לטובת ג'ו (המבין יבין) XD

CHEN106

New member
ארגג XD

מה יהיה איתכם איתי ועם ציפי?! נו טוב נצטרך לשרוד עם זה הא?

CHEN106

New member
XD

להרשים את לאוניד? לעעע בקטנה...בהתחלה יצאתי לבתי קפה כי זה היה סטייליסטי אחר כך כי אשקרה היה כיף לשבת עם אנשים ולדבר שם (מסתבר שזה די מאגניב כשחושבים על זה) ואחר כך סתם היה כיף ותמכרתי... אבל אם לאוניד מכור לג'ו אז לאוניד רולס!! טחח

CHEN106

New member
XD

סבבה בכיף ציפי =] נראה כבר מה יהיה בכל אופן התלהבתי מהווכוחים איפה אני אהיה =]. ד"א מסנג'ר/איסיקיו יש לך?

Atex445

New member
תראה,למרות שאנשים מסויימים מתיחסים עלי כבוהמי

תראה,לאנשים מסויימים אני איש רוח,לאחרים אומן... תלוי איך אתה מסתכל עלי... העולם בשבילי הוא בית קפה אחד גדול...

who is this

New member
ג'ה הוא אלוהים

ונראה לי שחזי ואני היחידים שהבנו את הבדיחה על ג'ו..

למעלה