גם אני! סתם כי בא לי לדבר חחחחחחח
L L e s t a t New member 26/1/03 #38 אחלה רעיון אבל צריך לחשוב מה עושים.. אפשר להכין מעין טקס ציבורי כזה..
A a naughty angel New member 26/1/03 #39 נכון, אפשר. עכשיו, אתה יודע מה זה מזכיר לי?כן, אתה יודע. נכון שאתה לא רוצה שזה יהיה כמו שזה היה שם? נכון. אז תחשוב שוב...
נכון, אפשר. עכשיו, אתה יודע מה זה מזכיר לי?כן, אתה יודע. נכון שאתה לא רוצה שזה יהיה כמו שזה היה שם? נכון. אז תחשוב שוב...
S suki da yo New member 24/1/03 #26 המממם.... נכון. אני פשוט נוטה לא לעשות את ההבחנה... בכל מקרה, אני אשתדל לבוא, אם יהיה משהו...
T the count New member 24/1/03 #22 ../images/Emo45.gif אבל ממש כדאי בתל אביב כך מרבית האנשים יוכלו להגיע....
I itai90 New member 24/1/03 #23 אני בעד מפגש פורם אבל עקב קשיים (איין רשיון) אין לי סיכוי להגיע לתל אביב אז אם יש מישהו שנוסע מירושלים בברכת האור פם
אני בעד מפגש פורם אבל עקב קשיים (איין רשיון) אין לי סיכוי להגיע לתל אביב אז אם יש מישהו שנוסע מירושלים בברכת האור פם
D dopey_wizard New member 24/1/03 #24 לדעתי אפשר לארגן נסיעה לכול אחד.. מקסימום אני מאמין יש פה מישהו מי-ם\צפון שישמח לתת טרמפ לעוד מישהו.. מהאזור שלו..
לדעתי אפשר לארגן נסיעה לכול אחד.. מקסימום אני מאמין יש פה מישהו מי-ם\צפון שישמח לתת טרמפ לעוד מישהו.. מהאזור שלו..
J jbu New member 24/1/03 #27 למה שלא תיקח אוטובוס לתחנה המרכזית למה שלא תיקח אוטובוס לתחנה המרכזית? ואולי נפגש באיזה שהוא רציף ,נארגן שעה (עם חלון של חצי שעה) ואז נלך לגני יהושוע (כי חלקנו לא מכירים את תל-אביב טוב)?
למה שלא תיקח אוטובוס לתחנה המרכזית למה שלא תיקח אוטובוס לתחנה המרכזית? ואולי נפגש באיזה שהוא רציף ,נארגן שעה (עם חלון של חצי שעה) ואז נלך לגני יהושוע (כי חלקנו לא מכירים את תל-אביב טוב)?
J jbu New member 24/1/03 #29 אז יש לנו... אז יש לנו: מקום מפגש זמן (בערך) פעילות ופחות או יותר אירגנו את הקטע עם ההסעות (תחנה מרכזית) מה עוד צריך חוץ מלסגור את זה?
אז יש לנו... אז יש לנו: מקום מפגש זמן (בערך) פעילות ופחות או יותר אירגנו את הקטע עם ההסעות (תחנה מרכזית) מה עוד צריך חוץ מלסגור את זה?
D deni New member 24/1/03 #30 צריך ש... רוב חברי הפורם יסכמו ויגידו שהם באים בטוח כי אם 2 אנשים זה לא מפגש פורם כזה..
A and justice for all New member 24/1/03 #31 זה רעיון נחמד.. אבל הבעיה זה למצא מקום שבאמת כולם יבוא לשם...
A and justice for all New member 24/1/03 #32 יש בעיה אחת קטנה אך נדע מי זה מי אתם יודעים כמה אנשים יש בתל- אביב?
כ כוכב ה שחר New member 25/1/03 #35 מפגש או לא מפגש אני, עד הקיץ לא אוכל להגיע ו/או לארגן מפגש שכזה... בגלל זה אני ממליץ לחכות לקיץ, שבו גם לתלמידי תיכון והן לסטודנטים יש יותר זמן פנוי.
מפגש או לא מפגש אני, עד הקיץ לא אוכל להגיע ו/או לארגן מפגש שכזה... בגלל זה אני ממליץ לחכות לקיץ, שבו גם לתלמידי תיכון והן לסטודנטים יש יותר זמן פנוי.
D deni New member 25/1/03 #36 גם אני עד הקיץ... לא יוכל להגיע! פשוט אני שואל אם יהיה לא משנה מתי כפי שאני רואה רוב חברי הפורם מסכימים.טוב עדיף לחכות לקיץ
גם אני עד הקיץ... לא יוכל להגיע! פשוט אני שואל אם יהיה לא משנה מתי כפי שאני רואה רוב חברי הפורם מסכימים.טוב עדיף לחכות לקיץ
A and justice for all New member 25/1/03 #37 לא חייב בקיץ אפשר אולי בחופש פסח זה חופש ארוך ונראה לי שכול אחר יוכל לפנות לעצמו זמן...