לכל האנשושים

shineing moon

New member
לכל האנשושים../images/Emo29.gif

תגידו אנשושים חשבתם פעם לעשות מפגש פורום??? זה יכול להיות מעניין

dopey_wizard

New member
כן! כן! מפגש...

אני תמיד בעד... כי את הקודם הפסדתי כי נרדמתי!?!?!?

EagerResearcher

New member
לפי דעתי...

צריך לעשות את זה במקום שכולם יכולים להגיע אליו בקלות כמו התחנה המרכזית(עדיף החדשה) או תחנת רכבת בת"א. (וזה רעיון טוב לעשות מפגש פורום^_^)

jbu

New member
אחלה אבל לאן נלך אחר כך??

וגם מתי? חשבתי על יום שיש בו (בערב) ירח מלא וחופש כמו חג פורים אבל זה עוד חודשיים (אני עובד ביום הבחירות אז אני לא יכול).

jbu

New member
ולמב לא ספציפיט?

זה לא נראה לי כמו בעיה גדולה אבל למה לעלות רעיון טוב ,לתמוך בו ולא לעשות אותו?

a naughty angel

New member
כי עד לקיץ לפחות,

אין לי ולרוב חברי הפורום שלומדים בתיכון הרבה זמן. לי אישית יש 7 מקצועות שונים לבגרויות השנה. וצריך ללמוד. הכי ריאלי לפי דעתי זה בקיץ.

jbu

New member
גם אני חושב כך פשוט טני יודע שנשכח

גם אני חושב כך פשוט אני חושב שעד הקיץ נשכח מזה. טוב גם לי יש 7 בגרויות ואני חושב שהכי כדי להיפגש בקיץ. בקיצור אני בעד אבל מי יארגן את כול זה?? ומה נעשה נלך למסעדה לשיחה? צריך לתכןן את זה בגלל שיש בפורום הרבה אנשים מהצפון כך שאם אנחנו באים אז כדי מאוד שזה יהיה שווה את זה. (עדין זה נשמע ממש מענין).

dopey_wizard

New member
לדעתי....

טוב לעשות את זה בקיץ.. אבל אני לא יוכל להגיע כי אני ברוסיה... אפשר גם לעשות את זה באיזה חופש... עדיף לעשות זאת במקום ציבורי .. ויפה.. פארק או משהו.. ואפשר לעשות על האש או משהו....

suki da yo

New member
לא שאני מזלזלת או משהו

אבל המפגש דרך paganmeetup זה מספיק טוב להחישב "מפגש פורום"? גם אם באים ,בסך הכל, אנשים מהרבה פורומים, זה נראה לי "מספיק טוב", מה גם שלא צריך להתחיל לדאוג לארגן הכל, כי זה כבר, בעיקרון, מאורגן ( או לפחות אחרי שג´סטין וגרציאלה לוקחים פיקוד...)...

L e s t a t

New member
יש גם Witchmeetup

וכל השאר.. השאלה היא מי יארגן את זה (במקרה הזה, האשמה כנראה תיפול עליי) ואיפה.

המממ... לא.

המפגש לשעבר של pagan meetup (ועכשיו הוא עצמאי...) מיועד לפגנים. לא למאגים...

shineing moon

New member
../images/Emo140.gifאי לי בעיה לעזור לארגן

והתחנת רכבת בת"א נראה לי רעיון טוב ואם נוכל להגיע למקום ספציפי יותר אני חושבתשאני מוכנה לתרום את ביתי הקט למען המטרה

ANGELIKIKI

New member
למה לא שנעשה את זה בגני יהושוע

כמו שעשינו פעם פעם (וכל אחד יביא משהו):)

deni

New member
אני בעד מפגש פורם!

רק שלאזור תל-אביב אני לא יכול להגיע.

למעלה