לכל איש יש שם....

tamarhp

New member
האמת

שהייבוש הכי רציני יהיה פשוט להתעלם, אבל נוותר לך הפעם....

r3fl3ct10n

New member
יו תודהההה

איזה לב זהב יש אנשים טובים בימנו
מרגש עד דמעות

...

קוראים לי קרן כי להורים שלי היה בא על קרן... למה "מחורפנת שכמוני"? כי זה מה שרחלי הציעה בכתה יש לנו כמה בנות עם שמות שממש אהבתי: ליפז, שקמה ואלומה....שמות מיוחדים כאלה שלא שומעים הרבה.. ולחברה שלי קוראים שילת-שיויתי ה' לנגדי תמיד (לא אהבתי אבל בכל זאת זה מיוחד..) לא הייתי מחליפה ת'שם שלי... אבל שמות יפים לבנות לדעתי זה שמות כמו: מיכל, רעות, תמר,שיר, נועה...כל מיני כאלה.. ולבנים: יונתן\יהונתן, אלעד, דביר, מתן (לא כי הוא בעלי! זה פשוט שם יפה!) בקיצור-שמות פשוטים כאלה... וזהו...

memory4ever

New member
וואלה...

קוראים לי נעמה.. קראו לי ככה כי אמרו שאני אהיה נעימה לאנשים ובכלל בהתחלה רצו לקרוא לי נעמי אבל אבא שלי התנגד בתוקף כי הוא אמר שאנשים יקראו לי נומי וזה דוקא לא יפה אז בסוף הלכו על נעמה... יש לי המונמון כינויי חיבה... נמה, נמצ', אנצ'י, נמנמה, נעמונת (זה שמור לאדם אחד בלבד), עמונית (ע"ע נעמה העמונית)..... טוב אין לי כוח להגיד עוד... הניק שלי סתם נזכרתי בחברה שלי שנרצחה ורציתי שאני אזכור אותה תמיד... השם הכי מוזר- יחדיו להחליף את השם ל- צאלה. אבא שלי רצה לקרוא לי ככה ואמא שלי אמרה שזה שם מתעלל... אבל דוקא אני אוהבת אותו.... לפחות הוא מקורי....

tamarhp

New member
טוב, אז אני...

השם שלי - תמר. ואין עוד מלבדו
למה? כי נולדתי יום לפני ערב סוכות, ואתם יודעים - ארבעת המינים וכל זה, יש את הלולב.. מעץ התמר... חשבו לקרוא לי הדס, אבל בסוף הוחלט על תמר
שמות חיבה? אין משו מיוחד.. יש תמרי, תמרוש, תָמֵר.. העיקר לא תמי!!!!!!! הניק בפורום: Tamarhp, כי זה הניק שנרשמתי איתו לכל האתרים שלקחתי מהם שירותים לאתר שלי, שהשם שלו הוא Tamar's Harry Potter Gallery, או בקיצור - Tamar's HP Gallery, ויותר בקיצור - tamarhp, שזה גם הכתובת של האתר (ראה חתימה). יש לי עוד ניקים שאני לא משתמשת בהם בד"כ, כמו terryp שזו בדיחה פרטית ביני לבין מיכל (אם היא זוכרת..) ו"מושית השבע" שזה סוג של
. השם הכי מוזר, שעוד לא כתבו - "שבותיה" (ככה חברה שלי רוצה לקרוא לבת שלה), "שמחיני-נא" (בת של בת דודה שלי), "חזון-שלמה-נשגב" (ר"ת של חֹשן, בן של בת דודה שלי). להחליף את השם לא הייתי וצה, אבל בלית ברירה הייתי מחליפה לרות. לא ביקשתי לשים שמות יפים, אבל כבר שמתם אז - לבנות זה בעיקר רות, ולבנים יש הרבה - יונתן, יאיר, צבי, דוד, ישי ויש עוד..

אוקיי, אז...../images/Emo26.gif

ב"ה
קוראים לי אלה(דהה)
קראו לי ככה כי נולדתי בחודש שבט, ומי שלא יודע "אלה" זה שם של עץ(הכי יפה בעולם
)...
שמות חיבה
אלוש, ללי, אלתי, ללש, אלתוש...(למרות שאני לא סובלת שמות חיבה...)
הניק שלי הוא "אלה השביסטית", כשנירשמתי לתפוז, ישבתי וחשבתי, חשבתי וישבתי ולא מצאתי שם... ובאותה תקופה(גם היום) היתה את הסדרה "השבט" אז קראתי לעצמי על שם הסדרה...(רק שתדעו שאני מתה להחליף את הכינוי, אבל אין לי כח לעשות חדש...)
בהמ"ה, נשמה טהורה שירדה לעולם בערב שבת בין השמשות, אכזבה...
שמות של בנים: אלעד, אוהד, אורי(עם חולם), יונתן... שמות של בנות: שחר, אלה(
), שילת(שיויתי ה' לנגדי תמיד)
לא הייתי רוצה לשנות את השם...

אני../images/Emo15.gif

רוני
קראו לי ככה...כי זה שמיפה
אהמ...רונה,רונקילי,רונקיפליצ,פוקונת(עזבו,סיפור ארוךך)
השנייה מנצר האחמיות
כי יש לי אחמית מקיסימה שאני הכי חולה עליה בעולם,והיא החליפה את הניק ל'האחמית' אז אני החלפתי לזה..
שנהב,בה"מה(ברוך הבא מלך המשיח),תאומות-אכזבה ותקווה,ואוחזת את ענף עץ השקד..
אהמ...ענבר\עדי..
אחלה סקר

לא קוראים לה: "אוחזרת ענף עץ השקד",

קוראים לה צמרת... אני קראתי כתבה עליה... אם את רוצה- תיכנסי אליי לאיי.סי.קיו (177353376), או למסנג'ר ([email protected]), ואני אשלח לך... ועכשיו לשאלון...
קוראים לי נעמה
... קראו לי ככה בגלל שלסבתא שלי קוראים נעימה, וזה על שמה...
בפורום קוראים לי אילת בנשמה ... בהתחלה רציתי לקרוא לעצמי "אילתית בנשמה", אבל זה היה תפוס... אז רציתי לכתוב "אילת זה בנשמה", ושכחתי לכתוב את ה- "זה", וזה כבר נקלט... לא נורא, לא השתנה הפירוש... עדיין אפשר להבין שאני ממש אוהבת את העיר הזאת (למרות שכבר חרשתי אותה מכל כיוון ואין איפה לטייל... עדיין יש את הסניף ואת החברות)...
שמות חיבה: נעמוש, נעממה (רק חברות, ואני לא סובלת שקוראים לי ככה), ה-מורה ללשון (ב-ה' הידיעה... אני ממש אוהבת לשון, וכשאני אהיה גדולה אני אהיה מורה ללשון), זה כל מה שאני זוכרת עכשיו...
שמות הכי מוזרים: כל מה שאמרו כבר... ויש גם: ניצת הדס (רצן בהתחלה לקרוא לה "ניצת הדס שובי אל עמי", אבל בסוף הורידו את הסוף והשאירו רק ניצת הדס), שלהב (לא שנהב) ויכול להיות שיש עוד כמה ואני לא נזכרת בהם כרגע...
ואני לא רוצה להחליף שם!!! אני אוהבת את השם שלי!!! והשמות הכי יפים לבנים: עוז, נריה, אריאל...

טוב.....

גם לי יש שם..... וכשראיתי את הכותרת הייתי בטוחה שזה שירשור בנושא השואה.... אז ככה..... קוראים לי מור..... וזהו...... *ואני מכירה מישי שקוראים לה כהתיה= כל הנשמה תהלליה הלוליה...... וגם יש שם רביב= רצו בן יצא בת.........

מממממממממממ

טוב... אין לי שמץ למה קראו לי ככה......
הניק שלי זה- שוב שטלופטצחי- את רוצה לדעת למה?!?!?! את כבר יודעת........
שמות חיבה.... ממממממ חברות שלי קוראות לי- קיפי, מוש......
אני ממש אוהבת את השמות- שחר [לבן...], נוגה..... ממממ נראה לי שזהו.....
לא הייתי מחליפה את השם שלי..... אני ממש אוהבת אותו!!!!! תמר- יש עוד משו?!?!?!?!

למעלה