לכל איש יש שם....

תגידי את זה לתמר.

תמיד כשאני שומעת שירים עם זמר שיש לוו קול דוחה, אבל השיר עצמו מדהים - היא מתעצבנת, כי היא לא מסוגלת... אבל סתם רציתי להיות בטוחה, כי כתבתם שהשיר מדהים אז כבר חששתי שאתם מדברים גם על הקול

tiki tiki

New member
וואי!

אני זוכרת את אגדה! היא הייתה איתי בעדה במחנה של נבטים!!!

יש לי בשכבה כמה שמות מוזרים.....

אורפז, אהבה, שמרית, עבריה, רוניה, צרויה, דבורית......... יש גם באולפנא בכלל- משאת, אגם, באר, אגמית..... אם אני אזכר בעוד. אני יאמר לכם.......... ערב מצויין שיהיה!!!!

אנשים../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני חייבת לציין, שלדעתי כל האנשים שנתנו שמות כאלה מוזרים לילדים שלהם, הם גיבורים. ולמה? כי הם יודעים שזה לא הכי מקובל בחברה הישראלית אותו שם, אבל הם עדיין נותנים לילד שלהם את השם שהם רוצים להביע בו את המשמעות. אני חושבת שבאיזשהו מקום זו גבורה... לא ככה?

חולקת עלייך......

לפי דעתי כל אלה שקוראים לילדים שלהם בשמות מוזרים, צריכים ל1078957897 פעם לפני שהם נותנים שם כזה לילד שלהם.... זה יכול לגרום לילד להיות דחוי בגלל השם.... זה יכול לגרום למריבות בין הילד להורים!!!!- אם הילד רוצה בעתיד לשנות את שמו...[קחי למשל כדוגמא את הסרט 'איכה'....... בדיוק עונה על זה.... דוגמא מצויינת]

אם בשמות מוזרים עסקנו אז קבלו משהו

ב"ה שהתפרסם היום בעיתון (ב-7) אומנם סיפור לילדים אבל שווה קריאה !!!

tamarhp

New member
קבלו שני שמות מוזרים:

בפורום מסויים מישהי כתבה שבעלה שירת במילואים עם מישהו בשם.... שחרור נעים. ואח"כ הוא עבד עם מישהו בשם דבש מתוק.

איילת כ

New member
חחחח

גם אני קראתי את זה ביום חמישי. אני מתה על המאמר הזה במיוחד הקטע שלמטה (נו,נעלם לי השם),זה כזה מצחיק...

הכי טוב בעיתון הזה זה הדף שמצד שמאל

של הקומיקס, מה שכותב שם דניאל רותם (ד"א-זה שם בדוי), ובמיוחד הפינה הזאת "יודע את מקומי: שזה קורע!!! ואם בעיתונים עסקינן-השבוע היה במקור ראשון כתבה על שמות ועל המשמעות שלהם...

שולי פ

New member
סוף סוף הצלחתי להכנס ../images/Emo122.gif

שמי בישראל- שולמית פ המקור משיר השירים " שובי שובי השולמית שובי שובי ונאחזה בך..." שמות חיבה?! יש לי יותר מדיי... שולי, לולי, שלולה, שולינקה, שולה וכו'... הכינוי שלי בפורום- שולי פ (מעניין למה..) השם הכי מוזר- כתבו פה משהו בסיגנון.. רביבא- רצינו בן יצאה בת אבוי וטוב לי עם השם שלי....

את הניק אתם יודעים...

שמי בישראל (וגם בחו"ל אני חושב אבל לא יצא לי לשאול) איתי שלום איתי זה סתם כי זה שם יפה ושלום על שם אבא של סבא שלי ראיתי שמות מוזרים אבל הכי מוזר שאני זוכר: סלעית אם הייתי חייב להחליף את השם שלי הייתי בוחר "איתי" (אי אפשר להחליף)

למעלה