לכל איש יש שם....

יש../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

tamarhp

New member
אז אני אסביר

יש לה בפלאפון ציור כזה של טיפה כחולה.. אילון אחינו הקטן (אם הוא אח שלה והיא אחותנו אז הוא גם אח שלנו, לא?) שאל אותה מה זה (או משו כזה) והיא אמרה לו "שְטְלוּפּטְצְחִי". למה? ככה. אז היא נכנסה לפה בשם "שטלופטצחי" (אם אני זוכרת נכון, ליעד הציע לה לקחת את המילה הזו בתור ניק - אולי אני טועה). יום אחד היא ניסתה להכנס שוב - ולא הצליחה. משום מה תפוז אמר לה שהפרטים לא נכונים. אז לאחר מאמצים מרובים היא נכנסה שוב בתור.. "שוב שטלופטצחי"

חחחחחח מעניין אותי....

למה חשבת שכך קוראים לי.....?!?!?! ואני רואה שתמר כבר הסבירה... אז לא חשוב.........

tamarhp

New member
הא?

היא היתה בטוחה שא-ת-ה שינית לה את הסיסמה... עד שאני טרחתי וביררתי את העניין שהיה בעיני די מוזר...

tamarhp

New member
נהה...

זה לא נשמע לי הגיוני שהוא יתאמץ כל כך בשביל למרר את החיים של אחותו.. יש שיטות יותר קלות...

tamarhp

New member
וזו - באמת

הסיבה ששלחתי לו SMS לשאול אם הוא שינה את הסיסמה.. זה היה לי ממש מוזר.. בכל מקרה, עזרתי למור לפתוח ניק חדש, ואני הצעתי לה את השם הזה... (עם ה"שוב")

מוצארט

New member
שיר מקסים!

רק חבל שהוא מתקשר באסוציאציות של יום הזיכרון, ויום השואה.. שם - יוסף למה? ע"ש איזה דוד שנפטר, והיה מאוד אהוב על המשפחה שלי. כינויים - מקלר, מיקו, מק, בק, מק-רויאל, ביג-מק, יוסי, ספי, אפרוח, סף (האחיינים הקטנים), יוסיפון (האחים הגדולים המציקים), יוסאאאאאאאאאף (אלה שעוד זוכרים את התוכנית הנוסטלגית מוצ"ש). הניק בפורום - מוצארט (לא שאלה מיותרת?) למה? בואו נגיד שיש בינינו הרבה דברים משותפים... השם הכי מוזר - אני יכול להגיד כאן שמות של משפחה אחת - סלע, לפיד, אגדה, שקד... (יש עוד כמה, אבל אנ'לא זוכר...) ועל אלה אומרים - משפחה מקורית. אם הייתי חייב להחליף את השם? איתן או אבשלום.

למעלה