לכל איש יש שם....

כן...

אני יודעת ש'קיצור' שלה זה נשמה... היא אפילו הופיעה אצלינו באולפנא.... את יכולה לנחש רק מה אני עשיתי בזמן שכולן ריקדו להן שם........

זאת אחותה.

ואני לא רוצה לדעת מה השם המלא...
רק תחשבו מה יש בת"ז שלה: נשמה טהורה שי או משו כזה
ונגיד מישהו הולך להתאבד, אז קוראים לה מהר: נשמה טהורה שירדה לעולם בערב שבת בין השמשות, **** הולך להתא.... אופס! הוא כבר קפץ...
(אני המצאתי אז לתת כבוד!
)

פחחחחחחחחחח

התפקעתי מהסיפור של שושו... והשם שלה זה: נשמה טהורה שירדה לעולם בערב שבת בין השמשות. למה נראה לי שאף אחד לא שואל באותה באיזה יום היא נולדה?

איילת כ

New member
טווב

אז שמי בישראל הוא איילת, וקראו לי כך בגלל שזה פשוט שם מהמם... יש לי פול כינויים, אוהבים לעוות את השם שלי... ותמר את לא באמת חושבת שאני אתחיל לפרט את כל שמות המשתמש שלי
וואוי שמעתי שמות מוזרים אבל כבר אמרו אותם בדר"כ זה שמות שמתנחלים נותנים... ואני לא הייתי רוצה להחליף את שמי לשום שם אחר. בכלל בקושי יש שמות יפים לבנות...

הנה זה מתחיל...

טוף, השם שלי הוא גילת משעשע למדי לשמוע את הסיפור. לאמא של אמא של אבא שלי- סבתא של אבא שלי- קראו בשם מסובך שמתחיל בג' השם המתבקש היה גילה, אבל אמא שלי למדה בתיכון דתי מסתבר והיא למדה את ישעיה טובטוב, קלטה שיש שם יותר יפה מגילה ונדלקה על גילת. אמא של אמא שלי לא סובלת את השם שלי, וגם לא הסבתא השניה ועד כיתה ח' כל העולם קרא לי גילה. יש עדיין אנשים שקוראים לי ככה- אם למשל תתקשרו אליי הבייתה ומישו אחר יענה לכם יקראו לי גילה לטל'. בסוף כיתה ח' בסאמר סקולך נמאס לי לתקן את המדריך שלא קוראים לי גילת והחלטתי לקרוא לעצמי גילת לקח המון זמן להתרגל אבל בתיכון כבר קראו לי גילת. וזהו, חזרתי לשם המקורי שלי :) מי שלא יודע- אסור לעוות לבנאדם את השם שניתן לו בעליה לתורה. זה מסוכן לאותו בנאדם וזה הופך לו את הגורל. אוי בחיי, אני כבר לא זוכרת את כל הכינויים שהדביקו לי, זה בערך כל מה שמתחיל בג'-אבל הכל עזבו את הניק שלי-מספיק לספר מאיפה הוא, אין לי כוח... בחיים לא הייתי מחליפה את השם, עד שקלטתי שלא קוראים לי גילה-לא סובלת את השם הזה-זה שם של סבתות ואני הרי סבתא צעירה ברוחי...- אלא גילת,נראה לכם שאני אחליף?... חלאס, כמה שמות אני יכולה להחליף? לא החלפתי מספיק?...

אורי שנותנים שם לבת בדר"כ האב עולה

ב"ה לתורה ומקבל עליה ואחרי זה יש מישברך ליולדת ואז נותנים את השם לבת לזה גילת בטח התכונה... גילת תקני אותי אם אני טועה ....

אני רואה שעלו לך הרבה רעיונות כשלא

הייתי פה
מה השם שלי? זרובבלה. סתם... רחלי!!! או בעצם רחל, אבל כולם קוראים לי רחלי... למה קראו לי ככה? ע"ש סבתא רבא שלי (האמיתית
) שקראו לה... רחל!!! (וואלה?
) והיא נפטרה חודשיים לפני שנולדתי, ומדובר על בדיוק חודשיים... וד"א, היא גם נולדה באמצע תמוז כמוני, ולא ממש זוכרים מתי, אבל סיכוי גבוה מאד שהיא אפילו נולדה בתאריך לידה שלי
והיא הייתה ממש צדיקה אז זה כבוווד! שמות חיבה וכינויים בוודאי!!! לֶלי; רחלקה-לה-לה-לה (שיר שגיסי חיבר לי) או בקיצור - לה-לה-לה; חלי; רוחה; רוחלה; רחלילי; אחלי (כמו שאחיינים שלי אומרים כשהם מתחילים לדבר
); רוחוש; רחלוש; רֶחֶלָה; ועוד ועוד...
ניקים בפורום
מישהי אלמונית: רציתי להיות אנונימית (זה גם באמת הלך
) אז רציתי מישהי, וזה היה תפוס, אז ניסיתי אלמונית - וגם זה היה, אז שילבתי!
לוחמת הגרוטאות: גילת חיפשה ניקים וזה היה אחד הרעיונות שלי. זה היה בשעת חירפון עמוק... אז עלתה לי בראש המילה "לוחמת" וחיפשתי צירוף, ואיכשהו הגעתי לגרוטאות, אז שמתי... אבל עזבתי את זה אחרי 3 ימים כי חשבו שאני יורדת על לוחמת הגרוטאות...
צופי וחורפני: רציתי את גברת פלפלת כי זה ממש ממש חמוד, אבל הייתי בטוחה שזה תפוס, אז במקום להתאמץ ולנסות ולהתאכזב שזה תפוס - ישר קפצתי על צופי וחורפני, שהם צופי הילדה מהסדרה, וחורפני החורפן שלה.... השם הכי מוזר/לא שגרתי/מיוחד ששמעתי אי פעם: "שמע ישראל (יצחק) - הבעל של אשתי... וגם אח שלו ובכלל כל המשפוחה, אבל כבר שמעתם ת'סיפור מליון ואחת פעמים בערך.. אם הייתי חייבת להחליף את השם במה הייתי בוחרת? לוידת... מה שבטוח - לא רויטל
יש לי סיוט מהשם הזה
יש לנו מורה שקוראים לה רויטל וכל העולם אומר שאני דומה לה...
וד"א, אף פעם לא חשבתי על שמות לבנות, בעיקר על שמות של בנים... שמות יפים לדעתי: צבי, אייל, יהודה, ועוד כמה יפיייים

שמות יפים לבנים זה

ב"ה נריה ,בניה שתי אלה הם שמות שחשבתי עליהם ולבנות: הלל ,אוריה כנה"ל בקיצור אני גם מאד אוהבת שמות שנגמרים ב-יה'

tamarhp

New member
כמה דברים:

1. התכוונת לרדת על "לוחמי הגטאות" ולא גרוטאות. 2. שמע ישראל יצחק הוא הבעל של בת דודה שלך, לא של אשתך. 3. רויטל פה כמה מחשבים לידי, אז יש לך מזל......

חחח

1. לא התכוונתי לרדת על אף אחד!!!!!!!! 2. אופסי
3. אופסי
4. תמסרי לה ד"ש ושאני לא מתגעגעת אליה ב-כ-ל-ל, ושאני ממשששששששששש לא דומה לה, תודה.

r3fl3ct10n

New member
מסכיייייייייייייייייייים

אני מסכיםםםםםםםםםםםםם אני מסכיםםםםםםםםםםםםם אני מסכיםםםםםםםםםםםםם אני מסכיםםםםםםםםםםםםם אני מסכיםםםםםםםםםםםםם אני מסכיםםםםםםםםםםםםם אני מסכיםםםםםםםםםםםםם אני מסכיםםםםםםםםםםםםם אני מסכיםםםםםםםםםםםםם אני מסכיםםםםםםםםםםםםם אני מסכיםםםםםםםםםםםםם אני מסכיםםםםםםםםםםםםם

למעלה