אני רואה שעלו לך הרבה רעיונות כשלא
הייתי פה
מה השם שלי? זרובבלה. סתם... רחלי!!! או בעצם רחל, אבל כולם קוראים לי רחלי...
למה קראו לי ככה? ע"ש סבתא רבא שלי (האמיתית
) שקראו לה... רחל!!! (וואלה?
) והיא נפטרה חודשיים לפני שנולדתי, ומדובר על בדיוק חודשיים... וד"א, היא גם נולדה באמצע תמוז כמוני, ולא ממש זוכרים מתי, אבל סיכוי גבוה מאד שהיא אפילו נולדה בתאריך לידה שלי
והיא הייתה ממש צדיקה אז זה כבוווד!
שמות חיבה וכינויים בוודאי!!! לֶלי; רחלקה-לה-לה-לה (שיר שגיסי חיבר לי) או בקיצור - לה-לה-לה; חלי; רוחה; רוחלה; רחלילי; אחלי (כמו שאחיינים שלי אומרים כשהם מתחילים לדבר
); רוחוש; רחלוש; רֶחֶלָה; ועוד ועוד...
ניקים בפורום
מישהי אלמונית: רציתי להיות אנונימית (זה גם באמת הלך
) אז רציתי מישהי, וזה היה תפוס, אז ניסיתי אלמונית - וגם זה היה, אז שילבתי!
לוחמת הגרוטאות: גילת חיפשה ניקים וזה היה אחד הרעיונות שלי. זה היה בשעת חירפון עמוק... אז עלתה לי בראש המילה "לוחמת" וחיפשתי צירוף, ואיכשהו הגעתי לגרוטאות, אז שמתי... אבל עזבתי את זה אחרי 3 ימים כי חשבו שאני יורדת על לוחמת הגרוטאות...
צופי וחורפני: רציתי את גברת פלפלת כי זה ממש ממש חמוד, אבל הייתי בטוחה שזה תפוס, אז במקום להתאמץ ולנסות ולהתאכזב שזה תפוס - ישר קפצתי על צופי וחורפני, שהם צופי הילדה מהסדרה, וחורפני החורפן שלה....
השם הכי מוזר/לא שגרתי/מיוחד ששמעתי אי פעם: "שמע ישראל (יצחק) - הבעל של אשתי... וגם אח שלו ובכלל כל המשפוחה, אבל כבר שמעתם ת'סיפור מליון ואחת פעמים בערך..
אם הייתי חייבת להחליף את השם במה הייתי בוחרת? לוידת... מה שבטוח - לא רויטל
יש לי סיוט מהשם הזה
יש לנו מורה שקוראים לה רויטל וכל העולם אומר שאני דומה לה...
וד"א, אף פעם לא חשבתי על שמות לבנות, בעיקר על שמות של בנים... שמות יפים לדעתי: צבי, אייל, יהודה, ועוד כמה יפיייים