תמר - "יש לי לפעמים הרגשה של דאז'בו
ב"ה (אם רושמים את ככה) קוראים לי שירית למי שלא יודע/ת כי- בהתחלה רצו לקרוא לי שרה על שם אחות של סבתא שלי אז אחיי היקרים החליטו שלילדה קטנה לא יפה שרה (הם כנראה לא חשבו שאני יהיה פעם גדולה
) ואז הם שמעו על השם
שִׁירִית שמות חיבה - כן. יש לי הרבה אני לא ארשום אותם אני ארשום אחד שכבר לא קוראים לי כך בגלל .... שאני אספר לכם פעם קראו לי שושו ואז כאשר לפני שנה טסטי לפולין והמדריכה אומרת מי בא/ה לשוּשוּ ואני תפסתי את הצחוק של החיים שלי אני כזה מה אמרת?? שוּשוּ והיא אומרת לי כן שושו בפולנית זה שרותים... אני כמעט נחנקתי (מצחוק כמובן) חזרתי לארץ ואמרתי להורים שלי תקראו לי אייך שאתם רוצים רק לא שושו!!! הניק בתפוז- זה הסיפור שלי !!! לכל מי שלא שמע/ה שמיע סלקטיבית - כאשר נכנסתי לצאט של תפוז גלאט צאט (דתיים) שאלתי את אחותי אייך לקרוא לעצמי אז היא אמרה לי מופרעת ואני שמעתי אפרת ואז אחרי מלא זמן שנרשמתי למסרים אפרת היה תפוס אז אמרתי שלוש נקודות אבל ... הוא לא קיבל אז רשמתי 3 נקודות מאז פורים לא השנה שנה שעברה ועד היום אני אפרת 3 נקודות מה השם הכי מוזר/לא שגרתי/מיוחד ששמעת אי פעם? שמעתי על מישהי נראה לי הבת של הר' שלמה קרליבך אני לא זוכרת אבל נראה לי נשמה טהורה שירדה לעולם בערב שבת (אם אני לא טועה ) אם היית חייב להחליף את השם שלך, מה היית בוחר? אני אוהבת את השם שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!