לכל איש יש שם....

שודדי הקריבים - סרט דפוק../images/Emo70.gif

ראיתי אותו אצל חבר שלי וזה סרט שנמרח שעתיים וחצי ואין בו הרבה דברים מעמינים
מכל הסרטי פעולה שראיתי הוא נראה לי היה הכי מאפן
אבל אני ממליץ על הפריצה לאלקטרז' וגם די אהבתי את אייר פורס one

עוד שמות מוזרים

(את כל אלה יש למשפחה אחת אצלנו בישוב) 1. יחדיו 2. נשר 3. צל 4. תוהר 5. שלו 5. ארץ 6. יבנה 7. כליל 8. לביא ויש עוד באותה משפחה אבל אני לא זוכר את כולם (לכל ילד שם יש 2 שמות)

tamarhp

New member
לכל איש יש שם....

שמות... לכל אחד מאיתנו יש שם, לפחות אחד... אז - מה שמך (אם יש כמה שמות תכתבו את כולם..) ולמה קראו לך ככה? יש לך שמות חיבה מיוחדים, או כינויים כלשהם? מה הניק שלך בפורום (אם יש כמה תכתבו את כולם
) ומה הפירוש/המקור שלו? (למה בחרת אותו..) מה השם הכי מוזר/לא שגרתי/מיוחד ששמעת אי פעם? אם היית חייב להחליף את השם שלך, מה היית בוחר? (ההודעה כתובה בלשון זכר אך היא מופנית לשני המינים כאחד) זכרו - טוב שם טוב משמן טוב!

SGVB

New member
OK שלי

שמי: עקיבא שי קוראים לי עקיבא על שם סבי ז"ל ושי גם כי הייתי מתנה להורי וגם ע"ש דוד של אמי כינוי בפורום ובאינטרנט בכלל: SGVB- כינוי שבחרתי לעצמי בערך בכיתה ה' S-שי G-ג. (שם המשפחה) VB-ויז'ואל בייסיק(שפת תיכנות) שם מוזר ששמעתי: בהמ"ה-ברוך הבא מלך המשיח ולא הייתי מחליף את שמי

עכשיו אני../images/Emo70.gif

שמי: יונתן - אין לי מושג למה, וגם יצחק בגלל דוד של אמא שלי שכמה ימים/שבועות לפני שנולדתי נפטר. בתפוז: א. y o n i e l - בגלל שקוראים לי יונתן אלדר אז, יוני ואז אל. ואחרי שחבו שקוראים לי יוניאל אז החלפתי ל"י ו נ ת ן המקורי" בגלל שיונתן רגיל היה תפוס. שם מוזר ששמעתי: הכינוי הכי מוזר שראיתי בתפוז הוא boolbool boy לילד שקוראים לו איתמר והשם הרגיל הכי מוזר שממעתי הוא גם מיג"ף = מרד יהודי גטאות פולין
את שמי הייתי מחליף ל: איתן

תמר - "יש לי לפעמים הרגשה של דאז'בו

ב"ה (אם רושמים את ככה) קוראים לי שירית למי שלא יודע/ת כי- בהתחלה רצו לקרוא לי שרה על שם אחות של סבתא שלי אז אחיי היקרים החליטו שלילדה קטנה לא יפה שרה (הם כנראה לא חשבו שאני יהיה פעם גדולה
) ואז הם שמעו על השם שִׁירִית שמות חיבה - כן. יש לי הרבה אני לא ארשום אותם אני ארשום אחד שכבר לא קוראים לי כך בגלל .... שאני אספר לכם פעם קראו לי שושו ואז כאשר לפני שנה טסטי לפולין והמדריכה אומרת מי בא/ה לשוּשוּ ואני תפסתי את הצחוק של החיים שלי אני כזה מה אמרת?? שוּשוּ והיא אומרת לי כן שושו בפולנית זה שרותים... אני כמעט נחנקתי (מצחוק כמובן) חזרתי לארץ ואמרתי להורים שלי תקראו לי אייך שאתם רוצים רק לא שושו!!! הניק בתפוז- זה הסיפור שלי !!! לכל מי שלא שמע/ה שמיע סלקטיבית - כאשר נכנסתי לצאט של תפוז גלאט צאט (דתיים) שאלתי את אחותי אייך לקרוא לעצמי אז היא אמרה לי מופרעת ואני שמעתי אפרת ואז אחרי מלא זמן שנרשמתי למסרים אפרת היה תפוס אז אמרתי שלוש נקודות אבל ... הוא לא קיבל אז רשמתי 3 נקודות מאז פורים לא השנה שנה שעברה ועד היום אני אפרת 3 נקודות מה השם הכי מוזר/לא שגרתי/מיוחד ששמעת אי פעם? שמעתי על מישהי נראה לי הבת של הר' שלמה קרליבך אני לא זוכרת אבל נראה לי נשמה טהורה שירדה לעולם בערב שבת (אם אני לא טועה ) אם היית חייב להחליף את השם שלך, מה היית בוחר? אני אוהבת את השם שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tamarhp

New member
חחחח

האמת שאת השירשור הזה אני רוצה להעלות כבר חודשיםםםםםםםםםם אבל לא היתה לי הזדמנות מתאימה....

למה?!?!

למה תמונה של תינוק?? אז קוראים לי צבי ואני חושב שאתם מכירים את הכנויים שלי(אמ לא אז אני יקבור את עצמי...) ולכל כינוי יש סיבה אחרת. ואני צאצא של צבי(אח של המהרל) ולכן אני כרוי צבי(וגם על שם סבא שלי ז"ל. ואני מרוצה מהשם שלי. נ.ב. מותר לכם להיכנס לצאט!! -אוהב את כולם-

מוצארט

New member
יכול להיות שאת צודקת

אני יודע שקוראים לה - נשמה אולי יש המשך לשם וזה רק הקיצור, אך אני לא יודע...

tamarhp

New member
לאא

נשמה טהורה שירדה לעולם בערב שבת בין השמשות ובקיצור - נשמה.. ואם אני לא טועה לעוד אחת מהמשפוחה שלהם קוראים נדרה.

למעלה