רעיון מעולה. היית רוצה לרכז את האתר?
או שאת מכירה מתנדבות לכך?
באתר כזה חייבות נשים ממש גם לפרסם שמות של גברים שביצעו מעשים מגונים, וכמובן של אנסים. קטע מיוחד צריך להיות מוקדש לרוצחי נשים.אצל כולם צריך לפרסם את התמונה. כי אלה ערמומיים מספיק כנראה כדי לשנות שם, אם יראו שחשפו אותם.
זכר יכול גם לגדל זקן כדי להסוות את פניו , וצריך להיות מודעת לכך. ולעשות מה שצריך כדי לברר בדיוק איך הוא נראה.
היוצא מכך הוא שתמיד, תמיד, יש לדעת פרטים אישיים על הזכר איתו את יוצאת או אפילו אם נפגשת איתו פעם אחת. ויש לצלם אותו. אם יסרב להצטלם, לזרוק אותו מהבית.
אני בעלומיי הייתי גם אדישה וגם תמימה, וזכר מזויין אחד בא לביתי וביצע מעשה מגונה מגעיל, ואפילו לא ידעתי מה שמו, ומה פרטיו האישיים. בזמנו לדעתי גם המשטרה ממש לא התעניינה בתלונות נגד זכרים כאלה, אבל כפי שאפשר לראות, אפילו אם הייתי רוצה לגשת ולהתלונן, לא היו לי שום פרטים מזהים. אגב, הזכרזבל הזה הגיע שוב כעבור כשנה וחצי, הפעם גם עם חבר, כנראה הוא סיפר לחבר מה קרה, והחליטו לנצל אותי יחד. אמי היתה אותו זמן בבית, (אגב, אי אפשר היה לרמוז לה כלום, לא היתה מאמינה), וכך לא נאלצתי לעמוד בפניו ובפני "חברו". אם כי ודאי לא הייתי נותנת להם להכנס לביתי. כדי להשפיל אותי בכל זאת, הנ"ל ביקש להכנס לביתנו ולהשתמש בבית השימוש. אמי אפשרה לו (אני הבנתי היטב את כוונתו, אבל כאמור לא יכולתי לומר לה כלום, היא אף פעם לא האמינה לי בכלום ולא עמדה לצדי). אז הוא חירבן אצלנו, וכך במידה מסוימת השיג את מטרתו.... ושוב, הלך בלי שידעתי מה שמו ואיפה הוא גר.
אני מקווה שבהמשך השנים הוא חלה בסרטן או בעגבת או חטף שבץ . הלוואי....