לכל אותם שקרנים

goldy

New member
כשהזמן שלהן לא יקר; זה מצחיק לשחק בביקוש

אבל מהרגע שמגיע גיל 38: פיתאום ברור מאליו שהן יקבלו, רק כי הן רוצות: שורת גברים שמצדיעה להן.

1Shir

New member
אני מניחה שהם לא עושים את זה בכוונה...

אולי גברים פשוט בנויים אחרת
אצלנו זה כן-לא שחור-לבן לגבי גבר
אצלם יש הרבה אפור ולכן הם משנים את דעתם בקלות
לפחות זה הניסיון שלי...
גם להם אולי פחות קריטי להיות נאמנים לאישה אחת כמו שלנו לגבר אחד (בהכללה, כן? אל תהרגו אותי
)

goldy

New member
גברים מנהלים מישפט

נשים מייד מוציאות להורג.

אני מסכים איתך שתופעת השקרנות

גבוהה בהרבה אצל גברים מאשר אצל נשים, ואני מדבר על כך שמשקרים שהמטרה של הקשר היא רצינית, בעוד שבפועל רוצים רק להנות קצת ואז להמשיך הלאה (פעמים רבות קיימת גם הוורסיה שבה מתחילים קשר במטרה רצינית, אבל אז בשלב מוקדם מאוד מגלים שזה לא מתאים לקשר רציני, אבל עדיין ממשיכים לתת את האשליה שזה כן ימשיך לקשר רציני, כדי לזכות בטובות הנאה מיניים).

הסיבה שגברים נוטים לשקר יותר בנושא הזה, היא כי גברים צריכים הרבה יותר סקס מנשים. גברים מאוד מיניים, ונשים הרבה פחות. ולכן, גברים נאלצים לשקר... אם המיניות של גברים ונשים היתה דומה, אז לגברים היה קל להשיג סקס כמו לנשים, ואז לא היו נאלצים לשקר יותר מנשים...

אם מה שאני אומר הוא נכון, אז אצל הומוסקסאולים גברים, אמורים להיות פחות שקרים מהסוג הזה... (כי יותר קל להם להשיג סקס אחד עם השני, בהשוואה לגברים הטרוסקסואלים שנאלצים להתמודד עם פרטנריות עם ליבידו נמוך).

dori78

New member
אין שום קשר.

שקרן הוא שקרן, בלי שום הסבר והצדקה.
גם בקהילת הלהט"ב, לא חסרים סיפורים של שקרנים שמשכו מישהו בחלקלקות לשון לקשר לא רציני.

גברים יותר נוטים לשקר בנושא הזה, כי מלכתחילה יש לא מעט גברים שלא קושרים מין עם רגש.
בנוסף, משחר ילדותנו חינכו אותנו, שסקס זה משהו שהגבר צריך "להשיג".
לא רק זה, גבר ש"משיג" סקס נתפס כ"גבר גבר" שהגיע להישג מעורר התפעלות וראוי לתשבוחות מחבריו.
למה אתה לא חושב ששני הצדדים אמורים לרצות וליהנות מסקס?
אגב, זאת לא הפעם הראשונה שאתה כותב פה שלנשים יש ליבידו יותר נמוך מאשר לגברים.
נדמה לי שכבר הוכחתי לך שההכללה הזו מטופשת ונובעת מחשיבה שגויה.

כשהחשיבה הזו תשתנה, סקס לא יהיה משהו שצריך "להשיג", אלא פעילות שעושים שני אנשים מבחירה ומרצון.
היית מעלה על דעתך לתת לגיטימציה לילד שמפעיל מניפולציות פסיכולוגיות ושקרים על ילד אחר, כדי שישחק איתו בכדור?
אין שום סיבה לתת לזה לגיטימציה. בפעם הבאה שחבר שלך יבוא ויתפאר בפניך על "הישגיו", במקום להגיד זו "סחטיין, אחי, תקעת אותה אחרי דייט אחד" - תשאל למה זה כזה הישג.

דניאל - השינוי מתחיל בתוכך!

אצלי לפחות זה לא קטע של להתפאר

אני באמת נהנה ממין. נהנה מספיק כדי שלא אצטרך שום "עזרים רגשיים" שידרבנו אותי/יתנו לי מוטיבציה לעשות את זה.

כשגבר ממוצע לא בקשר, הוא עדיין עושה ביד מספר פעמים בשבוע. מדוע אישה ממוצעת לא? אני לא מדבר על תקופות אלא כל החיים.

dori78

New member
מה הקשר למה שכתבתי?

דניאל, אני רוצה לגלות לך סוד, אבל בשקט, שאף אחד לא ישמע:
גם נשים מאוננות. לפעמים כמה פעמים בשבוע, לפעמים אפילו כל יום.
זה שלימדו אותנו שאישה מינית היא זנותית, גרם לזה שמעטות מוכנות להודות.
זה הכל.

ומה הקשר לאם הגבר בקשר או לא?
אוננות לא קשורה לזמינות של סקס.
רוצה לשמוע עוד סוד שיעיף אותך?
יש אנשים (גברים ונשים כאחד), שמאוננים כל יום גם כשהם בקשר זוגי ומקיימים יחסי מין מלאים כל יום.

סגור את הפה, שלא תבלע איזה זבוב בטעות.

שני דברים:

בממוצע, נשים לא מאוננות באותה התדירות הגבוהה של גברים. וזה שיש יוצאות מן הכלל לא מפריך את הכלל.

לא אמרתי שלא מאוננים כשנמצאים בקשר. ניסחתי כמו שניסחתי פשוט כי יש כאלו שמאוננים פחות כשהם בקשר, ולא רציתי לערב את הנקודה הזו.

דניאל

לך תדע כמה היא מאוננת ושומרת על זה בסוד ואולי מדחיקה את זה!!
זה כשאתה בקשר להבדיל שאתה בלי קשר אתה פחות חם נגדיר את זה כך ,התשוקה לסקס למגע חם ואוהב כשאתה בלי בת זוג עולה על זה כשיש לך בת זוג !
ושוב יש אנשים עם צרכים שונים ,אני זוכר כשאיתי בקשר עם חברת משוחררות מינית יתר על המידה קצת אז זה הוציא ממני תשוקה ורצון עז להתפרק יחדיו ולבד.

היצר המיני הגברי גבוה יותר וזו עובדה מדעית

שנתמכת ע"י אינספור מחקרים מדעיים רציניים.

דניאל גם נשים

משקרות וארסיות לא פחות גם כשמכבדים אותן וכו !
שקרים לבנים בהתחלה עוד ניחא מקובל כזה !
גבר ממוצע התרגל לחרטט בשביל לקבל סקס ,אם הקשר הולך לכיון מיני וסטוץ הוא מורגש ולפעמים זה נוח לשני הצדדים,עדיין מול המין הנשי לבוא לומר אני רוצה אותך לסקס בשיא הכנות זה יגרום להרמת גבה ,כי אצל השפויות וכו צריך להיות נורמה כזאת של סוג של קשר כלשהוא מוגדר או לא מוגדר.
לכן תופעת האלכוהול אצל נשים ששותות המון כדי גם שיהיה קל יותר לזרום עם הסקס ,אל תשכח שאישה צריכה להתמודד עם השלכות סקס לא מוגן ולכן היא צריכה להיות בשליטה כלשהיא בסיטואציה.

אצל הגייז זה ישירות למטרה מצאת חן אז קדימה בלי חרטות ,אני זוכר שהתחילו איתי טרנסים וגייז במרכז תל אביב שעבדתי ,וזה הבדל בין המינים ,שהאישה תזרום יקפצו עשרות

לי זה היה ברור שקשה היה קשר של יזיזות או סקס כל צד ידע היכן הוא עומד גם אם זה היה רב פעמי או חד פעמי .

כבוד האדם

שיפסיקו לחכות ויתחילו לרוץ, גם ירזו וגם הזמן

ינוצל כהלכה ובמקביל תבוא התוצאה.
אני מקווה שהן לא בקשר מתמיד איתך
ולא מכלילות כמוך את כל מי שיש לו משהו אחר בין הרגליים.
כשהמטרה היא לאהוב ולהכיר הניכור והסגירות רק תעזור להן במהרה
להתמרמר כמיטב העמחה, אולי שכל הרווקים והרווקות שבאמת
כבר רציניים ורוצים להכיר רק פשוט שונאים מהבטן את כל המין השני
ילכו להפגין גם על זה? בעלך לא עייף ממך?

Babi25

New member
הן רצות. אבל כנראה שמהר מידי בשבילכם.

ובמקביל תבוא התוצאה?! אני לא חושבת כי העובדות מדברות בעד עצמן. זה לא קורה.
והכי לא שונאים מהבטן את כל המין השני. אולי יותר מידי אוהבים ויותר מידי רוצים אז ככה זה כשיותר מידי משתדלים.
ולא צריך להפגין, בשביל מה לצאת החוצה?! הרי אתם כ"כ תקועים מול המחשב בלמצוא את הטרף הבא כך שהרחובות כבר ריקים ואתם סגורים בתוך החדרים ובתוך עצמכם.
ואני לא מדברת על אלו הרציניים שעבורם אתם הורסים את אתרי ההיכרויות האלה.
ושלא תבין לא נכון, הן הכי לא שונאות אתכם, הן יותר מידי אוהבות. אתם אלה שהורסים לעצמכם.
ובמקום להוציא אנרגיות שליליות תצא לאיזה דרינק.
ובעלי ברוך השם כ"כ לא עייף שהיה מוכן להתחתן איתי שוב.

גניפר14

New member
זה כל כך נכון. שאפשר לומר שישנה הסכמה גורפת

על העניין בין כל הנשים.
בת של ידיד היא בגיל 30 וגם היא אמרה לי את אותו הדבר. היא רק הוסיפה שישנם כל כך הרבה מטומטמים בחוץ.
ואי אפשר להכיר מישהו רציני בוגר בנפשו.

ואני אומרת שזה כל כך פשוט יותר פשוט מרשימה שחורה.
גבר שרק היכרת תקחי אותו כפרויקט כדי שתוכלי לדעת אם את לא מבזבזת את זמנך לשווא.
תעשי תיחקור תשאלי אותו שאלות תרשמי הכל כשאת חוזרת לביתך
ואחרי מספר ימים שאלי שוב . כשאת פוגשת משפחה שלו או ידידים שאלי שאלות לא לידו כדי לוודא שהמידע שהוא מסר נכון.
כמו כן אם יש לך אפשרות להציץ בפלאפון שלו (היי הכל כשר לאינטרס שלך) וודאי בדקי מספר אלמנטים שיעזרו לך בתחקיר האישי שלך.
חפשי בגוגל העלי את השם שלו ותראי מה יצא.
כל מידע שאת יכולה לברר עליו עשי זאת.
על תשבי כמו פוסטמה ותחכי לטלפון שלו.
שחקי אותה שאת מאמינה בו בצורה עיוורת וכך הוא לא יזהר בדבריו.
ויש עוד מיליון אפשרויות בלי סוף כדי לוודא אם הבחור שאת יוצאת איתו הוא ליצן, שקרן,נוכל, עוקצן, שחקן, רמאי, רציני.

wild orchid

New member
יש לך איזו הוכחה מדעית למסקנה שה"גביע"

ללא ספק מגיע לגברים? יש לך איזה מחקר שמוכיח את הטענה הזו?

ההצעה שלך מאוד מסוכנת כי מה לעשות שיש בעולם הרבה נבלות ונניח שנבלה אחת\אחד התעצבנה על מישהו והחליטה קצת להתנקם בו, פרסום פרטים אישיים באתר שכזה הוא דרך בטוחה לעשות את זה. אני בטוחה שבבוא העת לא היית רוצה לראות את שמו של הבן שלך מופיע ברשימה כזו רק כי מישהי החליטה למרר לו את החיים.

רעיון מעולה. היית רוצה לרכז את האתר?

או שאת מכירה מתנדבות לכך?
באתר כזה חייבות נשים ממש גם לפרסם שמות של גברים שביצעו מעשים מגונים, וכמובן של אנסים. קטע מיוחד צריך להיות מוקדש לרוצחי נשים.אצל כולם צריך לפרסם את התמונה. כי אלה ערמומיים מספיק כנראה כדי לשנות שם, אם יראו שחשפו אותם.
זכר יכול גם לגדל זקן כדי להסוות את פניו , וצריך להיות מודעת לכך. ולעשות מה שצריך כדי לברר בדיוק איך הוא נראה.

היוצא מכך הוא שתמיד, תמיד, יש לדעת פרטים אישיים על הזכר איתו את יוצאת או אפילו אם נפגשת איתו פעם אחת. ויש לצלם אותו. אם יסרב להצטלם, לזרוק אותו מהבית.
אני בעלומיי הייתי גם אדישה וגם תמימה, וזכר מזויין אחד בא לביתי וביצע מעשה מגונה מגעיל, ואפילו לא ידעתי מה שמו, ומה פרטיו האישיים. בזמנו לדעתי גם המשטרה ממש לא התעניינה בתלונות נגד זכרים כאלה, אבל כפי שאפשר לראות, אפילו אם הייתי רוצה לגשת ולהתלונן, לא היו לי שום פרטים מזהים. אגב, הזכרזבל הזה הגיע שוב כעבור כשנה וחצי, הפעם גם עם חבר, כנראה הוא סיפר לחבר מה קרה, והחליטו לנצל אותי יחד. אמי היתה אותו זמן בבית, (אגב, אי אפשר היה לרמוז לה כלום, לא היתה מאמינה), וכך לא נאלצתי לעמוד בפניו ובפני "חברו". אם כי ודאי לא הייתי נותנת להם להכנס לביתי. כדי להשפיל אותי בכל זאת, הנ"ל ביקש להכנס לביתנו ולהשתמש בבית השימוש. אמי אפשרה לו (אני הבנתי היטב את כוונתו, אבל כאמור לא יכולתי לומר לה כלום, היא אף פעם לא האמינה לי בכלום ולא עמדה לצדי). אז הוא חירבן אצלנו, וכך במידה מסוימת השיג את מטרתו.... ושוב, הלך בלי שידעתי מה שמו ואיפה הוא גר.
אני מקווה שבהמשך השנים הוא חלה בסרטן או בעגבת או חטף שבץ . הלוואי....

כמו ששר אביב גפן

אנחנו דור מזויין. מה לעשות... אי אפשר לברוח.
מה שאת כותבת מעציב אותי כי כנראה אין לך מושג אילו בחורות יש באינטרנט , או שאת ממש תמימה ולא פותחת את העיניים מסביב.

יש נשים ויש נשים כמו שיש גברים ויש גברים , אבל כשאת מכלילה זה ממש מעציב כי אני בטוח שלא היית עם כל הגברים כדי לדעת אם הם באמת אמינים או לא.
אבל לצאת בהצהרות מפוצצות כאילו גילית את "הגביע הקדוש" זה בסדר?
תעשי בדק בית , יש הרבה אנשים לא אמינים משני המינים . נמאס מהכללות.

למעלה