לכל אותם שקרנים

Babi25

New member
לכל אותם שקרנים

פשוט ביזיון מה שקורה עם הגברים בחוץ
בתור מישהי נשואה יש לי (לא מעט) חברות שהן רווקות והן פשוט מחכות לרגע שכבר שיכירו מישהו רציני.
הבעיה היא שיש כנראה הרבה גברים משועממים בחוץ שאין להם כ"כ מה לעשות והם פשוט מחפשים דרך להעביר את הזמן ולהשתעשע (ויש בנות שמחפשות את זה גם אולי, סבבה) אבל מה עם אלו שלא? מה עם אלו שכן רוצות להתמסד וכן רוצות זוגיות? למה הם דווקא מחפשים אותן?
הרי הן אומרות מראש שהן בקטע רציני אז למה לשחק ברגשות של בן אדם? ולהוליך אותן שולל? זה פשוט גועלי ופתטי!
אני שומעת סיפורים של חברות ובאמת כל פעם נדהמת מחדש.
אני בטוחה שיש גם בנות כאלה שמוליכות את הגברים שולל, אבל אין ספק ש"הגביע" מגיע לכם.
כבר חשבתי שאולי כדאי לפתוח אתר עם כלללל השמות של השקרנים (ויש כאלו שהודו בזה ששיקרו) והשקרניות (אם כבר) שבפעם הבאה שלפני שתצאו עם מישהו תבדקו אם השם שלהם נמצא שם.
כי זה פשוט כבר חסר תקנה ובאמת שחבל, חבל שאתם מבזבזים את האנרגיות שלכם על נשים שכן רוצות להכיר מישהו רציני ושהזמן שלהן יקרררררר! ושהן כבר לא בנות 16 ולא 30! פשוט חבל
לא התעייפתם מזה?

shayCn

New member
כן,בואי נדבר על השקרניות

כשאת פותחת שרשור כזה שמאשים גברים במשחקים ושקרים,כדאי שתתייחסי גם לג'נדר השני בהרבה יותר משתיים שלושה מילים.
לא כל הגברים הרווקים הם שחקנים.תתפלאי,אבל יש הרבה שמאוד רוצים להתחתן ורוצים משפחה וילדים,אבל מה לעשות.לא מצאו את האישה הנכונה.
יש הרבה עניין של התאמה,של מזל של גורל.זה לא בום-טראח וגמרנו.
אולי לך,היה את המזל למצוא את גבר חלומותייך אבל לא כולם כמוך.
אני יכול להעיד על עצמי שאני מחפש מישהי שמוכנה ללכת איתי את כל הדרך בחיים,חתונה,משפחה,ילדים אבל המשימה רק הופכת לקשה מיום ליום.תאמיני לי שכבר נמאס לי לצאת לדייטים.מאבד עניין ומאבד חשק ב'משחק' הראשון שנגלה לי מול העיניים.כמוני,יש אלפי גברים בחוץ שמשתוקקים לזוגיות אמיתית.

dori78

New member
יש לא מעט שקרניות.

ואני לא חושבת שפות"ש התכוונה לרמוז שכל הרווקים שקרנים, אלא שיש אוסף די גדול של שקרנים באינטרנט.
הם לא חייבים להיות רווקים, יש גם נשואים שקרנים. ולצערנו, התופעה נפוצה הרבה יותר בקרב גברים.

יש בהחלט מקום לדבר גם על הנשים השקרניות, כמו שהציע מישהו לפני כמה ימים לפתוח על זה שרשור נפרד.
אני מכירה מישהו שהגיע לדייט, ישב פחות מחמש דקות עם הבחורה. לפני שהספיקו להזמין קפה, היא אמרה:
"תשמע, זה לא נראה לי. חבל על הזמן והכסף של שנינו. ביי."
וזה מבחורה שקיבלה שלוש תמונות במייל לפני שהם בכלל נפגשו.

זאת התנהגות דוחה, לא משנה אם היא מגיעה מגבר או מאישה.
כמו שאמרה עירית לינור: זה שהגברים מפגרים, לא אומר שנשים לא מטומטמות.

יש שרוטים

משני המינים כרווק במדינתנו עם הניסיון חשוב מאוד לקלוט מי מולנו ,לעשות בדיקות לפני קצת ,לא לקחת הכל כמובן מאליו,גם אני ישבתי בדייט 3 עם אחלה בחורה ואני מדמיין אותה כאם ילדיי והיא באטרף של סחבקיה ופתיחות הציעה לי שנצרף את חברתה מהפייסבוק לסופ"ש מהנה יחדיו,הייתי בהלם וגו נקסט מה שנקרא!
אם היא הייתה מנומסת הייתה דואגת לסיים את הקפה נשיקה בלחי וגו נקסט וביי,וגם אם זה לא צולח תמיד זה טוב להכיר אנשים!
לכן אני עברתי להכיר במציאות ככה אני מרגיש יותר ויותר מי מולי וגם בודק לפני היכן שצריך לגביה הדייט ועסקי גם.

היי

אלו היו 3 דייטים מהנים בתור דייטים היא הייתה מזל תאומים ואני מאוזניים והיה קליק מיידי!

הייתי בקשר של שנה וחצי עם עם אקסית משוחררת מינית ,לצערנו בגלל תקיפה מינית בנעוריה אז ככה ששבעתי מריגושים וחוויות היה כיף אז וטוב שסיימתי את הקשר הזה.

ולא התחשק לי לזרום לאורגיה עם חברתה ולהכרות סתמית שלא יצא כלום ,והסתבר בעבודה קטנה מצידי שהיא לא בנויה למסגרת של זוגיות יציבה ולכן הלכנו לאיבוד.

בכללית אם אלו אנשים חכמים ומעניינים אז אחלה ,אני שומר על קשר חברי בפייסבוק עם מי שעניין אותי .

היי

בודקים את עברה, את המצב בבית אך היחסים בין ההורים ,וגם מרגישים גם על הבן אדם ,אם הוא בגד באופן סדרתי למשל ועוד שאר דברים .

גברת ע

New member
מרגישים על הבנאדם?

אני לא כלכך מבינה את התשובה ואיך היא קובעת אם בת הזוג שמולך היא רצינית/בנויה ליחסים/בוגדנית וכו'

היי

אך אסביר לך את זה לומדים על הבן אדם החל מהפייסבוק שלו ועד עולמו הפנימי !
אם תרצי ללמוד טוב על בני אדם סוכני מכירות מקצועיים וותיקים ילמדו אותך דיי טוב,מהכניסה לבית ועד סגירת עסקה שהמוח תוך כדי מנתח בוחן ומפרש את האדם.

אני למדתי בחיי לזהות לאבחן ללמוד על האדם ,זה כיף כדי לנתח וללמוד וככה אני מפיק מעצמי את המיטב כאדם:)

גברת ע

New member
חזרנו לפייסבוק?

אתה ממש לא יכול ללמוד על בנאדם ועל עולמו הפנימי של אדם מהפייסבוק.
מעבר לזה היום הפייסבוק נעול ו/או מצונזר ו/או ממודר בפני אנשים מסויימים.
איך אתה יכול ללמוד על עולמו הפנימי של אדם? בפגישה אחת? בשיחה אחת? של 10 דקות? של 30 דקות? של שעה?
כדי להכיר ולשפוט ולדעת על עולמו הפנימי של אדם צריך זמן וסבלנות ורצון להכיר אותו ולקבל אותו עם כל הדברים הטובים יותר והטובים פחות.

מהקצת שקראתי אותך מרגיש לי קצת שלא תמיד אתה באמת יודע לזהות ולאבחן נכון את האנשים שמולך ומרגיש לי קצת שאתה יכול לפספס אולי אנשים שיכולים להיות נכונים/טובים/כייפים בשבילך.

בלי קשר ללמוד להפיק את המיטב מעצמנו זה מעולה

אני מתכון

ללמוד מי מולי ומה הוא בשלבים הראשונים,לחקור אותו אני לא חוקר ולא רוצה גם להיות,לומדים את מה שצריך ללמוד גם בעבודה וגם בהכרות רומנטית וזהו.

אני לא מוסמך לשפוט אף אדם ומה שאני בודק ולומד הוא לעצמי בלבד

גברת ע

New member
מסכימה שזאת לא התנהגות יפה

ושכבוד מינימלי מגיע לבנאדם אבל זה לא לשקר.
"לא נראה לי" לא תמיד בגלל מראה, אלא כימיה, אנרגיה, סתם מצב רוח מגעיל.

אכן יש גורמים שמתגלים רק פנים מול פנים

ומה שהיא עשתה לא נקרא לשקר, אלא להיפך - היא הייתה כנה.
אולי לקחה את הכנות קצת רחוק מדי ואולי זה לא הכי מנומס, אבל בטח לא שקר.

גברת ע

New member
בדיוק מה שאני חושבת

לא הייתי קמה והולכת אחרי חמש דקות אבל הייתי או בסוף או למחרת מתקשרת ואומרת שלא מתאים ובהצלחה

shayCn

New member
מה שאת מתארת

זו התנהגות מכוערת.יש עניין של כבוד מינימלי,גם בדייטים.אז מה אם הוא לא נראה לה,עדיין היא יכולה לשבת איתו,להעביר איזו שעה,אולי ללמוד דבר או שניים ולצאת משם חזקה כאחת שיכולה לשבת ולשוחח עם בן אדם מבלי שיהיה פוטנציאלי לזוגיות.
אני התכוונתי להתנסחות הראשונית של פות"הש "פשוט ביזיון מה שקורה עם הגברים בחוץ".. שנשמעת לי כמו הכללה מסויימת.אם תשימי לב,היא לא התכוונה לסטטוס ספציפי רווקים או נשואים,היא לא כתבה בדיוק מה הם אותם שקרים ככה שאי אפשר להבין אם מדובר בשקר=נשוי שמשקר לגבי הסטטוס שלו או שקר=רווק עם תמונה מסויימת שבדייט נראה אחרת או שקר=יוצא איתה,שוכבים ואז נעלם או שקר=משהו אחר.
כשמישהו כועס וההודעה שלו יותר ספציפית ולא נשמעת כמו נבואת זעם נגד ג'נדר,דת,צבע אז קל יותר להבין למה התכוון המשורר.
חוץ מזה,סופ"ש נעים.מה שלומך?

dori78

New member
שלומי משתפר, תודה על ההתעניינות.

אני לוקחת אנטיביוטיקה של סוסים, שמשום מה בערב מפילה אותי אבל בבוקר אני שורדת את זה יחסית בסדר.
השבוע הייתי בחופשת מחלה, מה שלא מנע ממני ללכת למשרד ברביעי וחמישי לכמה שעות, כדי למנוע הצטברות מטורפת של עבודה לשבוע הבא. אני מקווה שזה ייזקף לזכותי אם אני ארגיש קצת חלשה בשבוע הבא וארצה לצאת מוקדם.

ומה שלומך אתה?
איך המרגש בחיפה?

למה זו התנהגות דוחה?

אני דווקא מעריכה את היושר של הבחורה, כבר במפגש ראשון היא ראתה שלא מתאים, ליגיטימי, לא לבזבז זמן. וזה שאדון שלח לה 3 תמונות, לא אומר כלום, לעיתים התנהגות של הבחור או שפה שלו לא מתאימה וזה הרבה יותר חשוב ממראה חיצוני, כי לעיתים תמונה לא ממש משקפת את האדם.

3 תמונות זה לא משקף כלום

אולי הוא שלח לה תמונות ישנות? או כאלה שמראות רק את הצד היותר נאה שלו, ובפגישה היא ראתה את האמת המכוערת? או שהיה לו ריח גוף/פה דוחה ולא נעים? מאיפה את בכלל יודעת מה היא חוותה בפגישה איתו?
אני מציעה לא למהר ולשפוט נשים שלא היית בנעליהן. זה מתנשא ומטופש.

למעלה