לכל אותם שקרנים

היא סיפרה על משהו אישי.

זה לא מאמר שאמור להציג תמונת מצב אובייקטיבית ומאוזנת לשני המינים.
ברור שיש אנשים טובים ולא טובים בכל דת, גזע ומין.

shayCn

New member
היא לא סיפרה משהוא אישי

היא כתבה מתוך החוויות של החברות הפנויות שלה.אין שום קשר למאמר,לא התכוונתי שתכתוב כאן דיעה מקצועית,אלא שתהיה קצת יותר קונקרטית ושלא תתפזר עם האשמות.
אז ברור שיש שקרנים.בדיוק כמו שיש גנבים,רוצחים,אנסים וחסרי אחריות זורקי זין שהורגים אנשים בשוגג בגלל האופי הכסת"חי שלהם..אבל מה הקשר?מה היא רוצה מאיתנו?למה לא להיות יותר ברורה ולהסביר למי ולמה היא מתכוונת.כעס ועצבים סתם עושים פצעים.

נכון. חוויות של חברות שלה, דוגמאות ממה שקורה

קרוב אליה.

אתה לא רוצה לקרוא לזה אישי? סבבה. זה לא העניין.
הכוונה שלי הייתה לציין שהיא לא התיימרה להציג כאן תמונה אובייקטיבית.

והיא הייתה מספיק קונקרטית.
היא לא כתבה: לכל הגברים בעולם
אלא: לכל אותם שקרנים, גברים משועממים. אליהם מופנית ההאשמה.
למה זה הקפיץ אותך?
כשמישהו יוצר כלל שאני לא רואה את עצמי חלק ממנו, הוא יכול לצעוק בלי סוף – נשים הן... בלה בלה בלה.
זה מעיד על הצועק והחוויות המקלקלות שהוא עבר, יותר מאשר על הנצעק.

מה היא רוצה מאיתנו? לשפוך קיטור, להרים זעקת WTF, מה נסגר ולמה למה למה ככה.

חבל לקחת דברים באופן אישי. גם זה עושה פצעים.

shayCn

New member
לטעמי זו הכללה

לבוא לפורום ולצעוק "לכל אותם שקרנים.." כשהכוונה היא כמובן לגברים, מבלי להסביר או לפרט מהם אותם שקרים,זו הכללה ויש כאן גם הטעיה.
ואולי מה שהיא חושבת שהוא שקר,הוא לא בעיניי,בעינייך או בעיני אחרים נחשב שקר?את יודעת בכלל על מה היא דיברה?כי אני לא הצלחתי להבין.

על מה קפצתי?לא קפצתי.זה הסגנון כתיבה שלי אם נוח לך או לא,זה לא ממש מעניין אותי.ככה אני מתבטא בפורום פתוח.זכותי?כן.תודה.שלום.

אז מה?

יש הרבה הכללות. אי אפשר לכתוב כל הזמן בצורה סופר פרטנית ועם כל הסייגים. זה לא נחוץ וסתם מעיק.

גולדי כתב למטה: גברים מנהלים משפט, נשים מיד מוציאות להורג. זו לא הכללה רבתי? זה לא הפריע לך?

היא דיברה על זה שיש שקרנים בעולם ולא פירטה. כמו שאתה כתבת לה בואי נדבר על נשים שקרניות ולא סיפקת פירוט.

לא הבנתי על מה ולמה התוקפנות במשפט האחרון שלך, ואין צורך להרים את דגל "זכותי" כי לא ערערתי עליה.
השאלה שלי הייתה אמיתית - מה הקפיץ אותך במובן של מה הפריע לך.

shayCn

New member
באותה מידה

את יכולת לשאול את גולדי "מה הקפיץ אותו לכתוב את מה שכתב,או שיכולת לכתוב לכל אחד שהגיב להודעה שלה מה הקפיץ אותו/ה לכתוב לה או להגיב לה..זו דעתי,מה לא ברור?
מה הקפיץ אותך לכתוב לי שאני כותב בתוקפנות?

יש הבדל בין להביע דיעה

לבין לקפוץ (על כל המשתמע) בכל פעם שמישהי מזכירה את המילה גברים בהקשר לא חיובי.

שי, אולי כדאי שתפנה לפותחת השרשור? אתה גבר רציני שמחפש מישהי רצינית ולה יש חברות שמחפשות מישהו כמוך.
(ואני רצינית וממש לא צינית).
מה דעתך?

shayCn

New member
ומה איתך נועה?

את לא רצינית?ולא בציניות.
אולי אני מעוניין בך לפני שאני מעוניין בחברות שלה?אולי אני עוקץ אותך כי אני נמשך אלייך?

איכשהו

לא נראה לי שאתה עוקץ אותי כי אתה נמשך אלי...
וגם מה אתה קורא 'עוקץ' לא נראה לי עוקץ.

ובכל מקרה, לשאלתך הלא צינית - לא, אני לא רצינית.

shayCn

New member
כן,אבל אני רציני עכשיו

אני פונה אליך ומזמין אותך לדייט.
אני צריך אישה חזקה דעתנית ומשוחררת שלא חוששת להציג את דעתה וללכת אחר האמת או חוששת מגבר חזק לצידה.את מגדירה את עצמך כאחת כזאת?

כן. אבל הבעיה היא

שאני לא רצינית.

לא סיימתי את שלב המשחקים, לא הייתי עוברת את מבחן הזוגיות היציבה של שחום ונאה 36.
אפילו לא ראיתי נמיה, בעוונותי.
אין לך מה לבנות על מישהי כמוני.

shayCn

New member
את לטעמי מאוד רצינית

הכל יכול להיות בקשר.אנשים משתנים.זה שלא עברת את שלב המשחקים לא אומר שלא תעברי אותו.אני מבטיח לך שאיתי את תרצי להתקדם למשחקים הגדולים באמת.
כתבת כבר כמה דברים שהדליקו אותי.הייתי צריך לבדוק את זה לעומק וגיליתי שאת בחורה שאני רוצה.
אני אוהב אותך נועה.אני רוצה אותך.בואי ותהיי חלק ממשהו גדול ויפה.

לא משנה מה אני אגיד, אה?

הזכרת לי את הזה (הקטע של אוזגוד ודפני):

http://www.youtube.com/watch?v=CYUfPTeE0DM

shayCn

New member
אף אחד לא מושלם

אבל את נועה..את מושלמת בעיניי.

אותך תמיד רציתי.
הושיטי את ידך הענוגה ואחזיק אותה בזמן שנצעד אל השקיעה מבעד להרים.
הרווי את צמאוני לאהבה ואשקה אותך באהבתי.
חממי את ליבי בלילות החורף הקרים ואאיר את יופייך בלילות הקיץ החמים.

חיכיתי וחיכיתי שתבוא לשיר לי את זה מתחת לחלון ולא באת...

ידי הענוגה והמושטת התייבשה בחיכיון בין הדמדומים,
השקיעה כבר הלכה לה למקומות אחרים,
הלילות יישארו קרים ועזובים,
וליבי קרוע לגזרים...

shayCn

New member
את מכירה את הרגע הזה

כשהשמים הופכים לסגולים עת השמש משחקת במחבואים עם חצי הכדור הצפוני?הרגע נגליתי לרגע הזה ואז ראיתי אותך.אותך נועה,יקירתי.אותך.
והיית זוהרת מחייכת ויפה כמו השמש בזריחה.
את ידך המושטת אקח ברוך ואחמם בין כפות ידי.
את בשר צווארך הרך אשק כמגע פי בקצפת.
את גופך אחבק לקירבי ואחוש את נשמתך הפועמת.
אאחה את ליבך השבור במחי חיבוק
והפצע יגליד ויעלם כלא היה.

קחי אותי נועה ואהיה לך לאיש.

איך שגלגל מסתובב לו...

וכל היופי הצרוף הזה בשרשור שנפתח בזעקה על ביזיונותם של גברים...

אתה פשוט מאהב מבוזבז..

שבת שלום!

השאלה שלי

אם אתה כל כך רציני, אז למה לא מצאת בת זוג עד היום? יש לך דרישות מוגזמות , אולי?

שלום לך

בואי נתחיל עם זה שלא כיף להיות רווק בחוץ אלא אים כן אתה צעיר עד 25 !
יש ויש כמו שיש גברים לא רציניים ככה יש גם נשים לא רציניות שמשחקות משחקים ומנהלות קשרים במקביל ולא יודעות לכבד את הצד השני גם אם זה תחילתו של קשר!
היום אנו בעידן שכלל לא רוצים לסבול רגשית ונפשית ,ואך שאת משדרת ככה יתייחסו אלייך!
אני יכול לומר לך שאם הייתי בקטע של רשעות או גאוותנות או לא יודע מה הייתי מרויח יותר סקס וכו ,לצערנו אלו שטובים אוכלים אותם כאן.
כשאני מכיר אני בודק לעומק בכל המדיה ומסביב ,וגם בחורה בימינו כבר צריכה להבין שיש רוע ורשעות סביבינו ולא להיכנס לפינות מסבכות עם גברים כמו סקס בדייט הראשון ולעלות לבתים זרים או לשתות לשוכרה !
גם הגברים לחוצים לא רק הנשים ,צריך לשדר הצלחות בחברה.
וקחי בחשבון שגברים לא רוצים להיות רק בסטטוס נשוי ,הם רוצים להוביל את הקשר למצוא סיפוק רגשי להרגיש שהם שייכים ויש כבוד הדדי וקשר טוב !ולא רק מחלבת כספים של הינה אתה אבא קדימה תסבסד ותחזיק גם אותי ותקבל יחס לא הכי הכי!

ושיהיה בהצלחה לכולם

למעלה