לכל אותם יפי הנפש....

ליאור...

New member
שוקר...העתקתי את זה לפה

ארוך...אבל מומלץ הפרדוקס של זמננו הפרדוקס של זמננו הוא שיש לנו בניינים יותר גבוהים, אך אופי קצר רוח. כבישים מהירים יותר ורחבים, אך נקודות מבט צרות יותר. אנו מבזבזים יותר אך יש לנו פחות, קונים יותר אך נהנים פחות. יש לנו בתים גדולים יותר, אך משפחות קטנות, יותר מחויבויות ופחות זמן. יש לנו יותר תארים אך פחות שכל ישר, יותר ידע ופחות שיקולי דעת, יותר מומחים אך יותר בעיות, יותר תרופות ופחות בריאות. הכפלנו את רכושנו, אך צמצמנו את ערכינו. אנחנו מדברים הרבה, אוהבים פחות ושונאים יותר מדי. למדנו לבנות חיים לעצמנו אך איננו חיים אותם במלואם. הגענו לירח, חזרנו ממנו ואיננו סובלניים כלפי הזולת. הקפנו את החלל החיצון אך לא את הפנימי. ניקינו את האוויר אך זיהמנו את הנפש שלנו. אנו בעלי הכנסות גבוהות אך ללא מוסר. הגברנו את הכמות וצמצמנו באיכות. אלו זמנים של אנשים יותר גבוהים עם אופי יותר חלש. עם יותר דרוך אך פחות מאושרים. עם יותר אוכל ופחות תזונה. אלה ימים ששתי משכורות נכנסות הביתה אך יש יותר גירושין. אלו זמנים של בתים יותר יפים עם משפחות מופרדות. זהו זמן שמבלים מול חלון ראוה ופחות מאחורי דלת. וזו העת שבה הטכנולוגיה יכולה לקרב אליך מסר זה ובאותו זמן הנך יכול להחליט לשנות. ``אל תשמור שום דבר לאירוע מיוחד. כל יום שאתה חי הינו אירוע מיוחד ולכן . . . `` קרא יותר ונקה פחות – שב במרפסת, תהנה מהנוף מבלי להסתכל אך ורק בעשבים השוטים, בלה יותר זמן עם משפחתך וחבריך ופחות זמן בעבודה. החיים הם רצף של חוויות – ליהנות מהן ולא רק על מנת לשרוד. השתמש בכלים חדשים, לבש את בגדיך החדשים בשביל ללכת לסופרמרקט. אל תשמור את הבושם היקר למסיבה מיוחדת, השתמש בו בכל פעם שמתחשק לך. המשפט – יום אחד. . . אי פעם . . . סלק אותו משפתך. אם יש דבר ששווה לעשותו, להקשיב אליו, להתבונן בו – הזמן הוא עכשיו. אם היינו יודעים כמה זמן חיים נותר לנו, בטוח היינו רוצים לבלות עם האהובים עלינו. מבלים במסעדות ומבקרים במקומות היפים לנו כל כך. מעט דברים היו מכעיסים אותנו לו ידענו כמה החיים קצרים. היינו מחדשים קשרים עם חברים שמזמן לא פגשנו. היינו כותבים אותם מכתבים שתמיד רצינו. היינו חוזרים ואומרים להורינו, לילדנו, למשפחה ולחברים כמה, ובאמת אנו אוהבים אותם. לכן אל תנסה לעצור, או לשמור שום דבר שיכול להוסיף חיוך ואושר לחייך כל יום, שעה, דקה ושבוע, זה משהו מיוחד. . . הדף הזה מוקדש אליכם...שתבינו את המשמעות של החיים

B.Shokor

New member
אוהה ליאור, כל הכבוד, ממליץ בחום

אנשים, אני ממליץ בחום על השיר של ליאור,, זה באמת שיר מקסים ונהדר מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד.. לליאור כל הכבוד, באמת אהבתי את זההההה ;))) נ.ב. שלחתי לך אימל ;) שלך ב.שוקר מ.הפורום

בת-עמי

New member
זאת אדמת א``י

זאת לא סתם אדמה זאת א``י ולמען א``י לפעימם צריך למות ולפעמים האדמה יקרה יותר מהחיים למען הילדים שלנו ולמען הדור הבא

קלייר

New member
נקווה שלא הרבה חושבים כמוך H-)

אחרת לא ישאר הדור הבא חישבי על כך, עם מוטב למות אז מי ישאר להנות מהאדמה שכל כך חשובה לך בת -עמי

בת-עמי

New member
אני לא אומרת התאבדות

אבל אנחנו צריכים להבין שיש אנשים שיאבדו את החים שלהם למען הארץ הזאת ויקריבו את חייהם למען הדור הבא כדי שלהם יהיה יותר טוב

B.Shokor

New member
זאת אומרת!

שאת כל כך מצטערת על האנשים שמתו? אם כן את מצטערת, צר לי להגיד לך שבגלל האנשים שחושבים כמוך ואינם מסוגלים עדיין להחליף את דעותיהם מספר ההרוגים בשני הצדדים יעלה ויעלה והדור הבא יגיד אותם דברים שאמרת לעיל. שלך ב.שוקר מ.הפורום

בת-עמי

New member
ממש לא

אתה חושב שאם נמשיך לעשות חרא של הסכמים מספר ההרוגים ירד???????? אז``ש הוא יעלה שוב הסכם מפגר עם רוצחים ושוב הוא יופר

B.Shokor

New member
מדינה פלסטינית זה הפתרון

כך אני חושב וכך אני מאמין שלך ב.שוקר מ.הפורום

עוזי 2

New member
והפלסטינאים עושים כל מאמץ כדי

להקשות עלינו להסכים לפתרון כזה. בלי אמון לא נוכל לאפשר להם תנאים שיאפשרו להם להלחם בנו יותר חזק. אם ברצונם לא רק להשיג מדינה אלא להשיג מדינה גדולה על פני רב שטח ישראל, ושליטה מוחלטת ובלעדית במקומות הקדושים בירושלים, אז אולי אין ברירה והם צריכים להלחם כי אחרת הם דורשים גם מהשמאל הרבה מאוד. אם ברצונם להגיע למשהו שיכבד גם אותנו, אז הם ירו לעצמם ברגליים.

ליאור...

New member
הפלשתינאים...

לא רוצים שלום..ככה לפחות נראה! הם פותרים הכל באלימות...

בת-עמי

New member
שמעת על הרעיון?????

מדינה פלסטינית שתהיה במובן מסוים כפופה למדינת ישראל בלי נשק, נשק רק לפיזור הפגנות בלי M-16 וקלצ`ניקוב. כדורי גומי מספיקים לפיזור הפגנות אבל הם לא רוצים הם רוצים שטחים הם רוצים נשק הם רוצים לחסל אותנו עד הסוף אפשר להגיד עליהם משפט פשוט נותנים להם אצבע הם רוצים את כל היד

קלייר

New member
לא הוקרבו מספיק אנשים/בת -עמי

כדי שלדור הבא יהיה יותר טוב צריך להתחיל לחשוב מתאי המוח כי המשך מלחמה או קורבנות ,לא יביא לדור הבא חיים יותר טובים רק יותר אלמנות ויתומים ,וזה יש מספיק לשני העמים תנסו להעיז לשנות ,אולי באמת יהיה יותר טוב

קלייר

New member
יש הסכם? לא ידעתי

מי עומד מולך בת-עמי? עם שרוצה מדינה ,ונכון לא תמיד נוהגים כמו שאנו מצפים מהם ובכל צד יש את הקיצונים שמעדיפים שנמשיך להלחם שכל העולם יגיד שוב שאנו כובשים,אך לא יודעים לעשות שלום בת -עמי לא תהיה דרך אחרת רק דרך השלום אתם רואים רק את חצי הכוס המלאה ולא מנסים לרגע להביט לצדדים לראות אולי אפשר אחרת,אולי ננסה משהו שונה ,ממה יש לפחד הרי אנו עם חזק שלא מפחד מכלום חבל שמפחדים מהשלום

בת-עמי

New member
שלום? איתם???????

תראי מי עומד מולנו זה באמת יפה שאת עדין חיה באשליות שיהיה כאן שלום אמיתי שלא יתפרק כל דקה אבל את באמת רוצה שלום איתם????? עם הרוצחים????

קלייר

New member
לא כולם רוצחים/בת -עמי

יש אנשים שכל שרוצים זה לחיות להביא אוכל לילדים אך ראשך קולט רק להגיד לא ,זה יפסיק את הטרור?זה יביא שקט לאזורנו? ותפסקי להכליל את כל העם הפלסטיני הם פה בת-עמי זו עובדה ואיתם צריך לעשות שלום לפני שיהי מאוחר

בת-עמי

New member
אני קוראת את מה שאת אומרת

ולא מסכימה איתך כמעט על כלום וכשאני קוראת את דברייך עוברים מולי כל שאנשים המקסימין שהכרתי ונרצחו ובשבילם לפחות בשבילם... אני לא יעשה שלום עם עם שרוצח

בת-עמי

New member
טעות

אולי הם נראים כמו בני אדם אבל מי שרוצח חפים מפשע כי הוא חושב שככה הוא ישיג את מה שהוא ירצה, מי שפותר כל דבר באלימות מבחינתי הוא רק בצורת בן אדם

נרקיסית

New member
המאחורי שמאחורי

לילה טוב לכל חברי הפורום (ביקורי הראשון כאן) בת-עמי, אני מבינה את המקום הרגשי שממנו באה ההצהרה שלך. אבל ההצהרה הזאת מלאה בשליליות. ומה קורה ששני הצדדים מרגישים ככה? איזה מורשת הם ישאירו לילדיהם? מורשת של שינאה מלאה בדם. ארץ ישראל ובית המקדש השלישי צריכים להבנות ממקום של אור. אחרת כיצד יבנו???

למעלה