לכל אותם יפי הנפש....

B.Shokor

New member
אני רק מקווה שבת-עמי תקרא..

את הודעתך ותגיד לי מה דעתה על הקצין משטרה הגזעני הזה ``גאי רייף`` שיש כמוה במדינה שלנו מליוני אנשים. שלך ב.שוקר מ.הפורום

all

New member
אנא ממך, כל המדינה שלנו היא כמה

מליוני אנשים

בת-עמי

New member
חונכתי על כך כל חיי

ומבחנתי גיא רייף זכאי עד שלא הוכח אחרת במשפט ל`ג בעומר עוד מעט אז אם אני לא יזכור את זה עכשיו מתי אני יזכור?

B.Shokor

New member
גאיי רייף זכאי???

אוהההההה אלוהים עזור לי בבקשה עזור לי אלוהים עזור ליייייי

בת-עמי

New member
מבחינתי הוא זכאי

כל עוד שלא נפסק אחרת בבית משפט הוא זכאייייייי ברגע שיפסק משהו נגדו מבחינתי הוא יהיה אשם ואם לא יפסק כלום נגדו הוא יהיה זכאי

ביילי_007

New member
שוקר -שמעת פעם על המילה חוקקקקקק

במדינת ישראל, כן תתפלא יש חוק וסדר, ועל פי החוק כל עוד שבית המשפט לא פסק אחרת - הנאשם הוא בחזקת חף מפשע!!!!, תודה, ביילי

רבותיי חברי הפורום H-) H-) אבו שוקור אינני מעוניין להתווכח איתך אין בינינו כל דבר משותף. אני מעוניין בישראל כמדינה יהודית (רגע רגע..... אל תקפוץ....... עם שיוויון זכויות לכל האזרחים). ואתה......... עם כל הכבוד ושנינו יודעים זאת היטב מעוניין במדינת כל אזרחיה (במילים פשוטות חיסול מדינה היהודית) התמונות שפורסמו כאן ע``י כמו חדש נועדו לזעזע את היהודים השמאלנים יפי הנפש ורפי השכל. להראות לכם עד כמה המצטליןת של הרוצחים היא מנטליות ברברית הנעדרת צלם אנוש. שתי הערות לדבריך אבו שוקור : א)בצד שלכם אין תמונות כאלה .אתה מכיר יהודים המתנהגים כמו חיות ? ב)הנער ואסילי לא בוצע ב ושום לינץ ע``י חיילי צה``ל .זוהי הסתה שיקרית ופרועה. ולבסוף אסיים בשתי קריאות : א) אחיי הימניים אין לכם מה לעשות פה . אין צורך להתרגז פה. ב) יהודים שמאלנים -תהיו בריאים !!!!!1 ומי ייתן שיום אחד תבינו את האמת. ואתה אבו -שוקור אין צורך שתענה לי אני לא נכנס לפה כי ממש אין לי מה לעשות פה. יום טוב לכולם !!!!!!!!

all

New member
זה לא פשוט אבל זו החלטת האומות המא

אין ספק, למראית עיין זה מאוד לא פשוט לנהל מדינה דמוקרטית ומדינה יהודית בו זמנית, יחד אם זה האו``ם (אותו הארגון שכל מדינות ערב כל כך דורשות שהחלטותיו יבוצעו) החליט לאחר מלחמת העולם השניה להקים בית לאומי עבור היהודים וקבע את מיקומו כאן! למראית עין מצרים, סוריה, ירדן וכו` וכו` הן מדינות כל אזרחיהן, לשם שעשוע, כיהודי המחזיק באזרחות נוספת אני הולך לנסות לקנות עסק בסוריה או בעירק. אגב שכנתי גורשה ממצרים בשנת 1957, כל רכושה הוחרם (מלבד מעט בגדים), עד אז היא הייתה אזרחית מצרים, שהיא כמובן מדינת כל אזרחיה. אולי, אולי ביום בו ייעלמו הגזעים, הדתות, הכתות והמדינות, גם יראל תהיה מדינת כל אזרחיה. אבל עד אז, זו מדינה יהודית, מדינה השומרת על הדמוקרטיה, זכויות המיעוטים ורכושם כל עוד הדבר לא פוגע בביטחונה. מאפשרת לבני המיעוטים לשאת בכל תפקיד ממשלתי אפשרי, (כולל שופט עליון) מאפשרת לבחור להתגייס או לא להתגייס לצבא. כך שלבסוף רק דבר אחד נותר על הפרק - אזרחות אוטומטית לכל יהודי שמגיע. אבל זאת הסיבה היחידה שלמענה החליט האו``ם להקים אותה - לקלוט את היהודים שמדינותיהם לא רוצים ו/או יכולים להגן עליהם. חייבים לזכור גם אם זה לא נוח, המדינה הזאת לפי החלטת האו``ם,יכלה להיות מדינה קומוניסטית, טוטליטרית, מלוכנית, כל אוד היא תהיה מדינה יהודית. הבחירה בשלטון דמוקרטי הייתה ב-49, מתן אזרחות לכלל האוכלוסיה ניתן ב-56 (אם אינני טועה). ואם מישהוא רוצה כאן מדינת כל אזרחיה, שיפנה בתלונות לאומות המאוחדות, כי אנחנו רק מבצעים את החלטתו!

B.Shokor

New member
הוא רק בסוף אומר לי אל תענה ;))))))

דבר ראשון אתה טועה שאין ביננו דבר משותף! (הנה, אנחנו מתווכחים וזה לפחות משהו משותף, לא ;))))))))). מדינה לכל אזרחיה (זה נראה לך חיסול מדינה יהודית???) מה פתאום, מה קרה לך? בו בו נסתכל על ארה``ב ואנגליה- כושים ולבנים ומדינה של כל אזרחיה. לגבי הערותיך: א) מי אמר לך שאין לפלסטינים תמונות כאלה (אני לא גאה בזה חסל וחלילה) אבל לפלסטינים יש תמונות גם כאלה. ב) אם לא היית עם אסיל עאסלי, אני לא מקבל טענתך. אחרי שכתבתי כל ההודעה בסוף אתה כותב לי לא לענות!!!!!!! (זה הדבר הראשון שכותבים) איזה מ....... אתה<?????? טוב, בכל מקרה כתבתי ולא אמחק ;)))) שלך ב.שוקר מ.הפורום

eliasys

New member
פרסום התמונות מזוויע

לדעתי, כל מי שמפרסם תמונות כאלה, משני הצדדים, עושה עוול, בראש ובראשונה, לאנשים שמופיעים בתמונות אלה. כמו כן, זה מראה עד כמה אטימות הלב אופיינית לו. האם כל מי שמפרסם תמונה כזו היה עושה זאת, אם חס וחלילה, זה היה נוגע אליו אישית? שני הצדדים עושים שימוש מגעיל בתמונות של אנשים שקפחו את חייהם בגלל אותו סוג של האנשים שמפרסמים את התמונות הללו, בגלל אנשים שאין אצלם ערך לחיי האדם. אז אנא מכם חברים, לפחות בפורום המכובד הזה, בואו נשמור על צלם האדם. הרי התמונות האלו לא יביאו כל תועלת לצד כלשהו. זוהי פרופוגנדה שמשרתת רק את האנשים המעוניים בהמשך שפיכות הדמים, והיא אינה מדברת אל אנשי השלום. חבל, חבל מאוד שנשחק לידיהם של הקיצוניים.

בת-עמי

New member
הכרתי את התינוקת שלהבת פס הי``ד

ואני מכירה את המשפחה הוריה נתנו הסכמה לפרסום התמונה למען הסברה בקשר לקורבנות הלינץ` אין לי מושג

eliasys

New member
אין מלים בפי

הורים שמשתמשים בתמונה של ילדה טהורת נשמה כזו לא מגיע להם להיות הורים. כל הסברה בעולם וכל אידאולוגיה לא תסביר מהשה כזה. אני לא מסכים עמך בת-עמי, זה לא היה צריך להתפרסם, הרי שנינו יודעים שזה לא יביא תועלת זה רק יוסיף את הכאב של האנשים. חבל ששהורים עושים שימוש כזה בזכרה של ילדתם.

בת-עמי

New member
אתה ממש לא מבין את דרך ההורים

פרסום תמונת בתם היה למען ההסברה כדי שלא ירצחו תינוקת וילדים נוספים

eliasys

New member
למי מיועדת ההסברה הזו?

לפלסטינים? שרוצים את מדינתם? או לישראלים על מנת שייכנסו בפלסטינים חזק? היה עדיף לצלם את הילדה המסכנה כשהיא עוזבת את ההתנחלות בראש מורם והיה כתוב מתחת לתמונה, אני נותנת לעצמי ולאחרים חיים חדשים. השימוש בתמונה של בתם, רק מראה עד כמה שהם לא שונים מהפלסטינים. אם את מכירה את ההורים, אנא העבירי אליהם את תנחומיי, אבל באותה נשימה אני מנחם את הילדים שלהם (במידה ויש להם) על שיש להם הורים כאלה.

בת-עמי

New member
לעורר את האנשים

להראות להם מה שהפלסטינים עשו למנוע רצח נוסף וכן היא בהריון וזה היפה שעם ישראל ההמשכיות הם מפרסמים את תמונת בתם כדי לתת לילד הבא שלהם חיים יותר טובים

קלייר

New member
למה להוסיף שמן למדורה/מתי נפסיק

אין מספיק כאב הארצנו,אין מספיק דמעות די להיות כה צרי מוח ,זה אכזרי להשתמש במתים אין בזה תועלת רק עוד כאב

eliasys

New member
קלייר ... קלייר!!!

בחייך קלייר? למי את אומרת את זה? לאותם אנשים שטוענים שהשימוש של הפלסטינים בתמונות דומות הוא דבר שנובע משרירות הלב? את צודקת ידידתי, אבל לצערי כנראה שאין עם מי לדבר. ובשני הצדדים. כי אנשים כאלה אין להם כל ערך לחיי אדם.

קלייר

New member
לאנשים שעדין יש לב /ידיד יקר

שילמדו שערך החיים יקר יותר מחלקת אדמה,אולי ליבם יבין שכל אדם שנופל עוד אדמה לקברים,אך האטימות שלהם לא נותר על אף פיסה,זה לא שרירות לב ,זה אטימות תאי המוח

ליאור...

New member
החיים

החיים הם דבר נורא יקר..מישהו אחד הולך ונפשם של אחרים הולכת גם איתו בגלל הגעגועים... מצורף פה קובץ שלדעתי חובה לקריאה

B.Shokor

New member
ליאור יקרה..

סליחה מאוד שאינני יכול להביע דעתי בקשר לתוכן הקובץ שצרפת להודעה שלך, בינתיים יש לי בעייה במחשב עם קבצי DOC, בקרוב מאוד אנסה לפתור את הבעייה.. סליחה ;) שלך ב.שוקר מ.הפורום

למעלה