לכל אותם יפי הנפש....

כמו חדש

New member
לכל אותם יפי הנפש....

להלן התמונות של התינוקת שלהבת פס מחברון שנרצחה ע``י פלסטינאים ותמונות של החיילים שנרצחו בלינץ` ברמאללה.

B.Shokor

New member
מה אתה מתכוון?

``כמו חדש`` - תגיד לי בבקשה, מה אתה מתכוון מאחורי פרסום תמונות כאלה? אתה יודע שאנשים כמוך הם רק מעודדים מלחמה? כשהם מפרסמים תמונות כאלה? נו? מה? יש גם תמונות כאלה בצד הפלסטיני (יותר מהתמונות שלך). חוץ מזה, הייתי מציע לך במקום לפרסם תמונות כאלה לפרסתם תמונות של דו-קיום.. בתקווה שתפסיק להיות ``גאה`` בתמונות האלה.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

dikla00

New member
אם מפרסמים תמונות של פלסטינים

אין שום סיבה שלא יפרסמו תמונות מהצד הישראלי

B.Shokor

New member
אוהההה דקלה..

אם הזיכרון שלי מספיק טוב, אני זוכר שבאחד הימים התנגדת על פרסום תמונות כאלה? לא?

merlin of chaos

New member
אם זכרוני אינו מטעני...

היא ביקשה שיודיעו כאשר מפרסמים תמונות כאלה בכדי שתדע לא להיכנס לאתר או לפתוח את התמונוטת. מה לעשות - יש אנשים שלא רוצים לראות דברים כאלה ואני יכול להבין את זה. שוב - היא לא אמרה שאין לפרסם תמונות כאלה, כי אם שיש להודיע שהתמונות מזויעות.

B.Shokor

New member
בו ננח שאני מסכים איתך..

אם היא לא הייתה רוצה לראות את התמונות זאת אומרת שלפחות היא לא ממליצה על פירסומם! ובהודעה קודדמת היא הגיבה להודעה (שהכלילה תמונות מזוויעוות) אם היא ענת זאת אומרת שהיא מסכימה! חוץ מזה, בו נשאל אותה.. ותודה על הערתך מרלין.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

בת-עמי

New member
יש הבדל בן בתמונות

מה עשתה התינוקת שלהבת פס הי``ד???? יצאה מהבית מה עשו חייל המילואים??? טעו בדרך מה עושים הילדים שלכם?????? נכנסים לשדה המלחמה ומבעירים צמיגים זורקים אבנים בקבוקי תבערה וכו` ומסכנים את חיי החיילים יש הבדל עצום

B.Shokor

New member
מה עשה אסיל עאסלה?

``אסיל עאסלה`` בחור ישראלי מצטיין מאוד בלימודים (יצג את מדינת ישראל בארה``ב ובבית הלבן במשלוחות למען השלום) בן 17 שנה מעראבא (צפון). במהומות אוקטובר יצא עם החבר שלו למרכז הכפר, בדרך תפסו אותו שני חיילים - עשו לו לינץ ואחרי זה הרגו אותו.. אף אחד לא יתווכח איתי על כך, כי בחור כמו ``אסיל עאסלה`` היה תמיד משכנע את החברים שלו לא לצאת להפגנות חמורות, וייצג מדינת ישראל במשלוחות רבות למען השלום. (אגב, מדלין אולברייט בעצמה שלחה למשפחה שלו ניחום). תחזורו לארכיון של העיתונות הישראלית ותוכלו לקרוא את הקורות חיים הנהדרים שלו.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

בת-עמי

New member
זה בכלל לא מעניין אותי שהיא הייתה

בניחום שלו יש לי שאלה קטנה, היתה הפגנה באותו יום במרכז הכפר????? אם לא וסתם רצחו אותו ועשו לו לינץ` כמו שאתה אומר (למרות שזה לא נראה לי) אז זה בכלל לא שאלה שמגיע לו עונש דרך אגב אני רואה שאתה אוהב את המילה לינץ`

merlin of chaos

New member
אבקש הסבר, לא הבנתי.

את צודקת בכך שאין זה משנה שהגברת אולברייט הייתה בניחום אבלים. איני מכיר כל כך את המקרה ולכן איני יכול להשיב על שאלתך, מצטער. בכל אופן - לא הבנתי מה הקשר לעונש? עונש למי? על מה? לא היית ברורה בדבריך (או שאני פשוט במקרה לא מצליח להבין). בכל אופן אני לא מבין למה את נתפסת לצורת ההתבטאות של מר שוקור. כאשר כותבים טקסטים מגמתיים - אפקט החזרה על מילה עוזר בהעברת מסרים. מר שוקור בחר להשתמש במילה ``לינץ``` משום שהיא מבטאת את מסריו. איני רואה טעם בללעוג לו על כך - יש לשבחו על ידיעותיו ו/או כשרונו הכתיבת טקסטים מגמתיים.

בת-עמי

New member
הסבר אני יתן לך עוד מעט

עכשיו אני רותחת על הלינץ` לינץ` זה דבר הוראי שלא אומרים אותה סתם.

B.Shokor

New member
מרלין, תודה על התגובה, בת-עמי

גם אני לא הבנתי הודעתך הקודמת, אבקש מכבודך לענות על השאלות של מרלין כי בעיקרון הם כמו השאלות שרציתי לשאול ;).. שלך ב.שוקר מ.הפורום

בת-עמי

New member
מה לא ברור??????

שאלתי אם הייתה באותו יום הפגנה כי הם כן אז למה הוא היה שם????? ואם לא הייתה הפגנה אז זה באמת בעיה חמורה שרצחו אותו סתם למרות בממש לא נראה לי הגיוני שרצחו אותו סתם

B.Shokor

New member
עכשיו זה ברור והנה תשובה ותגובה..

תראו מה אומרת בת-עמי? ``למה הוא היה בהפגנה``? למה את בכלל משתתפת בהפגנות? אם את לא מאמינה שהרגו אותו לסתם זאת בעייה שלך,.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

נרקיסית

New member
יש כאן בכלל סוגיה?

אני ממש בשוק ממך גברת. מה שקרה שם הוא דבר טרגי נוראי (יש הרבה אמצעים שאפשר לנקוט לפזור הפגנה לפני שהורגים את המפגינים). כל האזור הזה נכנס לסחרור מוחלט. כל מקרה הוא לגופו. מקרי רצח מתורצים כאן מכל הצדדים. ``כתגובה על..`` ``בגלל ש..``.. אנשים, איפה קצת אמפטיה, מחשבה עצמאית. אם כל אדם היה מתחבר ל``אני`` הפנימי שלו, מקור האור שיצר אותנו ויודע מה נכון ומה לא. כי אז לא היינו מושפעים מאותם גורמים שליליים, ואמצעי תקשורת שזורקים לנו חול בעיניים ומכניסים אותנו למערבולת המסוכנת. מצעד האיוולת האנושית

בת-עמי

New member
מפגינים שמהווים סכנת חיים

מפנים באש הקם להורגך השקם להורגו

B.Shokor

New member
נרקיסית - כל מלה ברזל,, אני מסכים א

איתך במאה אחוזים%.. בהצלחה שלך ב.שוקר מ.הפורום

all

New member
כואב

הלוואי וידענו באמת מה היה שם, אולי באמת היה לינץ` ואת מבצעיו לא ניסו או לא הצליחו לתפוס, אולי הנער נגרר אחרי ההמון, ואולי היה ראשון במהומות כמו בכל שאר התחומים בחייו. דרך אגב, שמעתי שנתפס איזה קצין משטרה מטורף באזור משגב, שעשה דברים מטורפים באמת, ירה על תחנת משטרה של עצמו, הודיע על מטעני חבלה והכל ע``מ ליצור קרע בין ערבים ויהודים בצפון. לכו תדעו אולי ידו גם בלינץ`. הלוואי ונדע מה היה ואם היה לינץ`, הלוואי ויפעילו בפעם השניה מאז קום המדינה את עונש המוות!

למעלה