לכול המתאמנים

אוסנת היקרה

אם התאמנת אצלי זה בטח היה מזמן. אולי עוד לפני תקופת הצבא בה הל נראה מנקודת מבט אגוצנטרית. כיום אני אדם אחר. ממש לא מה שתארת... אני מזמין אותך לנסות שוב ולהבין בעצמך שאנשים משתנים במשך הזמן. דבר שני אני מזהה אותך ובטח לא היית רוצה שאעביר עלייך ביקורת זו או אחרת אז להבא אני מבקש ממך לפנות אלי בפרטי..

_alon_

New member
לזכות עמית

מספר מילים לזכות עמית: מהכרות בעבר עם עמית אני יכול להעיד שהוא מקצועי, מורה נהדר, ומשקיען אמיתי. אני גם יכול להגיד בביטחון שמי שחושב שעמית איים בשרשור הקודם פשוט לא הבין את דבריו. האם רוברט קלארק הוא פרופסור, ד"ר או אולי סתם סטודנט לתואר ראשון למי אכפת. מה זה משנה איפה צולמו הסרטים, ומי למד אצל מי. עמית נסה למתן טיפה את תגובותיך, להניח בצד את המוטיבציה הגבוהה וההערכה שאתה רוחש לשיטתך ולמוריך, להיפתח ולהגיב במתינות לדעות אחרות. אבל שאר חברי הפורום גם אתם צריכים לזכור כי רוח הקרב בפורום כנגד עמית אינה במקום. אם התגובות לא היו נכתבות ע"י חבר חדש בפורום אלא ע"י חבר ותיק האם הוא היה זוכה לאותן תגובות? דבר אחרון עמית: תמסור ד"ש חם לאמיר ברנע.

לא, כמובן שחבר פורום וותיק לא היה

מקבל אותן תגובות. מה לעשות כשאחד החברה שלך אומר לך "אידיוט" אתה לא מקבל את זה באותה צורה כמו שמישהו שרק עכשיו פגשת אומר לך את אותו דבר. בן אדם שבא למקום חדש אמור להקפיד על הנימוסים הכי טובים שלו, ואם זאת היתה הדגמה של הנימוסים הכי טובים של מר פורת, אז בהחלט יש מקום לשיפור. מה שכן, הבחור התנצל, ההדורים יושרו, אז די כבר לדוש בזה. נראה לי שאני אמחוק כל הודעה נוספת בנושא.

שי רגב

New member
עמית, יא בוגד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חשבתי שאת הנשיקות אתה שומר רק לי... חכה, חכה...!

למעלה