לכול המתאמנים

אלון דגן

בעל חגורה שחורה, דן 2 ביושינקאן אייקידו. הקים את ההתאחדות בארץ ביחד עם גדי ולמד איתו ביחד כחמש שנים (יום-יום) ביושינקאן הומבו דוג'ו (ביה"ס הראשי) בטוקיו בתקופה שמייסד השיטה, גוזו שיהודא, עוד היה בחיים. בוגר קורס המדריכים של ההומבו דוג'ו (משכו כשנה אחת - יום-יום, שלושה שיעורים ביום). בנוסף משמש כמאמן נבחרת ישראל לנכים בשיט, ובונה סירות לפרנסתו. דרך אגב, שותפתו לחיים של אלון, איריס אפשטיין, חייתה איתו גם היא ביפן ועברה איתו את הקורס, וגם היא בעלת דרגת דאן 2. כרגע היא לא מלמדת כי היא בהריון. אלון מורה מצויין, ואדם נשמה (ואיריס גם!). ונכון - הסרטים מצולמים במועדון "סמוראי" בגבעתיים. לורנס

לא! הבחור הבלונדיני הוא אלון כהן!

והוא כרגע בברזיל! אתה יכול לראות תמונה של אלון דגן בקישור המצורף.

WaveGal

New member
אחרי שהתלוננת שלא מכירים אותך...

נדמה שהרושם אותו אתה משאיר חשוב לך ובכל זאת הרגשת צורך עז להגיב כאן בצורה זו. מה בדיוק אתה רוצה? למה זה קשור שהוידאו מצולם אצלך במועדון או שאתה לא מכיר את אלון דגן (אגב, גם אני לא)? בינתיים, איך לומר.... אתה מצליח לחולל כאן מהומות (אתה בכלל עוד זוכר ממה החל השירשור הזה, או זה בו נשאלנו על הרוח של ג'וג'-י\ו-טסו וקיבלנו הדגמה חיה?). כל נושא הענווה נדון כאן בפורום לפני זמן מה בשישור שרק היום יצא לי לקרוא אותו. אחת הנקודות שעלו שם ומטרידות אותי לפעמים היא "ענווה בכוח": אם אני מתאמץ להיות "הכי עניו" האם זו איננה יומרנות ושחצנות בפני עצמה? אז החכמתי מאוד מקריאת השירשור ההוא (ואנסה לחבר לינק) וגם נהנתי מהשיחה הקולחת לעיתים (יש כאן אנשים מעניינים לפעמים) ותשובתי החלקית והזמנית מאוד היא שגם בענווה ניתן להתאמן. ואולי בהתחלה זה קשה, מוזר וטכני מאוד כמו כשמתחילים ללמוד קטה (להגיד "לדעתי" ו"אני מבין קצת בנושא הזה" ו"לפעמים כשזה מצליח" או "הוא רץ כל כך מהר- בקושי השגתי אותו" וכאלה...) אבל באיזה שהוא שלב (ויום אחד גם אצלי בקטה, אני מקווה) זה עובד לבד ולא חשוב וקורה מעצמו ואז זה גם נכון וגם לא צריך להסביר (ואולי גם לא צריך להיות עניו יותר אבל לא נראה לי שאפשר לקפוץ ישר לשלב הזה). ובכלל- מי זה עופר? ולמה אתה מדבר איתו בזמן שאני מקשיב? ואם גילך אינו 23 עדיף שלא תרשום דבר מאשר שתשלח אותי למקורותיו של לורנס (ואם כבר לשלוח, אז למקורות הנילוס הכחול) וכמו בסאן-צ'ואן: לא לשכוח לנשום ולחייך חיוך קטן

מה מה?

מה אתה רוצה גל? מה הקשר לוידיואים? מה הקשר למאמן של גיא? מה אתה רוצה? שאלתי אותו שאלה והוא ענה לי. אמרתי לו שאני מזהה את המקום בו צולם הוידאו מה אתה רוצה?

WaveGal

New member
אז ככה.... (רשימת בקשות)

אושר, שלום עולמי ולדעת מה אני רוצה וגם עוד שלוש מישאלות.... (תשובה לשאלתך הראשונה והאחרונה, ותודה ששאלת
) התנצלותי הכנה אם פנייתך ללורנס הייתה סקרנות גרידה ולא "מי זה המורה הזה שלך שלא שמעתי עליו...". להזכירך, הדם פעם בעורקי צווארך כשהזכירו את מורהו של מורך שלך. (ואם לא פעם, כך זה נישמע מכאן). יכול להיות שאני קורא את דבריך דרך רושם כללי שהתקבל אצלי ויכול להיות שבמומי אני פוסל וזה אני שרואה התנצחות ומחרחר מהומות (ומגיב עכשיו כשיכולתי לבחור בין לשתוק ולשקוט). אם אתה ולורנס כבר כן חברה וכן משחקת אני האחרון שיתלונן. ואם נראה לך שאני מוציא דברים מהקשרם, אולי אתה צודק. אבל לפני שאתה מחליט, קח עוד נשימה וקרא באובייקטיביות האפשרית את האיום הלא מרומז שכתבת לאוסנת כאן למטה: "דבר שני אני מזהה אותך ובטח לא היית רוצה שאעביר עלייך ביקורת זו או אחרת אז להבא אני מבקש ממך לפנות אלי בפרטי..". (ולא נראה לי שנשמע או תשמע ממנה שוב עוד הרבה זמן. לא בפורום ובטח שלא בפרטי.) אגב, אם האושר והשלום וככה קצת קשה לך למצוא עכשיו אז המון כסף בשטרות קטנים ולא מסומנים יהיה בסדר בינתיים

Connor MacLeod

New member
גל ... השירשור ההוא כבר נגמר ../images/Emo11.gif

ונגמר בצורה יפה ... תעיף מבט ממה התחיל השרשור הזה ...

WaveGal

New member
../images/Emo12.gif נגמר! ולא סיפרו לי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אבל נראה שלא רק לי לא סיפרו... ראה את הודעה השלישית כאן עם הכותרת "עופר אתה ראית את החוצפן הזהו"... ובכלל, מי זה עופר?

דארלינג, בצד שמאל של ההודעה יש

את התאריך והשעה שבהם נכתבה. ההודעה הזאת נכתבה לפני שעמית ננזף, התנצל והשלים עם לורנס. עופר הוא שמו האמיתי של רועיברששת. וזה מקום טוב להזכיר שאאוטינג (הזכרת שמו האמיתי של משתמש) שלא ביוזמתו, נחשב להפרה של כללי הנטיקט.

WaveGal

New member
אבל כל זה נורא מסובך- לבדוק

את הזמן שבו נכתבה ההודעה והכל....הרבה יותר פשוט לקפוץ למסקנות ולהטיל ספק (שני ענפי ספורט אצילים במיוחד) אני למדתי כמה דברים- תודה.

הששת = עופר

זה בסדר גמור ,עמית יכול לכנות אותי גם בשמי האמיתי היתי משנה אותו גם ברשת אבל אנשים התרגלו . השם המציאותי שלי כתוב בכרטיס . שלכם הששת

nitzano

New member
אמון ואמת

אולי רק אני שמתי לב ,אך כאשר בעבר הרחוק הותקף מורה כלשהו מן הבירה .והתוקפים נדרשו להציג שמם ,אתה הופעת תחם שם רועי ולא עופר ........ ואם זכרוני מטעני ולשווא האשמתיך קבל התנצלותי

לא מדויק

כינויו היה ונשאר רועי ברששת, אבל הוא רשם את שמו האמיתי בגוף ההודעה. אחרת הודעתו היתה נמחקת.

../images/Emo24.gifתגובה

העבר הרחוק והאמת. המורה שהותקף הינו המורה שלי והוא הותקף בשל היותו אשם . הצגתי את עצמי ברשת ושטחתי את טענותי תחת שמי האמיתי ובכך חשפתי את עצמי לתביעת דיבה (שאכן איום מהמורה באמצעות עורך דינו הגיע לביתי ). הודעתי לדויד שלפי הסעיף השני אצא זכאי מכיוון שאמת דיברתי והוחכתי זאת לדויד ולמיתר באמצעות קלטת שבה המורה מודה בקיום המעשים . עצם העובדה שטביעת דיבה לא הגיעה מוכיחה את טענותי כנכונות. ועכשיו אני יורד להיתאמן עם יעל (למי שזוכר שגם הזדהתה בשמה האמיתי )על הדשא למטה. לא צריך להתנצל ששת

nitzano

New member
As I said

I only remember I saw the name Roy bar-sheshet .That doesn´t mean you have´nt also wrote your real name I was only pointing out the Name and not the story Don´t get me wrong

אוסנת1

New member
עמית...

אם כל הכבוד אליך (בעצם לא!) גם אם בניגוד למה שנאמר כמה הודעות מעלי, גם אם אתה כן לומד עשרות שנים אומנויות לחימה וגם אם אתה ילד פלא וגאון המסטרים הבא עלי אדמות אתה בכל זאת צריך לשמור על תרבות הדיון פעם כתבתי בפורום הזה אבל בשלב מסויים כבר לא היה לי מה לכתוב והפכתי לקוראה שקטה. הכתיבה שלך כל כך עיצבנה אותי שהייתי חייבת להעיר אולי מרבית האנשים כאן כמו לורנס לא מכירים אותך אבל אני כן למדתי אצלך פעם ואני בהחלט יכולה להגיד שאתה "קצת" תופס מעצמך יותר מידי גם על המזרון יש לך מן תחושה שכזאת שאתה המלך וכולם במיוחד התלמידים צריכים לעשות כל מה שאתה אומר ורק את זה אני במקרה יודעת שהתנהגות לא רצויה זו ממלאת מקום רב גם מחוץ למזרן כמו שאפשר לראות בשירשורך בפורום. אני מאוד מקווה שמשהו ירגיע אותך וכמה שיותר מהר. בנוסף מהכרותי את אמיר ברנע (אדם נפלא ודוגמה למופת) אני לא מבינה איך תלמיד שלו (שמיצג אותו) מתרברב, מתנהג ביהירות, ולא יודע לנהל תרבות דיבור ודיון ובנוסף לכך מלכלך על אדם אחר (כשבהודעה אחרת מאוד כעסת כשעשו את זה לרוברט קלארק). אני מקווה שתיכח את הכתוב שלי לתשומת לבך ומי יודע אולי אני זאת שתשנה אותך (לטובה) בהצלחה בכל מעשך

אוסנת1

New member
ועוד דבר 1

אתר שבאמת מומלץ בחום http://jujitsu.org.il ju jitsu- א וju jutsu למי אכפת זאת אותה אומנות

למעלה