לכול המתאמנים

לכול המתאמנים

בוקר טוב לכולם . תהנו היום מהאימון פיתחו את הראש לדברים חדשים . הכירו אנשים חדשים ,והכי חשוב חימום טוב ובלי פציעות . שלכם הששת

MerlinTheWizard

New member
תודה רבה לך

אני אכן אשתדל להנות
!

עופר אתה ראית את החוצפן הזה

לורנס איש ערב? ממש ביטחון עצמי גבוהה יש לאיש הא? איך הוא מעז בכלל? מעניין מי זה....

איך זה שכוכב אחד לבד מעז? איך הוא

מעז, למען השם? כוכב אחד לבד, אני לא הייתי מעז, ואני - בעצם לא לבד!

רק רציתי להגיד לך שעברתי לרגע על

הכרטיס שלך. אתה פאקינג בן 23! לרגע טעיתי לחשוב שיש מאחוריך עשרות שנים של אימון בג´וג´וטסו או משהו דומה (סלח לי אם אני לא חושב שאימון לפני גיל 18 נותן לך תפיסה מהותית לגבי השיטה שאתה לומד, אבל מילא). אני בן 23, ואני לא מצייץ אפילו לגבי משהו טכני שהוא לא מהשיטה שלי, וגם אם זה מהשיטה שלי אני שואל את המורה שלי פעמיים ועוד קורא חומר לפני שאני מתבטא, וכך גם הרוב המוחץ של האנשים כאן; מצד שני, אולי הגיל זה התרגיל. הקשב, יקירי: אני בספק אם תמצא פה אנשים ששים אלי קרב, לא על המזרון ולא בכלל, אבל במקומך הייתי חושב עוד קצת לפני שאני יורה לכל הכיוונים (ואתה פתחת מטווח בלי גבולות גזרה בכלל). אני יודע, אנחנו בגיל שבו שוחטים פרות קדושות וברצינות, ואני בטוח יותר חמוֹר ממך בהרבה דברים, אבל לפעמים צריך להרגיע את הדפיקות של הדם בעורקים ולהקשיב. כולה להקשיב. (דיסקליימר: אני לא מבין פסיק באמנויות לחימה יפניות. אני מנסה להבין משהו בתרבות דיון).

שמע אף אחד לא קרא לאף אחד כאן לקרב

פשוט שמע האיש לא מוצא חן בעיני ואם קצת תברר עלי מהמקורות שלך תבין ש 23 זה רק מיספר חבר. שלא תבין אותי לט נכון אני מתנצל שהוויכוח הזה יצא מפרופורציות ואני רוצה להפסיק את זה עכשיו חברים! אז אוהד אתה יכול להרגע אני לא כמו שאתה חושב שאני ובטח אל תישפוט לפני שראיתה! עזבו נו. מתי עושים אימון מושתף שוב?

עוד מילה:

תרבות דיון נבנית קודם כל מכבוד למי שעומד מולך- כבוד לתרבותו ולרגשותיו, לא מהכבוד שאחרים רוחשים לך בשום מקום אחר. אם מאסטר גדול מחו"ל יגיע לאמן קבוצה ויתנהג אל התלמידים בלא כל רגישות, לאף אחד לא יהיה אכפת כמה מעריכים אותו איפשהו. לכן- אפשר להתנצל בפני מי שפגעת בו, אפשר לנסות לשנות את דרך ההתבטאות. לא כדאי להבטיח הבטחות- מה שרואים פה זה מה שיש. חתום ע"י מישהי שעובדת על זה... זה הרבה פחות קל ממה שחושבים.

הבהרה קלה:

דרך ההתבטאות=התפיסה: משהו מאד עמוק ועמיד מפני חדירה ולא איזה סממן חיצוני גינוני.

Erunaamo

New member
לא שאני לא מסכים איתך,

אבל רק הערה קטנה: לא תמיד הגיל הוא התרגיל. trust me...

כן הוא כן.

נראה לי שפשוט עברה עליו אחת מתאונות החלפת הגוף האלה, מה רואים בסרטים מאמריקה...

צריך לעשות משהו עם התאונות האלה...

הנה, גוטמן היה פעם בגוף של סקוטית צעירה (מהחצאית), ותראי מה קרה לו...

Erunaamo

New member
../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif

זה שאני צולע, עם שיער וזקן שיבה, מדבר לאט ועם קמטים בכמות מסחרית לא אומר שאני מבוגר. תיאלץ להאמין לי במקרה הזה...

אני לא מאמין שאתה יורד לרמה כזו...

תראה איך אני מעלה בפניך טענות ענייניות ורציניות, ואתה הופך את זה לאיזו תיגרה במשחק כדורגל... בהחלט, יש לי ביטחון עצמי גבוה בידע שיש לי. כשאני לא יודע אני שותק, לומד וגם מודה בטעויות - בניגוד אליך. ואני ועוד איך מעז להביע את הדעות שלי בפורום פתוח ודמוקרטי שנועד לשם כך. כתבתי למטה, ואני כותב שוב. שמי גיא דויטש, בעל חגורה ירוקה ביושינקאן אייקידו. מתאמן בדוג´ו איתנים ברמה"ש. ימים שני וחמישי 21:15-22:30/22:45. אתה מוזמן לבוא לצפות באימון, ואפילו להתנסות בתור אורח אישי שלי. אני ממליץ לך לקחת הכל בפרופורציות ולהירגע. גיא

דעתי ../images/Emo4.gif

חברים יקרים רק עכשיו חזרתי מהעבודה עייף ומרוט . והתישבתי לראות איך כולם נהנו באימון פורום ואני היתי צריך להפגש עם הסבא והסבתא הפולניים של חברתי שתזכה לחיים ארוכים . ואחרי ששמעתי בפעם המאה את השאלה מתי אני מתכוון להתחתן חשבתי לתומי שארווה נחת מכם ואז לתדהמתי אני קורא שירשורים בנוסח שלי יותר גדול... אז רציתי לנסות ליגרום לפיוס ברשת חברים מספיק עם שטויות ודעות לא מבוססות. בבקשה העלתי טיעון הפנתי לספרות או למקורות רלוונטים .המכשיר שאני יושב מולו צריך לשמש ככלי לימוד ןלא ככלי ניגוח בנושא של מי החגורה יותר שחורה ...ודרך אגב שלי לבנה ...ולשיטה שבה אני מתאמן יש כבוד לכול שיטה אחרת ולא היא לא דורשת כבוד בחזרה ומספיק עם שטויות שלכם אוהב ועייף הששת

אלון דגן.... מי זה?

אני מכיר את רוב המאמנים והחגורות השחורות שלכם. הוידאו של גדי שור מצולם במועדון שלנו...

למעלה