סתם משעמם לי!!!!!!
D didi14 New member 10/4/03 #3 עדכונים באתר just britney בעמוד התמונות בתמונות חדשות ממגזין "גאלמור". ובחדשות בריטני מביעה את דעתה על המלחמה בעיראק.
עדכונים באתר just britney בעמוד התמונות בתמונות חדשות ממגזין "גאלמור". ובחדשות בריטני מביעה את דעתה על המלחמה בעיראק.
צ צליל לופילטו New member 10/4/03 #4 בקשה ונא לא לנצל את ההודעה מישהו כאן יכול לשים לי תמונות מהסרט של בריטני "קרוסרודס"?
ב בריטני הפצצה השווה New member 10/4/03 #6 לכולם!! היי! חזרתי לכאן אחרי מלא זמן שלא הייתי פה... באתי לעשות שמח עם תמונות של בריטני ה- של העולם!! אז קבלו תהנו... ~עדה= בריטני לנצח ~
לכולם!! היי! חזרתי לכאן אחרי מלא זמן שלא הייתי פה... באתי לעשות שמח עם תמונות של בריטני ה- של העולם!! אז קבלו תהנו... ~עדה= בריטני לנצח ~
ב בריטני הפצצה השווה New member 10/4/03 #8 ../images/Emo23.gifעוד 1....../images/Emo41.gif עוד תמונה פצצתית... ~עדה= בריטני לנצח ~
D Dream within a Dream New member 10/4/03 #10 ../images/Emo41.gifאחלה תמונות..../images/Emo45.gif אבל למה את לא משרשרת את כולן ביחד
ב בריטני הפצצה השווה New member 10/4/03 #11 ועוד..../images/Emo29.gif איזה כוסית!!! ~עדה= בריטני לנצח ~
ב בריטני הפצצה השווה New member 10/4/03 #12 הנה עוד בנתיים...../images/Emo59.gif איך מישהו יכול ליהיות כ"כ מושלם?! ~עדה= בריטני לנצח ~
T TetiBETTY New member 10/4/03 #14 קודם כל זה מישהי.... דבר שני-תמיד יש יוצאי דופן... דבר שלישי-את החתימה שלך ~עדה= בריטני לנצח ~ ,את יכולה להכניס קבוע ווכה לא תצטרכי לרשום אותה כל הודעה...(בעדכון כרטיס אישי)
קודם כל זה מישהי.... דבר שני-תמיד יש יוצאי דופן... דבר שלישי-את החתימה שלך ~עדה= בריטני לנצח ~ ,את יכולה להכניס קבוע ווכה לא תצטרכי לרשום אותה כל הודעה...(בעדכון כרטיס אישי)
ב בריטני הפצצה השווה New member 11/4/03 #15 ל-TetiBETTY דבר ראשון כשמדברים על בן אדם יכולים לרשום גם "מישהו" וגם "מישהי" מקווה שהבנת את הכוונה שלי... דבר שני אני לא מבינה איך הסיסמה שלי יכולה להופיעה גם בלי שאני ירשום אותה כמה פעמים...(נכנסתי לעדכון כרטיס אישי..)
ל-TetiBETTY דבר ראשון כשמדברים על בן אדם יכולים לרשום גם "מישהו" וגם "מישהי" מקווה שהבנת את הכוונה שלי... דבר שני אני לא מבינה איך הסיסמה שלי יכולה להופיעה גם בלי שאני ירשום אותה כמה פעמים...(נכנסתי לעדכון כרטיס אישי..)
ב בריטני הפצצה השווה New member 11/4/03 #16 הבנתי...לא משנה בקשר לדבר השני הבנתי איך זה מופיע לי לבד...
T TetiBETTY New member 11/4/03 #17 אני יודעת... התכוונתי שכשהיא דיברה על בריטני,"איך מישהו יכול להיות כ"כ מושלם??",אז כתבתי שזה מישהי,כי הי מדברת על בריטני.יש?
אני יודעת... התכוונתי שכשהיא דיברה על בריטני,"איך מישהו יכול להיות כ"כ מושלם??",אז כתבתי שזה מישהי,כי הי מדברת על בריטני.יש?
ב בריטני הפצצה השווה New member 11/4/03 #18 בסדר זה כמו שרשמת... בתגובה הראשונה "דבר ראשון זה מישהי" ולא "דבר ראשון זאת מישהי.." הבנת עכשיו למה היתכוונתי?
בסדר זה כמו שרשמת... בתגובה הראשונה "דבר ראשון זה מישהי" ולא "דבר ראשון זאת מישהי.." הבנת עכשיו למה היתכוונתי?