לכולם!!

טוב...../images/Emo32.gif

בואי נפסיק להתווכח על זה...העיקר שהבנו שזאת בריטני
ואם לא הבנת מה רשמתי בתגובה שלפני: התקוונתי שגם את רשמת בתגובה שלך :"דבר ראשוןזה מישהי והיית צריכה לרשום:"זאתמישהי... עכשיו הבנת

i4britney

New member
מדהימה ...

מדהימה כמו בכל התמונות שלה , למרות שאלו תמונות ישנות היא עדיין נראת פה מדהים , תודה על השירשור :)...

כנסו........

לא נראה לי שזה הזיז פה למישהו מה שכתבתי לכל אלה שלא אוהבים את בריטני... בכל אופן, אם אתם לא אוהבים את בריטני אז הדלת פתוחה בשביל שתצאו החוצה... וגם רציתי לבקש אם אתם יכולים להשים קישור של הפירסומת של בריטני...כי אני מנסה למצוא ואני לא מוצאת אז את תשימו כתובת של אתר אלא את הקישור ישר לפירסומת..תודה טל נ.ב: לכל אלה שעדיין אוהבים את בריטני רציתי לומר לכם שבמיוחד עכשיו בריטני צריכהאותנו (המעריצים שלה) כדי לתת לה כוח להמשיך לעשות את מה שאנחנו אוהבים כל כך לישמוע...אז את תשפטו אותה בזמנים כאלה..אלא תוהבו אותה כמה שיותר אוהבים אותך בריטני...
חג שמח לכולם..

i4britney

New member
תיכנסי לאתר...

תיכנסי לאתר שלה www.britney-news.com ולמטה בצד שמאל של האתר יש את שני הפרסומות שלה לתה ביפן ואת זאת של טויטה!!!

תראה...

למה אתה כזה עצבני???????????? מה כואב לך???????????? אני לא מבינה... בכל מקרה תוכל להסביר לי מה יש למטה כי עדיין ל הבנתי... סליחה על הבורות...

../images/Emo41.gifלמה טתם חושבים שאני עצבני../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני לא רואה באייקון הזה -
משהו שמעיד על עצבים.. אני רואה את החיוך השובב והמתאים לי

mariZZa rules

New member
וואי...../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כרגע ראיתי את 2 הפרסומות של בריטני של התה... וזה היה מזה מ-ד-ה-י-ם-
כסף וורוד זה בהחלט הצבע של בריטני
נכון בתמונה הזאת
אז איך בריטני נראית מוזר...

למעלה