לכולם!

itay1010

New member
לכולם!

אל תשכחו להכנס לאתר היום בעשר, יהיו עידכונים חדשים ופינת התמונות תפתח, האתר יהיה בעיצוב חדש של "ג´ני פרום ד בלוק". אז לא לשכוח להכנס ולרשום מה דעתכם. ניתן להכנס לאתר כאן

JLO freak

New member
מה בדיוק לרשום?!

מה דעתנו על אתר שלא עלה? טוב בהזדמנות זו נסביר לך מה זה ראסמי(איזה מוגבל!) : ראסמי- ביטוי סלנג השגור בפי כל ישראלי נורמלי(חוץ ממך) פירוש המילה זה: כמו ואללה! או ממש! תיאור מקרה שבו משתמשים במילה ראסמי.... דני:"הילדה הזאת כזאת בכיינית..." איציק:"ראסמי...(=ואללה אתה צודק, אתה ממש צודק) מבין?! באמת אין אף אחד שלא יודע מה זה ראסמי....ועכשיו אתה כן...

קצת על האתר שיעלה היום...

כנראה שלא כל הדפים הפנימיים יקבלו את העיצוב החדש אבל באמת כדאי לגלוש היום. בפינת החדשות תהיה כתבה עם מלא עדכונים!!

itay1010

New member
הא, הבנתי

יופי, תודה שהסברת לי, אצלי בעיר, בכל מקרה אף אחד לא יודע מה זה, כי אני מנס ציונה, אולי בעיר שלך משמשים בזה והתכוונתי שתרשמו מה דעתכם לאחר שהאתר יעלה? לכניסה לאתר ללחתוץ כאן

JLO freak

New member
האם אני רואה פה....סנג´ר...

איתי צריך פירוש לזה גם?! GOOD PUPPY HAVE SOME DOGLI סתם צוחקים אבל להפגין כזאת בורות בשפה המדוברת....בוש והכלם לך...היום אמרתי למורה בושי והכלמי לך כי היא רשמה שלא הכנתי שיעורים אז היא פשוט נבחה עליי(פירוש לאיתי- צעקה בצורה מאיימת) ושלחה אותי להרשמה על הפרעה כפולה וגם הייתי צריך לדבר עם המחנכת והרכזת שכבה....בסוף ביטלו לי הרשמה אחת...שוק הולך אצלנו בבליך... נ.ב יש כאן מישהו מבליך [תירגום לאיתי- בית ספר תיכון ברמת-גן ששם יש את כל המאאאאאגניבים(תירגום לאיתי- מאגניבים-החברה הגזעיים קולים)]

לא אתה לא רואה סנג´ר...

אתה רואה מישהו שעוזר לאתר!!!! מי שרוצה לראות מה יהיה באתר, ויש כמה עשרות ששלחו לי אימייל עם הבקשה שנחזור לפני... זה מה שיהיה

itay1010

New member
יוווווווווווווווו!!!!!

איזה ילד מציק!!!, תרגע אז לא ידעתי מה זה ראסמי, אצלי בעיר אף אחד לא אמר אף פעם את המילה הזאתי, אז לא ידעתי רק את זה, תרגע, בן אדם, אם היית באמת כזה חכם היית ומסביר לי מה זה וסותם ת´פה. אז תרגיע(ומה פתאום התחלת להתנהג אליי ככה, התחלקת על השכל?) לא השלמנו לפני איזה מלא זמן? או שאולי יש לך פיצול אישיות ופתאום הצד השני שלך שרב איתי יצא. אז תפסיק להשאיר הודעות עליי, לא מעונין בשיחות איתך, ביי!!!!!111 (ילד מציק)

J To The Lo

New member
חחחחחחחח.....

איתי, אחרי הירידות של רועי...אני ממליצה לך איזה סלע להסתתר מתחת, אתה יודע שאנשים לא יראו אותך, או שאני צריכה להסביר את כוונתי?! סתתתתתתתתתתתם, דיי לא יפה...... Sorry...!חחחחח........

itay1010

New member
יו!!!!!!!!!!!!!!!!!1

תרגעו,אז לא ידעתי מה זה ראסמי, ואני לא היחיד היה פה עוד משהו שלפני כמה חודשים שאל מה זה. ומאיפה אתם יודעים שיש מילה כזאת?, אני בטוח שלא אתם המצאתם את זה, בטח שמעתם בבית ספר, אז אצלי בעיר בכלל אין כזאת מילה אז בגלל זה לא שמעתי שיש מילה כזאת, אני בטוח שאם אצלכם בעיר לא היו אומרים את זה גם אתם לא הייתם יודעים מה זה. וזהו תרדו כבר מהנושא כי זה כבר לא מצחיק(אם ה"אולי אני צריך להסביר לך גם את זה") כי זה כבר לא מצחיק בפעם הראשונה זה היה מצחיק אבל זהו אחר כך זה כבר נמאס, תחפשו לכם חיים, במיוחד אתה, רועי טורג´מן שמשחק אותה אחד מצוות האתר וכזה כולנו יודעים איזה הודעה רשמת לו בפורום, אז אור תעיף אותו בכלל מכל תפקיד באתר, הנה ההודעה שרועי רשם: "אור רוצים לפרוץ לך לאתר מגיע לך, היו עוד הרבה אתרים לפני שהאתר הקקה שלך נוצר"

JLO freak

New member
יא חתיכת סכסכן!!!

הריב הזה הוא ביננו מה אתה מערב את אור יא חתיכת בכיין.....ורק שתדע שאני לא בצוות האתר והקבוצות דיון "העתידיות לבוא" באמת לא באו והם שוות ל***. אז בבקשה זה ביני לבינך אל תערב את אור ומה אתה חושב שאור שפוט שלך שהוא יחסו רק בגלל שאתה אומר?! למה מי אתה?! אני לא רוצה להמשיך להתבטאות כדי שאור באמת לא יחסום. אז ביי

JLO freak

New member
וגם

לא היה לי שום קשר לפריצה אולי אמרתי אתזה פעם... אבל אתה חתיכת סכסכן...

itay1010

New member
אני לא ניסיתי לסכסך

אני רק ציינתי עובדה! וחוץ מזה מה נטפלת אלי? אתה פשוט מקנא, אני עוזר לאתר אני לא סנג´ר. אז תתחיל להרגיע, זאת הפעם האחרונה שאני עונה להודעות שלך אתה פשוט ילד משועמם שאין לו מה לעשות בחיים חוץ מלריב עם אנשים. ואני פשוט יתעלם.

JLO freak

New member
אתה כ"כ חי בסרט....

דבר ראשון הגדרה לחסר חיים: 1.גר בעיר נידחת(אתה) 2.בונה אתר אינטרנט(אתה-נדחף אור-מצליח אור קבל ח"ח) אז בוא לא נדבר על חסר חיים טוב.

JLO freak

New member
עוד עובדה שאתה בכיין

פעם כשטלתי לך עם העיצוב קיא שלך הכתום אתה אמרת:" אני עוזב ולא חוזר יותר..." שזה בעצם פירוש ל:"אני מנודה...הבנתי את זה עכשיו" אז שתוק...ואז התחיל מין שירשור רחמים כזה אלייך...
אז אל תבכה

itay1010

New member
טוב בסדר..................

קנאי!!!!!!!!!!!!! מה שתגיד, מסכן אתה כל כך מקנא! תמשיך, תמשיך

itay1010

New member
ועוד משהו!

מה אתה חושב שבאמת התכוונתי פשוט רציתי שאור ישנה את דעתו, זה היה הצגה, ובטח עכשיו לא תאמין לי, אבל זה בסדר אם אתה מאמין לי או לא מענין את הקצה הלכלוך של הזרת שלי, אז סתום!!!!!!!!!!

למעלה