לכולם!

itay1010

New member
הא אז זה שאני בונה אתר אני חסר חיים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, נשפכתי מצחוק אם אתה זוכר טוב לפני איזה חודשיים אור סגר את האתר ואתה התחננת אליו שייתן לך את האתר, אז ש............... וחוץ מזה, אני נדחף?, לא נראה לי, אור הוא זה שפנה אליי וביקש שאני ימשיך לנהל את האתר, תשאל אותו בעצמך אם אתה לא מאמין לי, וחוץ מזה באתר אז הכותרת של העיצוב החדש הוכנה על ידי, אתה חושב שאם באמת הייתי נדחף אור היה מקבל את זה? בהתחלה חשבתי להפסיק להגיב אבל התחרטתי כי כל הודעה שלך גורמת לי להתפקע מצחוק!!!!!!!!! אז תמשיך להגיב, בכל הודעה מרגישים את הקנאה שלך! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ילד חסר חיים, קנאי, משחק אותה קול, מספר לכולם איך הוא התחצף למורה, מתלהב שאתה יודע מה זה ראסמי, רואים שאתה חנון חסר חיים שמשחק אותה קול, עובדה, j to tha lo לא מתלהבת שהיא יודעת מה זה ראסמי, רק אתה!!!! תמשיך, תמשיך להגיב, זה קורע מצחוק!

JLO freak

New member
אבל הקטע זה

שכולם יודעים מה זה ראסמי...ושלא תעז לערב את J TO THE LO כי היא כזאת מותק מילה אחת עליה....חסר לך! יאללה תמשיך לעשות מה שאתה רוצה....ובאמת את הלכלוך של הזרת שלך דחוף לת**

itay1010

New member
ההפך דיברתי בעדה

אמרתי שכל הכבוד לה שהיא לא מתלהבת כמוך. אז שששששששששששששששששששש אני יודע שאתה חסר חייןם שאין לו עם מי לדבר אבל על תדבר איתי, העיקר אתה אומר שאני נדחף, אתה בעצמך ילד מציק וקרצייה, תקלוט ל-א ר-ו-צ-י-ם ל-ד-ב-ר א-י-ת-ך. יא דוחי!!!!!!!! אז אל תדבר איתי.

JLO freak

New member
אין עוד אף אחד בפורום

ששונא אותי חוץ ממך...אז בבקשה ומה זה לא בא לי לריב אז אני יפסיק ואתה תפסיק

itay1010

New member
אוקיי, גם לי לא בא לריב

אבל למה התחלת? אני כולה לא ידעתי מה זה ראסמי

JLO freak

New member
מצטער אני מהנגררים

אבל ראית שכתבתי בצחוק....זה היה סתם...אני מהנגררים בגלל זה אני גם מעשן...

itay1010

New member
הא, טוב

אבל אחרי מי נגררת כי אתה זה שהתחלת עם הראסמי וכל זה(לצחוק עלי)

JLO freak

New member
סתם זה דווקא היה ממני....

אבל תבין דבר אחד...לא לדעת מה זה ראסמי לא הופך אותך למפגר כי מאיפה שאנחנו באים זה כזה ברור...ובאמת אתה הראשון ששמעתי עליו שהוא לא יודע מה זה ראסמי...מבחינתי זה לא היה ירידות או קטילות אלה סתם צחוקים אם לקחת את זה קשה אז אני מצטער

J To The Lo

New member
אתה מעשן?!

לא שזה רע..אבל יש לי מן חולשה כזאת, שאני נורא אוהבת לראות בנים מעשנים.. ודיי לריב! אנשים קר לי
ולקחתי תרופות
אני מ-צ-ו-נ-נ-ת...עצוב...

J To The Lo

New member
כי כולם שונאים את זה...

יש לי חברה שלא מסוגלת לראות את זה, ואני כאילו דווקא כשאני רואה אותם מעשנים,אני רוצה אותם יותר..

JLO freak

New member
חרמנית קטנה....

סתם חולה עליך! מת עליך! לא יכול בלעדיך! שלחתי לך מסר...תעני

JLO freak

New member
ההורים שלך יודעים שאתה מעשן?

ההורים שלי ממש לא יודעים.....איך הם לא מגלים?! אור זוכר שעשינו פעם שירשור על מה אני ומה אתה מעשנים? אור שלחתי לך מסר ממני ומ- J TO THE LO תענה לו בבקשה

J To The Lo

New member
גם אני לא יכולה בלעדייך...../images/Emo23.gif

ועניתי לך, נקווה שתאהב את התשובה..
וזה לא רע להיות חרמן ,נכון? זה רע כשלא מודים בזה....חחחח...סתיש...

עניתי לכם ../images/Emo13.gif איזו אהבה...

מתגלגלת בפורום...
... תגיד, מה אתה מעשן עכשיו? אני על מלברו אדום ופרלמנט

JLO freak

New member
פרלמנט..אבל אני עובר ללייט

כי החזק עושה לי סחרחורת כמו גראס זה כיף בחברה אבל לבד כזה זה לא משהו נראה לי אני עובר למרלבורו לייט

למעלה