לכולם!!!

Justin Angel

New member
מצויין...

תינוק --> אקדח --> איש מת טעות מאוד מצערת הא? בסדר, בתור התחלה היא לא הייתה מוצאת כי היא לא יודעת איזה מילים לחפש (כן, תתפלאו רק אנחנו יודעים). דבר שני, ואם היא תצליח? נגיד שבאיזה פלוק של מזל שהאלים חייכים אליה והיא מבורכת מלידה היא מצליחה. מה אז? אז כרגע לפי דעתי מי שעזר לה נחשב אשם בדיוק כמוה ב"אונס". (ואני לא זורק את המילה הזאת בקלות)

כי

אני חדשה בכל הסעק הזה וזה מאוד מושך אותי ואין לי מושג ובמקום להסביר לי אתם מתחילים לכתוב לי שאני רוצה לעשות כאלה דברים מפגרים ולא יודעת מה....

vergan

New member
גם לי לקח זמן

למצוא את ההודעות הפרטיות זה בבר הראשון הכי שמאלה ישר מעל להודעות יש מעטפה מהבהבת בהצלחה בחיפושים =) בציניות וברכות, נמרוד

כן אני יודעת איך לקרוא הודעות

פשוט לא היה רשום לי שקיבלתי...אבל לא חשוב עכשיו זה הסתדר

faith2

New member
עצה מצויינת!...את חייבת להיכנס!

תגרמי לו לאהוב אותך כמי שאתה באמת. ולאהוב אותך מהלב...אהבה אמיתי (קצת קשה לדמיין אבל נסי) לא ע"י תרמית! תהיה בנאדם טוב יותר!!! ותפסיקי לחשוב שהכישוף נועד לשרת אותך...כי הוא לא!

The Wraith

New member
המושג מאגיה הוא די גדול

המושג מאגיה הוא די גדול ולתת לכל המושג הזה מטרה כללית אחת יהיה ללא ספק מעשה שגוי. לעיתים אני משתמש במאגיה כדי להרוס מישהו אחר, לעיתים אני משתמש במאגיה כדי לרפא את עצמי, לעיתים אני משתמש במאגיה כדי להבטיח שההצגה של מישהו\מישהי יקר\ה לי תצליח, לעיתים אני משתמש במאגיה כדי לגרום לבוס שלי לתת לי העלאה במשכורת, לעיתים אני משתמש במאגיה כדי להבטיח ציון גבוה במבחן, לעיתים אני משתמש במאגיה כדי להשפיע על מישהו ולשנות את מחשבתו וכו´... מאגיה בכלליות לא נועדה לX או Y היא פשוט כאן כמו הציפורים, הסלעים והעננים, לעיתים אנו נותנים לה מטרה ולאחר מכן היא חוזרת למצבה הקודם - מאגיה בכלליות מטרתה שינוי, פשוט שינוי, לא עזרה, לא שירות ולא סגידה. שינוי.

למעלה