לכולם!!!

לכולם!!!../images/Emo53.gif

היי! מישהו מוכן לתת לי רעיונות איך לגרום לבן אדם שאני אוהבת לאהוב אותי בחזרה תודה מראש! מכשפה קטנה

SaberTooth

New member
זה לא כישוף שחור?

לגרום לבן אדם שאני אוהבת לאהוב אותי בחזרה (במילים שלך) זה ליכפות על מישהו רגשות שהוא לא רוצה, זה "כישוף שחור"! אני ממליץ שתחשבי פעמיים אם האהבה שאת רוצה שהוא יעניק לך תהיה מלאכותית ואז, אם תנשאו תחשבי כל החיים שלך אם זה מה שהוא באמת מרגיש או שזה התוצאה של הכישוף! את באמת רוצה בזה? ועכשיו לשאלתך: לי אין שיקוי או טקס, אבל תסתכלי במאמרי הפורום, ואם שם אין, את תמיד יכולה לשאול את ארדן (המכנה את עצמו בפורום "RainBird") לו תמיד יש שיקוי לכל בעיה
SABERTOOTH

kosh

New member
עזרה כזו לא יתנו כאן

לעומת זאת יותר מומלץ שאם את מנסה תבקשי כישוף שיגרום לאהבת האמת שלך להגיע אליך. זה נחשב לפעולה יותר רצויה. kosh we area gray

Justa girl

New member
למה לכישוף?

נראה לך שזה משחק? אם הוא אוהב אותך- יופי! אם לא אז למה לעשות את זה לאדם? למה לעשות משהו למישהו בניגוד לרצונו? חוץ מזה שהוא לא פגע בך ולא עשה לך כלום. רק שתדעי שהכל חוזר אלייך בסוף, ולא רצוי לשחק עם כישוף.

RainBird

New member
מה איכפת לכם? שתטיל כישוף אהבה זו הדרך היחידה שהיא תבין שאהבה כזאת היא מזוייפת ולא אמיתית. מניסיון זה עובד הכי טוב. ארדן

Justin Angel

New member
מקסים...

כלומר שזה חשוב שהיא משנה למישהו את המחשבה ומשנה את רצונו לצרכיה האישיים, אלא אם כן זאת חוויה לימודית ואז הכל בסדר?

RainBird

New member
תשמע זה קורה בצורה כזאת או אחרת תמיד עם מאגיה ובלי מאגיה כל הסחיטות הריגשיות למינהן... זו חווית לימוד חשובה מאוד ובסופו של דבר בלקח נקלט בהצלחה.

זהו לא כישוף שחור

אהבה היא דווקא התחום האפור של המאגיה, מפני שלמרות שהכישוף מעוות את רצונו הטבעי של האדם- הוא עדיין מביא לו אושר, ולא גורם לו לנזק במודע. באופן כללי אני לא תומכת בהגדרות של "שחור" ו"לבן" בתחום הכישוף, מפני שזה יוצר את האשליה שאין תחומים באמצע, ושאתה יכול להיות רק "טוב" או "רע", והרי אין כזה דבר. בכל כישוף יש את הפן האנוכי, ואפשר לבכנס להמון דיונים פילוסופיים על כך... אך בקיצור, החיים בכלל והכישוף בפרט הם לעולם אינם "שחור" ו"לבן". בברכת האל והאלה
ליה

Kvetel

New member
למען האמת...

בין אם את רוצה בכך או לא, כישוף קלאסי כן מתחלק לשחור ולבן, אבל לא רק. התחום שאת מתחייסת אליו נקרא כישוף אדום, וזהו כישוף שהשימוש בו נועד לטובת האדם העוסק בו בלבד. בעוד שלמאגים שחורים או לבנים יש בד"כ מקור "אלוהי" כלשהו (בין אם זה השטן, רוחות, אלוהים או השכנה ממול), שבהם הם תולים את תקוותיהם, מהם הם שואבים את כוחם ואליהם הם מתפללים (זכרו, בד"כ- זאת אומרת שיש יוצאי דופן) המאג האדום פועל רק בשם עצמו, והאנרגיה הפנימית שלו הוא מקור כוחו. אין לא עקרונות ברורים, והוא בוחר שלא להשתייך לקהילות. לא הרבה מסוגלים לשמור על אורך חיים ספרטני שכזה, ולא הרבה הם חזקים מספיק. וכישוף אהבה הוא כן מאגיה שחורה, והעיסוק בו יגרור תוצאות שמי יודע אם הן כל כך רצויות. אם אותה בחורה תבחר להשתמש בכך בסופו של דבר, ישנם מספיק מקורות, רק צריך לדעת איפה לחפש.

The Wraith

New member
אני רואה שאין לך הרבה הבנה

תקרא כמה מאמרים, תקרא כמה ספרים, תרוויח קצת נסיון... ואז תדבר.

morning star

New member
שאלה קטנה...

על "מאגיה אדומה", למדת מבית מדרשה של "מכשפה אמיתית" או בכינויה האחר "וונוס"? שלך הנווד

Josie

New member
RainBird

יש לך שיקוי לשינוי צבע העיניים? והאם זה גם שיקוי שחור מאיזושהי סיבה?...

Justin Angel

New member
בשמחה...

אני ממליץ שבתור התחלה תגידי לו. אם הוא אומר את זה בחזרה, אז יופי. אם הוא לא אומר את זה בחזרה, אז את באמת מצפה שמישהו כאן יתן לך הוראות איך לעוות את רצונו?

למה לא?

ומי אנחנו שנשפוט? נתן לה את מה שהיא מבקשת. אחרי הכל, היא זו שתצטרך לחיות עם עצמה לאחר מכן. וחוק השלושה כבר יוכיח לה את טעותה.

Remirat

New member
כי...

לא נותנים לתינוק אקדח, מסבירים לו שאסור לירות באנשים, ואז אומרים, "החוק כבר יוכיח לו שאסור לירות". זה חוסר אחריות ממדרגה ראשונה. May the Goddess guide you to the light. Remirat.

what´s your point?

ברור שאסור לה לעשות את הדברים האלה! (לעיתים הציניות שלי לא מתפרשת כהלכה). היו לי שני מקרים מאז שנכנסתי לפורום הזה בו נתקלתי במחפשי כישוף אהבה: לראשון הסברתי את הסכנות, הוא הבין, הפנים, ושבוע לאחר מכן הודה לי על שמנעתי בעדו לעשות טעות גדולה. לשנייה הסברתי את הסכנות, היא הבינה, הפנימה, והמשיכה לבקש את כישוף האהבה. אז נתתי לה. לדעתי מישהי עם רמת בגרות כזו שאפילו לא מבינה מהי אהבה אמיתית, לא תהיה מסוגלת לבצע כישוף כזה בהצלחה. ובנוגע לידידתנו המכשפה כאן, יש לה, ורק לה את זכות הבחירה. ואני בכנות מאמינה שבנאדם ללא כל נסיון כזה או אחר בכישוף מסוגל בפעם הראשונה להטיל כישוף אהבה מוצלח. ואני רק מקווה שאם היא תלמד קצת, תתעמק קצת, תחקור קצת, היא תגיע למסקנה שהיא כלל לא זקוקה לכישוף הזה. ליה

התכוונתי שהיא לא מסוגלת להטיל כישוף

אהבה מוצלח ללא נסיון. סליחה, גם לי מותר לתעוט.

כורה שתועים לפאמים

אני חושבת שאם היא רוצה לעשות כישוף אהבה גם אחרי שהסבירו לה למה לא לעשות אותו, אז היא תשקיע את החמש דקות שלוקח למצוא כזה כישוף בגוגל. ואני מתערבת איתכם שהיא לא תצליח לעשות את הכישוף.

למעלה