לכולם ממש ממש דחוף!!!!!

marizza5

New member
אני יביא את שלי מחר...אני צריכה לח

שוב על זה טוב...תודה אבל שאת ככה משתפת אותנו! כי יכולת פשוט לנסוע לארגנטינה וזהו....אני יביא את שלי מחר

שאלה חשובההההה!!

היום המורדים זה ב1 או ב2??? כי לא שמעתי על זה שהיום משנים שעות אז מחר משנים? כאילו המורדים יתחיל להיות ב2 בלילה-(לפני בוקר) מהיום או ממחר???

roadkiller

New member
סליחה שאני מתערב אבל

חבר שלך הוא לא שום מנהל... היה רשום לו אם הוא היה. חבר שלך הוא סקייטר מתלהב כמוך בן 14 שחושב שהוא מבין בפריצות כיש לו נטבאס או סאבסבן... מנהל בתפוז לא מקלל ככה וגם כתוב לו בפרטים שהואמנהל... אין לושום דרך לפרוץ למחשב של ההורים שלך כי אין לו שום דרך לדעת מה המחשב של ההורים שלך אז בבקשה אם כן, שתוק.

street Man

New member
כנראה שלא הבנת אותי נכון...

לא החבר שלי נאחסי פאק מנהל! חבר שלי אחר...

שעטנז

New member
ד"א גם לי יש חבר שהוא מנהל...

ומנהל פורום מסויים לא יכול לעשות לי כלום, אלא אם כן זה בפורום הזה

שעטנז

New member
להורים שלי אין מחשב...

חחח אני באמת לא שם על מה שהבור ועם הארץ ההוא אמר.
אני חכם מידיי בשביל זה.

street Man

New member
אני לא רב עם אף אחד..

האידיוט הזה לא מבין שלא שמים עליו בגרוש... אני רק מצפה לדבר עם אנשים יותר נחמדים ויותר "בוגרים" ממנו... אמרתי את שלי בעניין הזה!

שעטנז

New member
אוקי אני מתחיל לרחם עליך../images/Emo70.gif

אני אדיוט
תסתכל על הרמה של התגובות שלך ותחשוב שוב... טוב נו, אם חבר כמו שלך, לא פלא שאתה כזה טיפש
ובבקשה תיהיה עיקבי

שעטנז

New member
חחחחח איפה בדיוק ראית בדיחה../images/Emo35.gif

להורים שלי באמת אין מחשב
והחבר שלך הוא בור, קורא לילדים נאצים! לא פלא שאתה בן 15! תסלח לי אבל אתה ממש טיפש

roadkiller

New member
לא רצתי להגיד את זה אבל...

אתה סתם שקייטר פרנק פריק וואנבי שאוהב את המורדים.... וזה עצוב ההתלהבת שלך לפרסם תמונהשלך עושה זין, כאילו אה איזה מגניב.

שעטנז

New member
הוא משחק אותה, ובסוף מבקש סליחה

כמו ילדה קטנה
"דיי בואו נפסיק לריב" לךךךךך
אתה מעורר רחמים

ק מ י

New member
רגע!

אני רוצה לכתוב אבל בספרדית!!! ומאיפה את יודעית ספרדית?! אני יכולה לכתוב לך במסר?!

למעלה