לך

elninyo

New member
../images/Emo19.gifkessem../images/Emo46.gifחניון ברינג ברינג...?

אבקשך, כל הרכבים לחניה,כבר מאוחר שלא יתקררו... איך זה שרגע אחד אתה לא משגיח על הרכב, ולוקחים לך אוטו לסיבוב... הנה עוד אוטו...אן אן אןןןןןןן אן ברינג ברינג... שנהיה רק ברינגים...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifכן, ההורים "שומרים"../images/Emo3.gif

על הבית... ומה מעשייך כאן נסיכה
האם אינך פוחדת לטייל בשבילי תפוז ככה לבד בשעה מאוחרת, הרי את יודעת אמרו ברדיו מסתובב אחד עם חוטיני ולמבורגיני, ועוסה מעסים אשר יעסו...
(איזה עוגה שלחה לו...מאמא ממאמיה...
לא ראיתי השקעה כזו...מאז הבר מצווה, ממש קרם סדום ועמורה...)

princess lis

New member
שששש...שאף אחד לא ידע...../images/Emo8.gif

באתי אחרי זה עם החוטיני... כשהוא שומע את צליל המכונית... הוא מאבד את העשתונות
צוהל כמו סוסון... רוקד ומשתולל

טפו ! תתביישו לכם! נסיכה ומנהל ....

ככה בשקט סוגרים את הבית ובאים לכאן להפריע. בושה ,ממש בושה להשאיר ככה את הילדים הקטנים בבית ללא השגחה. מי יודע מה עושה המלעונה הזאת,"חוטאת במילים" כשאתם לא בבית ובאים להשתרלל פה. ראיתי בבקר את העוגות שהיא שלחה לי ועד עכשיו הזקרון שלי מסרב להכנס למקומו ומסתובב בחוץ סוער ונרגש...! על החתום,קונן ועוד 27 טייסים.

אלניניו יקירי../images/Emo24.gif

עאש מנ שאפכ, רציתי לדבר איתך, בקשר לשתי בנות מבנותייך, האחת נסיכה והשניה דוגמנית-קוסמת,יש להן אוטומוביל כזה, שמסתירות אותו בכל מיני מקומות, וזה פיתאום מופיע ועושה לי בוע בוע בוע בוע זה בעיראקית, ובגרוזינית יוצא רינג רינג רינג רינג, תחנך אותן קצת בבקשה את השתי זאטוטות האלו, כמה מכות בטוסיק.
באהבה ממני,

kessem

New member
את ה../images/Emo73.gifהזה אי אפשר להפסיק,חומד

זה תמיד כדור נגד כאבי לב,אנאנאנאנאנאנאנננננננננננננ

elninyo

New member
../images/Emo19.gifאחי הסייח הרוקד../images/Emo24.gif

את האוטו הראשון שיצרו חשבו בשביל הבנות, יאחי הסייח הרוקד, כדי להשתובב ולעשות ברינג ברינג... משהשתכללה תעשיית המכונות, לא הפסיקו במחשבות האלה בעת התיכנון של הרכב, בטח ...היה אפילו כתוב בעתון...
יכול להיות מכות בטוסיק זה טעות, אם יקבלו מכות בטוסיק לא יהיה נוח להן לשבת באוטו, ללטף טוסיק לא לעשות אדה אדה,
רק אם אין ברירה וזה המוצא האחרון.

למעלה