לך

פורפור,אוי ואבוי לך אם לירון

מסתכלת . אם באמת הבת שלך תכנס לכאן ותראה איך שאת משתוללת, ובמיוחד אם היא תראה איך שאני עושה לך הנשמה היא תזעיק לכאן את הניידת של מחלוף. וברכות לאימא הגאה והנהדרת של לירון!

היא מסתכלת../images/Emo140.gif

אוהבת שעושים לי הנשמות אוהבת לראות אותי שמחה ומחייכת תודה קונן יקר
אמרו לך שאתה נשמה?

ניקו כפרה עליך...אני לא יכל יותר...

ממש כואב לי עליך כפרה שלי. זה כבר השיר השביעי שלך שאתה בשביתת רעב. אתה לא אוכל,לא נושם באפך,שני המשושים שלך נשרפו...! ואתה עוד מתפלא שאתה ממשיך לרעוד? תשמע חבוב,תבוא אצלי במחסן אני אלמד אותך דבר או שניים. קודם תתחיל כמו כל החדשים,תעבוד קשה!! תצטרך להפשיט מהבקר עד הערב את הקליינטיות שלי שבאות לבדיקה, ומי יודע,אם תצטיין בעבודה אני אזרוק לך עצם קטנה...!

ניקו 45

New member
עזבי פורפורית ....

קונן היפה לא מכיר את המושג אהבה כנראה .... אחרת היה מתבטא אחרת ...

ניקו 45

New member
מוקדש באהבה לקונן היפה ולקסם../images/Emo79.gif

קונן ידידי ...משום שכנראה לא היית מאוהב או לחילופין לא סבלת מתסמונת הלב השבור , מקדיש לך ולקסם את השיר הכואב הזה , אולי ואולי תבין טוב יותר את פשר הכאב . ובוא אגלה לך סוד . כשאני מאוהב או לחילופין , שבור לב אזי התיאבון פוסק לחלוטין . ואת חוש ההומור שלך אני ...מאוד אוהב , צחוק זה דבר בריא ושלך כפל כיפליים ...ערב טוב. ולהלן השיר :מומלץ לשמוע אותו בקולו של דני ליטני הגדול או לחילופין בקולו של ...ניקו . מילים: אהוד מנור לחן: אבנר קנר אם זו אהבה אז למה היא לא טובה גם כשהיא קרובה אין רגע שקט, אין שלווה אהבה הורגת, אהבה רעה כל יום, כל שעה. מעגל קסמים סוגר עלי אין מוצא לא יודעת אם אני רוצה או לא רוצה לא מוצאת בי כוח לוותר ולעזוב אותך אין לי מנוחה. למה כשאתה אוהב אתה כמו אויב בדמי אתה סובב ואת עורקיי שורף אהבה נואשת אהבה רעה ומכאיבה אין לי שום תקווה. אם זו אהבה אז למה היא לא טובה גם כשהיא קרובה אין רגע שקט, אין שלווה אהבה הורגת אהבה רעה ומכאיבה אין לי שום ברירה.

נקניקו 455 היקר והאהוב ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אופפפפפ כל הזמן דוחף לנו דני ליטאני. כשיש אהבה וטוב לו ומבסוט לו, דוחף לנו דני ליטאני, כשאין אהבה דני ליטאני, כשבא לו לעשות לאחרים טוב דוחף דני ליטאני, כשבא לו לקלל דני ליטאני, דני ליטאני, דני ליטאני, כל הזמן, יצא לי מהאף לגמרי, לא רוצה דני ליטאני יותר טוףףףףף, יתהפך העולם ולא אקשיב יותר לח'ארטה ליטאני יותר, הא, הא, מה תעשה לי ....תהרוג אותי. על גופתי המתה הלטאה הזאת. אני מקווה שאתה צוחק יקירי, עם הזמן למדתי לאהוב אותך( סליחה, זה לא כולל את החלק הליטאני שבך), ואני מקווה שגרמתי לך לצחוק. דרך אגב, שמת לב שאתה וגחלילית מהבוקר את הערב דוחפים לנו צוף ואבק כוכבים ודני ח'ארטה ליטאני, מה נשאר לי לעשות, רק להשתחוות, ובמקום להגיד אללה ואכבר, אגיד אללה ליטאני אכבר, ואת אבק הכוכבים שלכם דחפתם לי עמוק לא רוצה להגיד אפה. יללה שיהיה לך צוף ואבק כוכבים שמח, תכף גחלילית תבוא לדחוף לך אותם אם תרצה או לא תרצה.

ניקו 45

New member
ידיי הסייח הצוהל ...../images/Emo6.gif

בוא אפצה אותך במשהו של הרולינג סטון : שכתב ...איך לא ? ליטאני
הגדול מכולם . מלאכית (אנג'י)

אייזק חביבי.....כפרה עליך.....!

אני מוכן להתערב אתך שניקו בוכה עכשיו. כפרה עליך אייזק,לא ככה מדגדגים את ניקו בשביל שיצחק. אתה כמעט שרטת אותו בצפרניים שלך... מכפ'ת לך אם הוא אוהב את דניאלה או את דני. אני בטוח שדני לא אוהב למשל עמבה,אבל הוא אף פעם לא אמר לך שעמבה זה מאכל לא טעים. יש אנשים שבכלל לא אוהבים "עמבליטאני" ,חשבת על זה? אני למשל אוהב את פמלה אנדרסון. נו,נראה אותך אומר לי שאתה לא אוהב אשכוליות גדולות....!

הלו הלו הלו סייח תתקרב רגע

מי מדבר כאן על אהבה כל היום הא??????????. אני?????????????!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! הא! מצאת לך!!! גרררררררר ואם לא אכפת לך אני לא דוחפת כלום! אני רק מעודדת את שתיית הצוף, לא חייבים אם לא רוצים!
ואתן בני האדם כל היום עסוקים בקוצ'י מוצ'י ופוצ'י אני אם זכרוני אינו מטעה אותי כבר סיכמתי את הנושא הזה מזמן ולא משתמשת במטאפורה השחוקה הזו לשווא! גרררררררררר ודווקא לך ודווקא לך שולחת לך גלון של מיץ צוף בטעם אמממממ סודי בהחלט!
רק טוב!!!

kessem

New member
מוקדש באהבה לניקו....

אני הגרופית הכי גדולה של אהבה,רק מה- יש לי דרכים משונות לומר לו שאני אוהבת......

kessem

New member
ניקו../images/Emo124.gifנרדמת../images/Emo35.gifלילה טוב../images/Emo29.gif

ניקו,אני לא יודע מה זאת אהבה ?

תתבייש לך,גם דני ליטאני מסכים איתי ש..... "אהבה נואשת! אהבה רעה ומכאיבה, אין לי שום תקוה" נו,אם הוא אומר ככה אז בטח שאני מסכים איתו. רק שתדע לך שאני גמרתי עם ענייני אהבה בגלל "אריק". "אריק" לא כתב לי שירים, "אריק" נתן לי בעיטה בביצים לאחר שראה שאני מתעסק עם "צילה",ברפת של הקיבוץ...! ואני בסך הכל הכנתי אותה לחליבה,והייתי מוכרח למזמז לא את השדיים....אז הוא התעצבן!

שירן41

New member
חחחחחחחחחחחח קונן../images/Emo6.gif

אפילו את הפרה "עדנה" הכנתה לחליבה. אך אך התוצרת איננה מספקת את קוננילה, כיוון שהוא כול הזמן בורח את העטין אינו יכול לשים לאחר בעיטה כול כך אדירה.

למעלה