לך

renee

New member
אהבה אסורה ../images/Emo24.gif

את כותבת מדהים, אני קוראת וכבר רוצה חתימה. שיהיה בבית את יודעת... לימים שתפרסמי את שירייך ו...
אהבה יקירה,קראתי את שירך כמה פעמים כדי לוודא שאינני טועה. ופתאום הבנתי את פשר הכינוי שלך "אהבה אסורה" וחתיכות פאזל התחברו לי פתאום ומשהו בתוכי נורא כעס. היי אנחנו במאה ה-21... אהבה שכזו אינה אסורה, היה אפילו מצעד בחוצות ירושלים, תשאלי את קונן, הוא בטח היה שם...
כך שאם להתייסר, אז התייסרי לך באהבה, זה חלק מכללי המשחק, תבכי מעט,כתבי שירים, אחר כך קומי והתאהבי מחדש... ולא משנה נשוא האהבה... ותאמיני לי, ממרום גילי אגלה לך, שלא מתים מאהבה ואפשר למחוק את המחשבות ולטשטש את הרגש מבלי שהלב יקפא למוות. אז במקום המחשבות שנמחקו, חישבי על מילים טובות ונעימות... וכתבי לקונן שיר שמח, סתם להכעיס כזה
, נראה אם גם שיר כזה ירגש אותו
רציתי לצרף לך תמונה נחמדה אבל ממש ממש אין לי זמן לחפש אותה , שומרת לי את הזכות לצרף אותה מאוחר יותר.

תשמעי גיברת רנה מתוקה שלי.........

גם אני אוהב את מה שאת כותבת. ותאמיני לי,כשאני קורא שירי אהבה ,שתי בירכי נוקשות זו לזו מרוב התרגשות וזיקרוני מייסר את עצמו ומחפש מפלט....! ולמה את אומרת "ממרום גילי המופלג"? זה בסדר,גם בנות שיבעים ויותר מתקבלות כאן בברכה.

למעלה