לך תטפל בעצמך מייד!!!

EuroSims

New member
מסכים איתך מיצי ../images/Emo18.gif

אני לא רואה "הכי גאים שיש" כי אני חושב שזאת סדרה דפוקה שעושה להומואים רק נזק!! היא הולכת בדיוק לפי כל הסטריאוטיפים על הומואים ומציגה אותם בצורה מגעילה - כחסרי מוח, חסרי שכל, שכל מה שמעניין אותם כל היום זה מין, ואם מי וכמה פעמים הם עושים את זה היום אני לא מבין למה אנשים רואים אותה ואני חושב שעם סדרות כאלה אין פלא שהסטריאוטיפ מתרחב ואנשים חושבים ככה שהם רואים את זה בטלוויזיה לדעתי צריך לנפנף את הסדרה הזאת לכל הרוחות כי היא לא עוזרת בהסברה רק הורסת.

RedRose

New member
סליחה,

אבל אם מישהו רואה משהו בטלויזיה וחושב שככה זה באמת יש לו בעיה די רצינית. סופרמן עף, ספיידר מן הולך על קירות. זה לא קורה באמת. כל סידרה הופכת משהו ליותר מוגזם ויותר פרובוקטיבי. רוב הסדרות לא באות ואומרות שהומואים הם נחמדים, נשים לא חייבות לשרת את הגברים, אסור לרצוח אנשים. אם אנשים היו לומדים מסרים מהטלויזיה העולם לא היה מחזיק מעמד. הטלויזיה זה לא העולם האמיתי, ואני ממש לא חושב שצריך להוריד את הסידרה. היא עושה עוול להומואים? אני ממש לא חושב ככה. היא מראה את הצד הזנותי יותר בחיי ההומואים, לזה אני מסכים. אבל היא לא עושה עוול.

EuroSims

New member
אגב ...

אני גם פה - משתדל להיות כשההורים שלי לא כאן וגם באיי סי קיו אני אשמח לדבר איתך (כמו תמיד :) ) ותודה לך.

אבא גאה

New member
EuroSims היקר ../images/Emo24.gif

אני מבין כל כך את הכאב הזה ועצוב לי נורא לשמוע שהוריך אמרו את שאמרו קיבלת כאן המון עצות חכמות מהרבה חברים הבחירה היא שלך ותלויה באילוצים אם אתה יודע בוודאות שאינך יכול לצאת מהבית בחר כיצד אתה מתכוון לחיות את חייך בבית. התאבדות אינה פיתרון: כשהייתי בן 20 חשבתי להתאבד, אף אחד בעולם לא ידע שאני הומו, לא היו כאלו פורומים לשוחח עם אנשים מקסימים כמו שיש כאן, הורי היו אומרים משפטים כמו "צריך לשלוח את כל ההומואים הללו לאי בודד" או "איידס זה עונש מאלוהים להומואים" (כל זה לפני שהם ידעו שגם אני הומו) עמדתי בצבא עם נשק דרוך ביד ומכוון לרקה.......לא יריתי (כמובן) היום 13 שנה אח"כ, אני נשוי לגבר, הורי היו בחתונה, יש לנו ילד מ-ק-ס-י-ם ואני לט יכול לחשוב על חיים אחרים שהייתי רוצה לעצמי (טוב, קצת יותר כסף...) בכל מקרה, ילד בן 20 מת או איש גאה בן 33 עם ילד ובן זוג? מה אתה בוחר? איש יקר, "בחיים הכל עובר" הכל חוץ ממות שהוא סופי. תן לעצמך זמן, ואם אתה מגיע למצבים כאלו בוא לכאן והקלד, ואם תרצה אשמח גם לתת לך את הטלפון שלי שנוכל לשוחח בכל שעה בה תבחר! אני לא מכיר אותך ואני יודע שאני אוהב אותך! ההורים שלך ישתנו ואם לא, תמיד יש את האפשרות של לצאת מהבית. יש סדרי עדיפויות בחיים, הראשון הוא "לחיות", אם עולות בך מחשבות התאבדות בגלל שאתה בבית, זרוק את הלימודים מהחלון וחפש עבודה, כך תוכל לחיות באמת ובבוא היום להשלים את לימודיך. שלך באהבה וכאב

EuroSims

New member
לאבא גאה

אני שמח לשמוע דברים כאלה ממך - אני גם אשמח לדבר איתך בטלפון או באיי סי קיו - תשלח לי מספר לתיבה הפרטית שלי אם אתה מעוניין אני אגיד לך - אני כל הזמן רציתי לפנות אלייך ומכיוון שכולם כבר אמרו כל מה שאפשר לא ידעתי כבר מה להגיד - אבל ליוויתי את כל סיפור החתונה שלך
- ונורא התרגשתי לקרוא את כל הסיפור ורציתי להגיד לך סוף סוף שאם היו שואלים אותי אם יש מישהו שאני ממש מעריץ ומעריך בעולם הייתי ישר מצביע עלייך, גם אני ממש לא מכיר אותך - אבל אני הלב שלי ממש מלא הערכה ממש הגיבור שלי - ואני אוהב אותך על זה - נתת לי כל כך הרבה תקווה (בנוסף לכל האחרים) - שאני יכול לחיות אם הגבר שלי בצורה נורמלית ולא לתת לאף אחד להטות אותי. לצערי אני מוכרח להשלים את הלימודים שלי, אחרת בחיים לא תהיה לי עבודה ואני רוצה להיות קצת יותר ממאבטח בכניסה לבנק או בית ספר ככה שאני חייב ללמוד - אבל אל תדאג, יהיה בסדר אני לא אשתדל לא להתקרב לחלון ויהיה טוב. תודה על התמיכה - ובכלל שאתה שם, אתה אחד האנשים שאני יותר מעריך בחיים שלי ואני שמח שסוף סוף יצא לי לדבר איתך מקווה לשמוע ממך -
סימס

אבא גאה

New member
אני../images/Emo35.gif אתה מדבר עלי../images/Emo35.gif נסחפת יקירי

אני כולה, מה עשיתי אני? בכל מקרה, אני שולח לך מסר מייד עם הטלפון שלי. חשוב לי לציין שלא עשיתי שום דבר פוליטי (בינתיים) רק חייתי את חיי בדרך שאני מוצא לנכון לחיות אותם. אם זה גם עושה טוב למישהו ומוסיף להם תקווה לחיים - הנה מה טוב.

EuroSims

New member
כלום פוליטי אבל עדיין

נתת לי ודי נראה לי שלכולם הרבה תקווה ועצם העובדה שיכולת ללכת עם זה למרות כולם ועוד להגיע עד החתונה אומץ כזה לא יכול ללכת בלי הערכה ...
סימס

EuroSims

New member
סקסולוג-אורולוג

טוב המשך הסיפור הוא שקבעו לי תור לאורולוג - כי הרי "אני רק סובל מחוסר איזון הורמונלי - זה הכל" בהתחלה לא הסכמתי - כי חשבתי שאם אני אלך אני מסכים עם זה שזה רק בעייה שצריך לפתור - ולא אני אוהב גברים, אני הומוסקסואל ! לא איזה בעייה חולפת - אני יודע שאני אוהב גברים, שכל החיים שלי אהבתי גברים ונמשכתי אליהם ! אבל אז חשבתי - זה יכול לפעול לטובתי ! - אני אלך אליו ואספר לו את כל הסיפור - הוא מקצועי אולי הוא יבין את הקטע ומה שקורא כאן באמת שמולו עומד הומוסקסואל!, ולא איזה מתחזה או אחד שסובל מאיזה חוסר איזון של חומרים בגוף או משהו וידבר עם ההורים שלי אולי חוות דעת מקצועית תשנה כאן כמה דברים - חייבת לעשות... מקווה שילך טוב :)

EuroSims

New member
../images/Emo59.gif ../images/Emo59.gif ../images/Emo59.gif

בדיוק אחרי שגמרתי לכתוב את ההודעה הקודמת - אמא שלי נכנסה והתחילה שיחה - או יותר מונולוג כי לא אמרתי כלום גם בגלל שהיא קטעה אותי וממש לא נתנה לי לדבר זה לא היה צעקות אבל ממש "הרבצת תורה" אסור שזה יהיה ככה !! אתה תצא עם מישהו תחלה באיידס - זה מה שאתה רוצה? גברים לא הולכים עם גברים - משהו לא מסתדר כאן!!! תל אביב יש המון כאלה יש המון מתירנות ותראה כמה בלגן יש שם אתה לא תהפוך את הבית הזה לתחנה המרכזית בתל אביב שמעת? סמים, ויחסים בין גברים הם שתי המחלות הכי גדולות בעולם הזה אתה מקבל איידס מיחסים בין גברים - זה מה שאתה רוצה ? אתה צעיר אתה עדיין לא יודע מה אתה רוצה - גם אני לא הייתי מפותחת כל כך בגיל 23 עדיין לא עניין אותי סקס והכל - לא נפגשתי עם אף גבר. אצל גבר זה לא נורא אם הוא לא מוכן - תנסה תנסה עד שאחת תמצא חן בעיניך תנסה עם כולן - תהיה מסודר, נקי, תן לה מתנות, אתה בטוח תכבוש אותה אתה יודע אבא מאיזה גיל הוא מחזר אחריי? 5 שנים לא הסכמתי לצאת איתו המון פעמים סירבתי לו - הוא לא הפך להומו מזה ! עובדה שבסוף התחתנו והכל היה טוב ויפה - אז מספיק עם הרעיונות המוזרים האלה שעולים לך בראש ... אני כמעט התפרצתי בחמת זעם רצחנית - אין לי מושג איך הצלחתי לעצור את זה אני בתוכי כמו פקעת עצבים שמחכה לטריגר כדי לפרוץ הכוס ממש מלאה... אז כשיהיה כאן פיצוץ... תבינו למה .....

RedRose

New member
צרות מוחן במלוא מובן המילה../images/Emo70.gif

אני מצטער, אבל ההורים שלך מאוד, אבל מאוד מאוד, סגורים ושמרנים. זה ממש מעצבן אותי לשמוע את זה, ואני מניח שזה ממש הורג אותך מבפנים. אני פשוט לא מאמין לעובדה שיש אנשים כאלה בשנת 2002, זה פשוט לא מסתדר לי הסגירות הזו. רציני, הפיתרון היחיד שיש לך זה לצאת מהבית כמה שיותר מהר. זה יהיה קשה מבחינת עבודה וזמן, אבל חיים בבית שכזה יכולים לגרום לך רק לנזק נפשי.

אויש, כפארה...איזה סיוט. קבל../images/Emo24.gif

זו אחת הסיבות שעוד לא סיפרתי. אני לא מוכן בכלל לשמוע מה הדעה שלהם בעניין. אני אספר אחרי שאני אעזוב את הבית - ואז -
מה שהם חושבים/אומרים בכלל לא יזיז לי כי אני לא אהיה שם כדי לשמוע את זה!!! *הפתרון המושלם* מ-מ-ש.
תראה, מצד שני, אני חושב שזה שהיא מנסה להטיף לך זה אומר שעדיין, אכפת לה מאד ממך! היא דואגת לך. זה שהיא משמיעה דעות שלא הכי מסתדרות עם המציאות או כל קשר בינן לעובדות הוא די מקרי, זה משהו אחר. זה פשוט מה שהיא מכירה, אי אפשר להאשים "רק" אותה. איפשהו אני יכול להבין אותה. אני לא מצדיק, אני רק יכול לנסות להבין. אני חושב שיש לך באמת סיכוי להידברות איתה, אם רק תרצה כמובן, אני חושב שהיא רוצה לקבל אותך כמו שאתה, רק שהיא לא יודעת איך לעשות את זה. היא פשוט לא מכירה משהו אחר. אתה צריך ללמד אותה (כי ברור שהמקורות עליהם היא מסתמכת הם לא "הכי הכי" בלשון המעטה). כרגע אני צריך לסיים, בכל מקרה - שיהיה לך המון המון בהצלחה, ורק אושר
ותמיד תדע - פה *כן* חושבים שאתה בסדר גמור ואפילו יותר... כל טוב בינתיים.

תראה...

דבר אחד ברור כאן - אימא שלך לא יודעת שום-דבר על הומואים. תנסה לתת לה מקורות מוסמכים - הרי כל הטענות שלה בכלל לא נכונות... לי נשמע שהיא אוהבת אותך, אבל מפחדת - כי היא לא יודעת. בטח יש דרך להסביר לה, לא? בכל אופן, תתעודד, קבל
, ותדע שאנחנו תמיד איתך

סהר 27

New member
זה נשמע די דומה לאמא שלי...

אבל אחרי שבוע שבועיים זה מחלחל להם עמוק לתודעה שאין מה לעשות והם יקבלו את זה גם אם הם לא מרוצים

למעלה