לך תטפל בעצמך מייד!!!

EuroSims

New member
לך תטפל בעצמך מייד!!!

הארון נפתח...... מתוכו יצא ...... אני ההורים: "הומואים זה מחלות!!, עדיף שתמות! ולא תלך עם גברים" "אתה לא מרגיש טוב כרגע, מה עם הפסיכולוגית שהלכת אליה תלך שוב אתה בסה"כ כנראה סובל מחוסר איזון הורמונלי ....." אחר כך הגיע החלק של לך תחיה לבד אני לא רוצה לדעת מה קורה איתך לא יקרה בית כאן - הנה כבר אני יכולה לזרוק את כל הדברים שלך מהבית הזה כבר עכשיו אוקיי - הארון נסגר - "הושגה הסכמה" שאני לא אפגש עם אף גבר יותר ..

EuroSims

New member
הבהרה

כמובן שההסכמה הייתה רק בשביל שלום בית - אני לא מתכוון להתכוון למלא את זה

campari

New member
בלי פאניקה! יש בריטניקה!!!../images/Emo2.gif

ונפתח בברכות - כל הכבוד על האומץ
אבל... בן כמה אתה? אתה עוד לומד? אתה עוד גר אצל ההורים ותלוי בהם כלכלית? אם כן, אז כדאי באמת שתתאפק עד שתוכל להיות יותר עצמאי ולא תצטרך להתחשב בהם. אחרי הכל, יש לך את כל החיים להיות הומו גאה, אבל אם אתה עלול להפסיד את הבגרויות בגלל בלגן בבית זה יהיה ממש חבל. כי אתה פעם תרצה ללמוד באוניברסיטה, כי בצבא ישבצו אותך גם לפי הבגרויות שלך, וכו´. אז עכשיו ההורים שלך יודעים שאתה כזה, ואולי הם ירצו ויוכלו להתרגל לרעיון ויהיה להם השכל והלב להבין שכזה אתה ושזה לא נורא בכלל. אבל אולי לא. אז אם אתה עוד קטין וגר בבית שלהם אל תלך נגדם ראש בראש. כמו בפרסומת ההיא: אל תהיה צודק, תהיה חכם.

EuroSims

New member
הבהרה לגבי רקע!!

תודה קאמפרי וכולם, קודם כל קצת הבהרה - אין לי שום בגרויות ושום דבר - בהתחשב בעובדה שאני כבר אחרי השירות הצבאי גם. אני בן 23, לומד כיום שנה א´ הנדסת תוכנה לצערי אני לא יכול במצב שלי היום לשכור דירה - כי פשוט אין לי כסף לזה ובניגוד לדנמרק ומדינות אירופאיות אחרות - לא מקבלים כאן בזמן הלימודים אז כרגע לא יהיה לי ממה לשלם שכר דירה - אז אני נאלץ לחיות בבית קודם כל לא בגרויות, עוד יותר חשוב מבחני הסמכה של שנה א´ למקצוע שהם סופר חשובים כי זה לא סתם המבחני בגרות הדפוקים האלה במקצועות שאני לא ינגע בהם יותר כמו לשון או היסטוריה אלה ממש הדברים שאני יעשה בחיים בגלל זה חשוב. צבא לא קשור כאן מן הסתם כי עברתי אותו כבר. זהו אני כבר מזמן לא קטין, אבל כרגע אין לי שום יכולת לעבוד כי פשוט גם ככה העומס שלי בלימודים גדול מאוד אז אני חייב להשאר בבית. אז זהו - בהתחלה נפגשתי עם מי שרציתי ואף אחד לא ידע כולם ידעו על "יערית" "גלית" "מיכל" אבל אף פעם לא על איך קוראים להם באמת ובכלל "הפרט הקטן" שהם גברים - ואפילו עשיתי את זה ולא הרגשתי אשם וכל כך נהניתי שהבנתי - שזה לא רק תמונות של גברים חתיכים - החלק השני שלי הוא גבר - ואני הומוסקסואל אבל אני כבר לא יכול לחיות ככה - אני לא יכול לחיות בשקר - זה מעיק ומעצבן אין לי כח לזה, אני לא בן אדם שיכול לחיות בחוסר אמינות, במשחק ובשקר בחיים הפרטים שלי (כמובן שלאנשים בחוץ אני אומר מה שבא לי ולהם אני לא חייב שום דין וחשבון) כל פעם כששואלים אותי בבית "נו איך היה איתה?" אני מרגיש שעוד שנייה אני הולך להגיד "הוא! היה נפלא" - כי אני לא יכול כבר לשקר וגם אני מתגאה בו - כי הוא בן אדם נפלא ואני מאוהב בו עד קצות האצבעות וכל פעם שאני איתו אני מרגיש שאף אחד לא יכול לחסל אותי - ביחד נוכל לכבוש את העולם - אז שיש לך מישהו שאתה כל כך רוצה ל"השוויץ" בו ובאהבה שלך אליו - אחרי כל כך הרבה מערכות יחסים כושלות עם בנות שמן הסתם לא היו אמורות להצליח כי אין שום משיכה, אני רוצה כבר להתגאות בו, ובי כהומוסקסואל - בלי להצטרך כל הזמן להגיד "כן סתם הלכתי איתה לקניון" או שקר אחר גם בגלל שמערכת יחסים ארונאית היא די בלתי אפשרית (מניסיון) כי אין לאן ללכת לישם את האהבה הגדולה שביננו - ואי אפשר להתחבק אחרי סרט או משהו - כי כולם יידעו. אז ממש ניסיתי את זה - להתחיל ככה בהעלאת הסוגייה ואחרי זה להסביר למה העליתי את זה - אבל לא האמינו לי - היו בטוחים שאני מסתלבט עד שאתמול ### (לא יודע אם אפשר להזכיר שמות אז פשוט שמתי ###) התקשר ואני הייתי במקלחת ושכחתי שהוא צריך להתקשר - אז נכנסתי ואמא שלי ענתה וידעה הכל... והיא אמרה לי שהיא לא רוצה שאני אהיה בקשר איתו - ואני ניסיתי להסביר כאן את כל הקטע - עד כמה טוב לי ככה בלי להרגיש מאולץ עם בחורה אבל היא ממש נלחצה ... היא התחילה לצעוק שאין לי שום זכותל להרוס להם ככה את החיים אמרתי לה שאלה החיים שלי ככה אם כביכול! הורס לעצמי את החיים זאת החלטה שלי - אז היא אמרה שאין סיכוי - אני כאן בעולם הזה כדי להמשיך אותם כמו שהאחיות שלי "הצדיקו את הזרע והביצית שהושקעה בהן" והמשיכו את השרשרת - ככה גם אני יעשה - ואין כאן בכלל שאלה של בחירה החיים שלי אומנם, כן, אבל מי שעשה אותם זה הם ומי שגידל אותם זה הם אז עכשיו הגיע הזמן לקבל את התמורה - אז זה פשוט אני עכשיו אמור בהתאם ל"הפסקת האש" לדווח לאן אני הולך, למצוא בת זוג ("כי הרי כבר הגיע הזמן"), להתרחק מגברים אם אני אלך לדייט איתו (מחר) - היא שופכת לי את כל החדר מהחלון ולא אכפת לה איפה אני אשים את כל הדברים ואיפה אני בכלל ישים את עצמי ובנוסף אני אוטומטית נמחק מאילן היוחסין של המשפחה - ושאני לא אעיז אפילו לקרוא לעצמי בשם משפחה שלנו - אני משנה אותו מייד לאיזה שם אחר. אם אני רוצה לגרור את עצמי לגיהנום - ולעשות את המעשים הכי איומים בעולם - שאני אעשה את לבד, אין סיכוי שאני גורר את כל המשפחה לשם ! אם להדביק את עצמי באיידס באלפי מחלות מין על ידי יציאה עם גבר וגם אחר כך סקס איתו (אני לא יכולה אפילו לחשוב על איזה מחלות איומות אפשר להדבק מהן ממין עם גברים שהרי זה יחסי מין בתחת) אמרתי שיש קונדומים בעולם - ואני לא הולך ממילא להכנס עם כל גבר שאני רק אראה בעולם למיטה - הטיעון שלה היה שאין קונדום שיוכל למנוע את ההדבקה מכל המחלות המחליאות של להביא לגבר בתחת. אז אם אתה רוצה לסבך לך את החיים בכח אני לא יכולה לגרום לך לא לעשות את זה - אבל אם אתה מחליט ככה תעשה את זה לבד לגמרי! ולא כאן היא המשיכה להגיד עוד כמה דברים אבל הלכתי כבר למכללה והשארתי אותה מדברת ....

MARMELAD

New member
וואו.........

יורו.. איזה סיפור מכעיס! אני חייב להגיד לך שאני באמת לא יודע מה הייתי עושה במצבך..... בוא נדבר אופציות:
אתה כבר מעל גיל 18. גם אם אתה גר בבית של ההורים הם לא יכולים לכפות עליך שום דבר. אתה יכול להמשיך לחיות את החיים שלך כרגיל. אתה מאמין שהם יזרקו אותך מהבית? ואם כן - יש לך לאן ללכת?
אתה יכול לסבן אותם בקטנות. קודם כל, לדאוג שאף אחד לא יתקשר הביתה, וחוצמיזה לחיות את החיים שלך בדיוק כמו תמיד, רק עם תוספת של ה´ או י´ לשמות. חני במקום חן, שמעונה במקום שמעון.....
אז זה לא נוח ממש - אבל זה אפשרי.
ואתה יכול לתת להם לנצח אותך. להסתגר בבית, להכנס לדכאון, לעשות מה שאומרים לך. לחנוק את עצמך. אני מאמין שהכנות תמיד תנצח, ושאם תצא מהארון - גם אם יהיה להם קשה - הם יתרגלו להכל. אבל אני לא מכיר אותך ואת ההורים שלך. אני לא יודע מה לאמר. אתה צריך פשוט לשבת עם עצמך ולדמיין סיטואציות. תמיד יש דרך ביניים.

EuroSims

New member
למרמלד - חזרתי ....

טוב ההורים שלי יצאו מהבית - אז אין מי שיציץ לי מאחורי הגב כל הזמן כדי לראות מה אני עושה ועם מי אני מדבר, אז יש לי עכשיו את הזמן בקשר לאופצייה הראשונה - אני מרגיש ריקני ככה - אני רוצה להביא את החבר ולהסתגר איתו בחדר שלי - כמו שאח שלי מביא את כל הבחורות המוזרות אליו לחדר - גם לי יש צרכים ואני בטוח שגם לו - הוא עוד ייפרד ממני בגלל זה ואני חושש מאוד מזה טוב אני לא יודע אם יזרקו אותי - אבל היא נשמעה ממש רצינית אז אני לא יודע מה לחשוב, ואם הם באמת יזרקו אותי? זהו שלא יהיה לי לאן ללכת - אין לי בית משלי ואני לא חושב על אף אחד שיוכל לארח אותי אצלו. שכר דירה אני לא אוכל לשלם כי עכשיו בלימודים אומנם אני מתחיל עוד מעט לעבוד כי נגמרו הלימודים ויש לי 3 חודשים לעשות עכשיו קצת כסף בחופש - אבל עדיין עד אז... ואני גם אצטרך להפסיק כאשר הלימודים יתחדשו כי שמתי לב שלא יילך ביחד צריך להשקיע בלימודים אולי יש כאלה שהולך להם לעבוד וללמוד - שיבושם להם, אני לא הצלחתי לשלב אני צריך את הזמן לעבוד על החומר. בקשר לאופציה השנייה טוב - עד עכשיו גם ככה המצאתי שמות (הרבה יותר מקוריים אני חייב לציין) אז אני חושב שאני אמשיך עם זה לעת עתה (ואל תדאג אני זוכר איך קוראים לו ואיזה שם אני נתתי לו יש בין שני השמות קשר לוגי אז אין סיכוי שאני אתבלבל) בקשר לאפשרות השלישית - זה באמת נכון, האמת ניצחה בסופו של דבר אני כבר שנים ידעתי את זה - אבל הכחשתי את זה בפני עצמי בכל הכח והכלים שהיו בידיי - למרות שהכתובת הייתה על הקיר באותיות מספיק גדולות לכסות את כולו - מעולם לא עמד לי מבחורה - מעולם... גם כשניסיתי כדי להוכיח לעצמי שאני "נורמלי" לעומת זאת המצב עם גברים הוא הפוך עם גברים - אני לא מצליח לזכור מתי לא עמד לי כשראיתי בחור שמשך אותי... אז בקשר לאמת שתנצח בסופו של דבר, אומנם היא ניצחה אותי כבר אבל האם היא תוכל לנצח את הסביבה ? ובאיזה מחיר? אתה יודע אני מלך התסריטים והחשיבה על כל הסיטואציות האפשריות אבל אני ממש מנסה להגמל מזה- כי פשוט כל הזמן אני עושה לעצמי תסריטים ותמיד זה יוצא לגמרי אחרת ממה שחשבתי אז אני ממש משתדל לעשות מה שאני חושב ולא ללכת על תסריטים יותר - למרות שזה די בטבע שלי וכל הזמן אני חושב לשני הכיוונים מה יקרה בכל מקרה... ממש מזכיר לי את הסרט "דלתות מסתובבות" :) - אם ראית(?) טוב אני מקווה שיסתדר כאן - בעקרון עכשיו המצב בין שתי ה"פלוגות היריבות" הוא די הפסקת אש, למרות שאין לי שום רצון להפסיק להפגש עם החבר יש גבול!

Liroy25

New member
חתיכת הבהרה שתיהיה לי בריא!

טוב, צ´מע, הרבה באמת אין מה להגיד. אני לא מכיר את ההורים שלך ולא יודע עד כמה הם באמת רצינים באיומים שלהם אבל לאור העובדה שכבר היו מקרים בעבר הייתי מציע לך להוריד פרופיל בכמה שבועות הקרובים ואז לנסות לדבר איתם. אל תשכח שגם להם זה קשה העובדה שהבן שלהם יוצא מהארון.(לא שאני מצדיק את דרך הקבלה שלהם אבל גם לא שופט אותם). בכל מקרה אתה מוזמן להגיע לקבוצות התמיכה של ההורים (היום בשעה 18:00 בבית האגודה) בשביל תמיכה, נקודת מבט ואוזן קשבת.

EuroSims

New member
איפה זה?

איפה זה מתקיים בדרך כלל? אני כאן גר על אי בודד ממש (בוסתן הגליל - עד יד עכו) ואין כאן שום זכר לדבר כזה, ובטוח שלא קבוצת תמיכה וזאת כל הזמן הבעייה שלי - כי גם אין כאן שום סיכוי הכי קטן לזוגיות ותל אביב נראית לי ניו יורק בערך - עיר ענקית שאפשר ללכת לאיבוד תוך שניות - אז אני לא חושב שאני יוכל בדיוק להתמצא ולהגיע... חשבתי מה הייתי עושה אם הייתי גר בתל אביב מה עושים כל אלה שגרים שם - להגיד לך את האמת - לי זה נראה כמו מקום ענקי שבקושי אפשר לזכור מאיפה באת ואיך אתה חוזר - אבל אני חושב שבעצם אם הייתי גר בתל אביב בסוף כבר הייתי מתמצא. ככה שלהגיע לשם זה "קצת" בעייתי כמו שאתה רואה - אבל תודה על ההצעה בכל אופן - אני סבור שאם הייתי גם גר בתל אביב אז לא הייתי כל כך נבהל מזה - כי אז היה לי מקומות ללכת אליהם (אומנם אני לא מזלזל בכלל בפורום הזה הוא מקום נפלא - ויש לי כאן חברים ממש טובים - אבל כמו שאתם יודעים לפעמים מגע יכול וקשר עין יכול לעשות המון דברים שדרך האינטרנט אי אפשר לעשות- ואני די בן אדם של מגע) ככה שחשבתי שזה היה יכול להיות ממש מגניב אם הייתי יכול לשכור דירה בתל אביב ולצאת סוף סוף לעולם האמיתי לבד לעשות מה שנראה לי - אבל לצערי לפחות לא עכשיו - אני לא אוכל כי אני גם לומד - וגם כמו שאני יודע השכר דירה בתל אביב חבל על הזמן בשמיים אם כאן אני לא יכול לשלם - אז שם ? זה בכלל ...

campari

New member
בן 23 וגר עם ההורים?

גיי או סטרייט - אולי הגיע הזמן לעזוב את הקן... כל הצרות שלך, נראה, מתחילות מזה שאתה גר אצל ההורים. יש לזה פתרון קל: לעבור דירה. ולמצוא עבודה כדי לשלם שכר דירה. זה לא זוהר, ולא דרמטי, אבל זה עובד. ואתה לא תהיה הסטודנט הראשון שצריך לעבוד כדי להתפרנס בזמן הלימודים. חבל שפה לא אירופה וצריך לשלם שכר לימוד וגם לממן דירה, אבל זה אפשרי. ותחושת החופש והעצמאות שתקבל מזה תפצה על הקושי הזמני. בהצלחה!

EuroSims

New member
הסכמה ובעייה

אני מסכים איתך שצריך לעזוב - זה כל כך יעזור לי! אני אוכל ללכת עם מי שבא לי - סוף סוף אני אקבל בחזרה זכות שבכלל לא הייתה לאף אחד הזכות לקחת אותה ממני הזכות לאהוב!! אבל אתה מבין, יש לי בעייה *ממש קטנה* אבל משמעותית..... ניסיתי את זה - זה בעייתי ! פשוט לא הולך לי - אני צריך את הזמן שלי להתרכז בלימודים - אני יודע שאם אני מחליט ככה אז אני צריך להסכים לחיות עם ההורים אבל אתה מבין - אין לי ברירה כאן - אני פשוט לא יכול להתרכז בשני דברים בתחילת השנה כבר שמתי לב שזה לא יילך ..... בגלל זה הבעייה ... הבנת את הקושי?

RedRose

New member
אז אולי תשכור דירה עם חבר/חברה?

זה מאוד יקל אליך, כי אתה פשוט תשלם חצי מבשכר דירה. אתם תתחלקו בהוצאות ויהיה לך יותר זמן להקדיש ללמודים ולמבחני סימסטר שלך. חוץ מזה, אתה יכול גם לנסות להשיג מלגה, או עזרה שתשלומי שכר דירה. יש הרבה גופים שעוזרים לסטודנטים. אחותי התנדבה בפרויקט שקוראים לו פרח, הרעיון הוא שמשך שנה או חצי שנה אתה עוזר לתלמיד מתקשה (לפחות זה מה שהיא עשתה) ואז הגוף מממן לך חלק מהשכר לימוד. יש הרבה דברים בסיגנון, ומקסימום, במקרה הכי גרוע, אתה יכול להיות המעונות (אני לא ממליץ על זה..)

Liroy25

New member
זה מתקיים בנחלת בנימין, באגודה.

שזה מקום שאתה חייב להגיע לבקר אותו בימי שישי בבוקר, יש שם שוק של כל מיני אומנים ובהחלט נורא נחמד. ת"א לא כזאת מפחידה או גדולה, ואתה מדבר כאן עם אדם נטול חוש כיוון, כך שאם אני מסתדר איתה כל אחד יכול. אם יצא לך איזה סופ"ש לקפוץ זה יכול להיות טיול נחמד עבורך. בכל מקרה אם תחליט להגיע שלח לי מסר ואני יעדכן אותך לגבי הפרטים המלאים.

gildoron

New member
אותי,למשל,הם הצליחו להרגיז

תיסלח לי על ה"משפט-שטח" שאני עומד לעשות כאן (ועכשיו).. אבל..ועם כל הכבוד והרצון הטוב.. בזאת אני פוסק....... אני ממש, אבל ממש לא אוהב את ההורים שלך.! -שיתביישו להם... כן כן...ואם הם באמת חושבים שמישהו פה צריך לקבל טיפול..... שלח אותם אלי....-אני כבר אטפל בהם..! גיל.

EuroSims

New member
טוב אני מסכים

באמת התגובה לא ראויה - וכל הפחד הזה שלהם מהומואים (יותר מזה שזה נכנס אליהם הביתה, מאשר שזה בעולם) באמת מוגזם והיסטרי - אבל אין מה לעשות אלה הנתונים ואם זה אני צריך לחיות אתה יודע...

.m

New member
יורו...

אני מסכימה עם הדברים של קמפארי - אם אתה עוד תלוי בהם, תתאפק קצת. כל חיך לפניך, אז תהיה אגה ומוצהר אחרי שתצא מהבית. no big deal... אם לא - שיקפצו. אלה החיים שלך ותחייה אותם כמו שאתה מוצא לנכון! וכמובן - אנחנו כאן לתמוך בך.
mai

BlueCat

New member
יורו ידידי היקר משכבר השבוע האחרון,

כל הכבוד על האומץ והכנות! אני מצטרף אל כל הברכות וההמלצות של אלה שהיו לפניי ואלה שיבואו אחריי. מקווה שהשיחות באייסי´ לא יפסקו לחלוטין בגלל זה.

EuroSims

New member
תודה לך מיצי :))

ובקשר לשיחות שלנו - אין סיכוי - אני נהנה לדבר איתך אתה באמת אחלה של בן אדם - אז לא יעזור כלום מה גם שהם לא יודעים להפעיל מחשב אפילו אז אין סיכוי שהם יוכלו לדעת אי פעם עם מי אני מדבר טוב הבטחתי- אז מה?! זאת רק מילה ...

למעלה