הבהרה לגבי רקע!!
תודה קאמפרי וכולם, קודם כל קצת הבהרה - אין לי שום בגרויות ושום דבר - בהתחשב בעובדה שאני כבר אחרי השירות הצבאי גם. אני בן 23, לומד כיום שנה א´ הנדסת תוכנה לצערי אני לא יכול במצב שלי היום לשכור דירה - כי פשוט אין לי כסף לזה ובניגוד לדנמרק ומדינות אירופאיות אחרות - לא מקבלים כאן בזמן הלימודים אז כרגע לא יהיה לי ממה לשלם שכר דירה - אז אני נאלץ לחיות בבית קודם כל לא בגרויות, עוד יותר חשוב מבחני הסמכה של שנה א´ למקצוע שהם סופר חשובים כי זה לא סתם המבחני בגרות הדפוקים האלה במקצועות שאני לא ינגע בהם יותר כמו לשון או היסטוריה אלה ממש הדברים שאני יעשה בחיים בגלל זה חשוב. צבא לא קשור כאן מן הסתם כי עברתי אותו כבר. זהו אני כבר מזמן לא קטין, אבל כרגע אין לי שום יכולת לעבוד כי פשוט גם ככה העומס שלי בלימודים גדול מאוד אז אני חייב להשאר בבית. אז זהו - בהתחלה נפגשתי עם מי שרציתי ואף אחד לא ידע כולם ידעו על "יערית" "גלית" "מיכל" אבל אף פעם לא על איך קוראים להם באמת ובכלל "הפרט הקטן" שהם גברים - ואפילו עשיתי את זה ולא הרגשתי אשם וכל כך נהניתי שהבנתי - שזה לא רק תמונות של גברים חתיכים - החלק השני שלי הוא גבר - ואני הומוסקסואל אבל אני כבר לא יכול לחיות ככה - אני לא יכול לחיות בשקר - זה מעיק ומעצבן אין לי כח לזה, אני לא בן אדם שיכול לחיות בחוסר אמינות, במשחק ובשקר בחיים הפרטים שלי (כמובן שלאנשים בחוץ אני אומר מה שבא לי ולהם אני לא חייב שום דין וחשבון) כל פעם כששואלים אותי בבית "נו איך היה איתה?" אני מרגיש שעוד שנייה אני הולך להגיד "הוא! היה נפלא" - כי אני לא יכול כבר לשקר וגם אני מתגאה בו - כי הוא בן אדם נפלא ואני מאוהב בו עד קצות האצבעות וכל פעם שאני איתו אני מרגיש שאף אחד לא יכול לחסל אותי - ביחד נוכל לכבוש את העולם - אז שיש לך מישהו שאתה כל כך רוצה ל"השוויץ" בו ובאהבה שלך אליו - אחרי כל כך הרבה מערכות יחסים כושלות עם בנות שמן הסתם לא היו אמורות להצליח כי אין שום משיכה, אני רוצה כבר להתגאות בו, ובי כהומוסקסואל - בלי להצטרך כל הזמן להגיד "כן סתם הלכתי איתה לקניון" או שקר אחר גם בגלל שמערכת יחסים ארונאית היא די בלתי אפשרית (מניסיון) כי אין לאן ללכת לישם את האהבה הגדולה שביננו - ואי אפשר להתחבק אחרי סרט או משהו - כי כולם יידעו. אז ממש ניסיתי את זה - להתחיל ככה בהעלאת הסוגייה ואחרי זה להסביר למה העליתי את זה - אבל לא האמינו לי - היו בטוחים שאני מסתלבט עד שאתמול ### (לא יודע אם אפשר להזכיר שמות אז פשוט שמתי ###) התקשר ואני הייתי במקלחת ושכחתי שהוא צריך להתקשר - אז נכנסתי ואמא שלי ענתה וידעה הכל... והיא אמרה לי שהיא לא רוצה שאני אהיה בקשר איתו - ואני ניסיתי להסביר כאן את כל הקטע - עד כמה טוב לי ככה בלי להרגיש מאולץ עם בחורה אבל היא ממש נלחצה ... היא התחילה לצעוק שאין לי שום זכותל להרוס להם ככה את החיים אמרתי לה שאלה החיים שלי ככה אם כביכול! הורס לעצמי את החיים זאת החלטה שלי - אז היא אמרה שאין סיכוי - אני כאן בעולם הזה כדי להמשיך אותם כמו שהאחיות שלי "הצדיקו את הזרע והביצית שהושקעה בהן" והמשיכו את השרשרת - ככה גם אני יעשה - ואין כאן בכלל שאלה של בחירה החיים שלי אומנם, כן, אבל מי שעשה אותם זה הם ומי שגידל אותם זה הם אז עכשיו הגיע הזמן לקבל את התמורה - אז זה פשוט אני עכשיו אמור בהתאם ל"הפסקת האש" לדווח לאן אני הולך, למצוא בת זוג ("כי הרי כבר הגיע הזמן"), להתרחק מגברים אם אני אלך לדייט איתו (מחר) - היא שופכת לי את כל החדר מהחלון ולא אכפת לה איפה אני אשים את כל הדברים ואיפה אני בכלל ישים את עצמי ובנוסף אני אוטומטית נמחק מאילן היוחסין של המשפחה - ושאני לא אעיז אפילו לקרוא לעצמי בשם משפחה שלנו - אני משנה אותו מייד לאיזה שם אחר. אם אני רוצה לגרור את עצמי לגיהנום - ולעשות את המעשים הכי איומים בעולם - שאני אעשה את לבד, אין סיכוי שאני גורר את כל המשפחה לשם ! אם להדביק את עצמי באיידס באלפי מחלות מין על ידי יציאה עם גבר וגם אחר כך סקס איתו (אני לא יכולה אפילו לחשוב על איזה מחלות איומות אפשר להדבק מהן ממין עם גברים שהרי זה יחסי מין בתחת) אמרתי שיש קונדומים בעולם - ואני לא הולך ממילא להכנס עם כל גבר שאני רק אראה בעולם למיטה - הטיעון שלה היה שאין קונדום שיוכל למנוע את ההדבקה מכל המחלות המחליאות של להביא לגבר בתחת. אז אם אתה רוצה לסבך לך את החיים בכח אני לא יכולה לגרום לך לא לעשות את זה - אבל אם אתה מחליט ככה תעשה את זה לבד לגמרי! ולא כאן היא המשיכה להגיד עוד כמה דברים אבל הלכתי כבר למכללה והשארתי אותה מדברת ....